start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martuśka wrote:dziewczyny, mam pytanko czy po statunku Wam równiez tyle "tego" wypływa? :p
-
nick nieaktualny
-
oo to jest dobry trop Ania 1986:p
musze się temu bliżej przyjrzeć -
"wypływanie spermy z dróg rodnych jest najbardziej naturalne. Proszę pamiętać, że sperma to nie tylko plemniki, ale w zdecydowanej większości wydzielina licznych gruczołów, która wypływa z dróg rodnych kobiety. Silne plemniki, dzięki swojej budowie (witka) wędrują ku bańce jajowodu, by tam mogło dojść do zapłodnienia".
Martuśka lubi tę wiadomość
-
no więc jaka przyczyna i co dalej?
-
najlepsza odpowiedź lekarzy "a może to to"
-
Witajcie moje gwiazdeczki kochane!!!
Myszkaazi ja 25/10/2013 r miałam termin porodu więc w ta datę także będę wyła jak głupia i doskonale Cię rozumiem PRZYTULAM I WSPIERAM mnie praca i praca na nic czasu nie mam niestety a jak wracam do domu to tylko łóżko nie wiem jak będzie u mnie z bzykankiem bo ja nie mam siły na nie a nie będę się zmuszała... A szkoda pewnie ten cykl na stratę pójdzie....
Tyle popisałyście że miałam czytania dobre 20 min jak wy zapitalacie hehehe:) Dobrze bo jak czytam to się śmieje do monitora jak wariatka... Napawacie mnie energią na cały dzień
Uwielbiam Was całuję do wieczorka:*[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki!
Ewelinka glowa do gory, tyle czarow tu bylo napewno @
Nie przyjdzie
Margotka mam nadzieje, ze malutka czuje sie juz lepiej!
Mi sie humor troszke poprawil bo.. Temp w koncu ruszyla ;p
Wiem, ze to jeszcze nic nie znaczy, musze 2 dni czekac czy sie bedzie utrzymywala, zebym wiedziala ze owu w ogole byla no ale nadzieja jest..
Milego dnia sloneczka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka u mnie lepszy, chociaz dzisiaj po seruszkowaniu znowu plamienia.. Mam nadzieje, ze to przez troszke ostrzejsze przytulasy a nie nadzerka... Za miesiac chce isc do ginekologa..
Ale mam lenia.. Za 2 t h do pracy
Benitka krechy ciazowe czy owu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny