start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia2020 wrote:U mnie sprawdzenie drożnosci jajowodów - 350 zł, badanie nasienia 150zł, a jeśli okazało by się że jedynym ratunkiem będzie in vitro to niestety taka przyjemność wynosi 5000 zł. Nie wiem mąż mówił że mógłby nawet całą wypłate przeznaczyć na to żeby się udało, owszem to nie jest problem ale żyć też z czegoś trzeba. Więc nad tym trzeba się grubo zastanowić
-
nick nieaktualnyno tak nie ma nic za darmo:( ja 5 lat temu poroniłam w 9 tygodniu zaszłam wtedy w ciaze za 1 razem dlatego teraz się troszkę przejęłam ze nie udalo mi sie za 1 razem ale cóz fajnie że nie jestem sama a i wy jesteście ze mna:)w grupie raźniej:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:no tak nie ma nic za darmo:( ja 5 lat temu poroniłam w 9 tygodniu zaszłam wtedy w ciaze za 1 razem dlatego teraz się troszkę przejęłam ze nie udalo mi sie za 1 razem ale cóz fajnie że nie jestem sama a i wy jesteście ze mna:)w grupie raźniej:)
Karolinko witamy cię w gronie przyszłych mamusiek Oczywiscie nie smuć się bo my jesteśmy od tego żeby wspierać i pomagać Ciążą się nie martw, zaczynasz pierwsze starania więc pewnie wszystko przed Tobą !!!! BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 21:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:no tak nie ma nic za darmo:( ja 5 lat temu poroniłam w 9 tygodniu zaszłam wtedy w ciaze za 1 razem dlatego teraz się troszkę przejęłam ze nie udalo mi sie za 1 razem ale cóz fajnie że nie jestem sama a i wy jesteście ze mna:)w grupie raźniej:)
-
no jasne że w grupie raźniej, zawsze można sie wygadac i poradzić. Nie trzeba wszystkiego chowac w sobie
Fajnie że jesteście :*Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Karolcia lepiej dłużej się postarać a dobrze
Moją ostatnia ciąże niestety też starciłam, a zaszłam za pierwszym razem.. Dlatego teraz spokojnie czekam,a już 5cykl leci...
Ja też już sama w głowe zachodzę jaki to śluz mam i nie bardzo go potrafie okreslić, oszaleć z tym można! po 10razy dziennie sprawdzam moj kalendarz, w zasadzie w bliżej nieokreślonym celu ...mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj karolcia
Ja tez zaszlam za 1 razem i poronilam.. Teraz 3 cykl staran.. Mam nadzieje, ze w koncu sie uda.
Zaczynam dzisiaj pic ziolka na 2 faze cyklu, na progesteron.. Nie wiem nawet czy owu mialam ale co tam :p
Wrocilam z pracy wypije i ide spac zaraz..
Dobrac kochaniutkie. Dobrze ze jestescie -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Karolcia lepiej dłużej się postarać a dobrze
Moją ostatnia ciąże niestety też starciłam, a zaszłam za pierwszym razem.. Dlatego teraz spokojnie czekam,a już 5cykl leci...
Ja też już sama w głowe zachodzę jaki to śluz mam i nie bardzo go potrafie okreslić, oszaleć z tym można! po 10razy dziennie sprawdzam moj kalendarz, w zasadzie w bliżej nieokreślonym celu ...
Mam to samo, tez wchodze pare razy dziennie, jakby ńie wiem co sie tam zmienic mialo..
Musimy czekac...
Dobranoc slonce -
Witajcie moje aniołki kochane k.. no nie mam czasu otwieramy z mężem drugi sklep i mam taki zapierdziel że głowa mała... Ale cóż muszę do 10.11 wytrzymać...
Witam nowe koleżanki w naszym małym zacisznym i fantastycznym gronie:)
U mnie bez polotu codziennie padam na twarz ze zmęczenia a tu trzeba serduszkować bo dni płodne i owulka zbliża się już wielkimi krokami... Moje kochane nie przeczytałam co wy tam pisałyście wcześniej ale obiecuję że nadrobię wszystko:)
Wiecie że jesteście fantastyczne więc nie będę dalej słodzić tylko życzę Wam miłego dnia cmokusie dla każdej z Was:)
Plumb80, mungo, ilonek, mycha28 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]