start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was moje kochane
Dzisiaj mam wolne więc troche poleniuchuję leżąc grzecznie w łóżku, od wczoraj chodze wściekła na mężulka bo nie dość że w tyg nie ma dla mnie czasu to jeszcze oznajmił że musi iść do pracy w sobotę i w niedziele. Przecież ja niedługo tak się wkur*** że go chyba zabiję A u was jak tam samopoczucie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 17:05
-
gosia2020 wrote:Witam was moje kochane
Dzisiaj mam wolne więc troche poleniuchuję leżąc w łóżku, od wczoraj chodze wściekła na mężulka bo nie dość że w tyg nie ma na mnie czasu to jeszcze oznajmił że musi iść do pracy w sobotę i w niedziele. Przecież ja niedługo tak się wkur*** że go chyba zabiję A u was jak tam samopoczucie???
spokojnie, złość piękności szkodzi!
A mój wykres to jest taki do dupy że szok!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
Jak tam u Was dzionek? Mam nadzieję,że ok
U mnie dzisiaj taka mgła,że nie widzę domu sąsiadów nawet,no cóż...ang pogoda
Ja dobijam do owulki i cierpliwie sobie czekam,z luzem totalnym.
Gosia - na pocieszenie powiem,że nie jesteś sama Też toczę batalię
Buziaki i miłego dnia wszystkim !!!
-
kierzynka wrote:http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2219,nie-mamy-dziecka-czyja-to-wina,S00E2219,23311.html
oglądałyście?
oglądałam
tak szybko nadajecie ze co wejdę to kilka stron do nadrabiania
witam wszystkie kobitki ja dziś URLOP siedże w domnku i leniuchujęPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc kochane juz wiem od czego te plamienia u mnie . mialam dwa dni plamien wtedy nie serduszkowalismy czoraj plamien bylo brak no I serduszkowalismy a dzis sa plamienia wiec to napewno od serduszkowania . Odpuszczam sobie bo dzis tempka poszla w gore wiec napewno jestem po owulacji . A za tydzien pedze do gina I nie wyjde mu z gabinetu jak mnie porzadnie nie zbada I nie zrobi badam
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Cześć laseczki
Buziaki i miłego dnia wszystkim !!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jak mówiłam... Cykl w tym miesiącu idzie na marne, bo od jutra kończymy z . Niestety tak lekarz zaradził a ja też chce się dostosować do tego co mi mówi... Będzie ciężko i nie wiem czy wgl odważe się pójść na te badanie. Mam nadzieję że obejdzie się bez żadnych zamrożeń, wycinków itp bo wtedy nasze kolejne starania odbędą się za 6 tyg
Załamka totalna !!! -
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Tak jak mówiłam... Cykl w tym miesiącu idzie na marne, bo od jutra kończymy z . Niestety tak lekarz zaradził a ja też chce się dostosować do tego co mi mówi... Będzie ciężko i nie wiem czy wgl odważe się pójść na te badanie. Mam nadzieję że obejdzie się bez żadnych zamrożeń, wycinków itp bo wtedy nasze kolejne starania odbędą się za 6 tyg
Załamka totalna !!!gosia2020 lubi tę wiadomość
-
gosia2020 wrote:Tak jak mówiłam... Cykl w tym miesiącu idzie na marne, bo od jutra kończymy z . Niestety tak lekarz zaradził a ja też chce się dostosować do tego co mi mówi... Będzie ciężko i nie wiem czy wgl odważe się pójść na te badanie. Mam nadzieję że obejdzie się bez żadnych zamrożeń, wycinków itp bo wtedy nasze kolejne starania odbędą się za 6 tyg
Załamka totalna !!!Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć laseczki
Buziaki i miłego dnia wszystkim !!! -
nick nieaktualny