start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martuśka wrote:dziewczyny, mam pytanko czy po statunku Wam równiez tyle "tego" wypływa? :p
Dwa dni temu średnia ilość wypłynęła, wczoraj już mniej. Dzisiaj nie mam porównania, bo M. nie ma
Pamiętam, że za którymś razem było tak, że nic nie wypłynęło, ale ogólnie, przeważnie to sporo
-
nick nieaktualny
-
oo to jest dobry trop Ania 1986:p
musze się temu bliżej przyjrzeć -
"wypływanie spermy z dróg rodnych jest najbardziej naturalne. Proszę pamiętać, że sperma to nie tylko plemniki, ale w zdecydowanej większości wydzielina licznych gruczołów, która wypływa z dróg rodnych kobiety. Silne plemniki, dzięki swojej budowie (witka) wędrują ku bańce jajowodu, by tam mogło dojść do zapłodnienia".
Martuśka lubi tę wiadomość
-
no więc jaka przyczyna i co dalej?
-
najlepsza odpowiedź lekarzy "a może to to"
-
Witajcie moje gwiazdeczki kochane!!!
Myszkaazi ja 25/10/2013 r miałam termin porodu więc w ta datę także będę wyła jak głupia i doskonale Cię rozumiem PRZYTULAM I WSPIERAM mnie praca i praca na nic czasu nie mam niestety a jak wracam do domu to tylko łóżko nie wiem jak będzie u mnie z bzykankiem bo ja nie mam siły na nie a nie będę się zmuszała... A szkoda pewnie ten cykl na stratę pójdzie....
Tyle popisałyście że miałam czytania dobre 20 min jak wy zapitalacie hehehe:) Dobrze bo jak czytam to się śmieje do monitora jak wariatka... Napawacie mnie energią na cały dzień
Uwielbiam Was całuję do wieczorka:*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki!
Ewelinka glowa do gory, tyle czarow tu bylo napewno @
Nie przyjdzie
Margotka mam nadzieje, ze malutka czuje sie juz lepiej!
Mi sie humor troszke poprawil bo.. Temp w koncu ruszyla ;p
Wiem, ze to jeszcze nic nie znaczy, musze 2 dni czekac czy sie bedzie utrzymywala, zebym wiedziala ze owu w ogole bylano ale nadzieja jest..
Milego dnia sloneczka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka u mnie lepszy, chociaz dzisiaj po seruszkowaniu znowu plamienia.. Mam nadzieje, ze to przez troszke ostrzejsze przytulasy a nie nadzerka... Za miesiac chce isc do ginekologa..
Ale mam lenia.. Za 2 t h do pracy
Benitka krechy ciazowe czy owu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny