start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:A ja w pracy juz i do 23 nie chce mi sie okropnie...
Powiem wam ze mnie dziwi, ze mam troche rozciagliwego sluzu.. Czyli dzialalismy troche za wczesnie.. No ale moze akurat sie uda
Ilonek i ewelina milej pracki
Dzięki i do juterka -
Ewelina23 wrote:Czesc kochane juz wiem od czego te plamienia u mnie . mialam dwa dni plamien wtedy nie serduszkowalismy czoraj plamien bylo brak no I serduszkowalismy a dzis sa plamienia wiec to napewno od serduszkowania . Odpuszczam sobie bo dzis tempka poszla w gore wiec napewno jestem po owulacji . A za tydzien pedze do gina I nie wyjde mu z gabinetu jak mnie porzadnie nie zbada I nie zrobi badam
Właśnie ja się dzisiaj też wystraszyłam bo dostałam jakiegoś plamienia, ale takiego bardzo małego i sama nie wiem czy to nie jakieś obtarcie czy co?? wczoraj poszalaliśmy a tu dzisiaj coś takiego?! Załamka... -
nick nieaktualnyRuda27 wrote:A ja w pracy juz i do 23 nie chce mi sie okropnie...
Powiem wam ze mnie dziwi, ze mam troche rozciagliwego sluzu.. Czyli dzialalismy troche za wczesnie.. No ale moze akurat sie uda
Ilonek i ewelina milej pracki -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Właśnie ja się dzisiaj też wystraszyłam bo dostałam jakiegoś plamienia, ale takiego bardzo małego i sama nie wiem czy to nie jakieś obtarcie czy co?? wczoraj poszalaliśmy a tu dzisiaj coś takiego?! Załamka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 17:13
-
nick nieaktualny
-
Melduję się na pokładzie pociągu kochane dziś wcześniej więc pogadam z Wami troszkę bo stęskniłam się BARDZO za Wami... U mnie dzień jak codzień czyli zapier... Ale dziś zabieram się za seduszkowanie w końcu:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Melduję się na pokładzie pociągu kochane dziś wcześniej więc pogadam z Wami troszkę bo stęskniłam się BARDZO za Wami... U mnie dzień jak codzień czyli zapier... Ale dziś zabieram się za seduszkowanie w końcu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 18:27
-
bizneswoman!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ania kurna nie mogę przestać muszę pracować bo otwieram drugi lokal muszę sama dopilnować pewnych rzeczy... Ale dni płodne się zblizają kochana trzeba zabierać się do roboty:)
-
Ania1986 wrote:my to juz pracujemy, ale jakos owu nie nadchodzi, zafochowala sie czy co?! noi w mych myslach zapanowalo zobojetnienie jakies;/
My też pracujemy, ale owu narazie brak a teoretyczie powinna być dziś, a tu jakieś liche te objawy... -
nick nieaktualny
-
Ja wpadłam tylko na chwilkę pije piwko i już mężem poszaleliśmy z bzykankiem jeszcze długa noc przed nami:)... Ale u mnie do owulki równy tydzień szyjka twarda zamknięta choć podnosi się już ku górze także czas niebawem zaczynać Miłej nocki buziaczki moje kochaniutkie ja idę szaleć w wyrku z mężulkiem:0
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]