start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:dziewczyny zastanawiam sie czy kupic na allegro testy owulacyjne?
ja kupiłam za smieszne pieniądze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczor dziewczynki wlasnie wroclam z pracy I jeszcze tu do was musialam wejsc : ) ah co ja bym bez was zrobila Dziekuje moje kochane ze jestescie tu i ze mnie wspieracie : * caluje was : * mua
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 23:50
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:dziewczyny zastanawiam sie czy kupic na allegro testy owulacyjne?
dziś mi wyszedł mega pozytywny
dobranoc babki
spokojnej nocki i owocnejMartuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry slicznotki
Ale bym jesscze pospala, ale przez mierzenie temp zawsze wczesnie nastawiam budzik i juz zasnac nie moge..
Temp skoczyla, owu wyznaczone ale akurat w ten dzien nie dzialalismy, wiec nie wiem co bedzie z tego...
Milego weekendu serduszka -
nick nieaktualny
-
senk ju Bejbe
u mnie to tak jajniki szaleją teraz pierw bolał lewy, ale teraz to już oba czuję, ale byłaby heca, jakby bliźniaki wyskoczyły
chociaż mój mąż twierdzi, że to dobry patent, żeby mieć dwójkę dzieci, a tylko raz siedzieć w pieluchach hihihi
-
nick nieaktualnyHehe no wszystko jest mozliwe :p moj tez by chcial blizniaki miec, ale nie wyobrazam sobie jak to ciezko musi byc, zwlaszcza, ze nasze rodziny mieszkaja daleko od nas.. No ale jakby byly to tez bede przeszczesliwa
Dzialaj mungo dzialaj owocnych tych staranek u ciebie jak i u mnie 3 cykl prob, oby ostatni :p -
u mnie piękne słonko świeci, tylko mróz jest, zaraz idę szyby w samochodziku skrobać i lecę na szkolenie.
a co do bliźniaków, to na pewno jest ciężko, zwłaszcza jeśli trafią się w pierwszej ciąży, ale kobietki są tak skonstruowane, że ze wszystkim sobie poradzą -
nick nieaktualny