start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Wiecie co, zastanawia mnie jedna rzecz, niby przy nadżerce są upławy, plamienia po stosunku a mi tak czy siak nic nie jest, pomijając fakt że czasami odczuwam pieczenie po oddaniu moczu...
Nadżerka Gosiu to po prostu ranka, która ze względu na mało sprzyjające środowisko słabo sie goi. to czy daje o sobie znać zależy w jakim miejscu jest zlokalizowana. Bywa, że jest podrażniana w czasie stosunku i wtedy może być z niej wysięk, ale nie jest to regułą- zależy, gdzie sie znajduje i jak jest duża. -
Margotka87 wrote:jak tam wieczor Wam mija?
ja to Kochana dopiero usiadłam
po pracy spacer z psiakiem, zakupy i szykowanie obiadku (dziś francuska zapiekanka mięsno-ziemniaczana- przepis z Lidla)- wyszło nieźle, ale uważam, że przepis musi przejść tuning, bo coś mi w nim nie leży.
miałam jeszcze ciacho upiec, ale plecy mnie tak nasuwają jak postoję, że jeszcze godzinka w kuchni by mnie dobiła
ale za to teraz mam czas z Wami posiedzieć -
no to zaczynamy rozmowy :p
widzę że czas powrotów z pracy, ja tez niedawno wróciłam -
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2219,nie-mamy-dziecka-czyja-to-wina,S00E2219,23311.html
oglądałyście?
ja to Lalka nie trawię programów tego typu wydaje mi się, że są ustawione. Może to kwestia sposobu przedstawienia problemu... trochę mi to generalnie tandetą zalatuje -
kierzynka wrote:http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2219,nie-mamy-dziecka-czyja-to-wina,S00E2219,23311.html
oglądałyście?
niestety nie bo byłam w pracy ale widziałam zapowiedź -
nat-ka wrote:a ja z pracy wróciłam i zła jestem na cały świat:/ bo jak jutro albo pojutrze przyjdzie @ to rozniosę wszystko dookoła! a jak zrobi mi numer jak w ub miesiącu (fakt, byłam chora i na antybiotykach), że się spóźni kilka dni to już w ogóle Cieszę się bardzo, że wokół tyle znajomych zachodzi w ciąże, ale nie ukrywam, że cieszyłabym się dużo bardziej gdyby mi przydarzył się taki zaszczyt... no to sobie napisałam i już mi lżej
nie martw sie mam to samo.... -
nat-ka wrote:ufff.. Ilonek, bo już myślałam, że ze mną coś nie tak. A wiecie co jest najlepsze? koleżanka w pracy dziś poinformowała, że jest w ciąży - udało im się w 1 cyklu