Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ewelinka u mnie lepszy, chociaz dzisiaj po seruszkowaniu znowu plamienia.. Mam nadzieje, ze to przez troszke ostrzejsze przytulasy a nie nadzerka... Za miesiac chce isc do ginekologa..

Ale mam lenia.. Za 2 t h do pracy :/

Benitka krechy ciazowe czy owu? :)
    u mnie kochana dzis jak narazie plamien nie ma wiec nie chce zapeszac mam nadzieje ze juz sie nie pojawia tylko u mnie z tempki zaczynaja sie robic gory i pazury : ) ale to nic czekam spokojnie do wizyty u gina juz sie doczekac nie moge nie wyjde mu z gabinetu jesli sie wszystkiego nie dopytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    dzien dobry Kochane ja sie chyba przesiade do pociagu listopadowego :) bo tempka spada w dol:/ a z Mloda juz lepiej przynajmniej nie wymiotuje :) buziaki i pozdrawiqam i przesylam sloneczka troche
    Kochana nie poddawaj sie i nawet nie waz sie wysiadac z pociagu !!! nie wolno usiac spokojnie i sobie siedz

Margotka87 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostepniona :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko siedze siedze i sie nie ruszam ale w razie czefgo to przesiadka na nastepny miesiac :) ale sie nie poddam :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Ewelinko siedze siedze i sie nie ruszam ale w razie czefgo to przesiadka na nastepny miesiac :) ale sie nie poddam :*
    Walczymy do konca i sie nie poddajemy : ) mysli odganiamy niech sie dzieje co ma byc bo jak bedziemy sie stresowaly to na dobre nam to nie wyjdzie kochana

Margotka87, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko dziekuje za mile slowa i odgonienie zlych mysli :* cio ja bym bez Was zrobila :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile dni prze @ spada tempka?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem okolo dnia przed @ albo w dniu @... U Ciebie tak napewno nie jest. Mysl pozytywnie kochana.. Mi to wyglada na implantacje :p

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odp :* chyba zwariuje do 25tego :|

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam dziewczyny i wspaniałego dnia dla Was wszystkich :D

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb wzajemnie :*

Plumb80 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja to chyba odpuszczam w tym miesiącu :( Mało serduszek, jak narazie z owulką też kiepsko, no nie wiem jak to będzie ;( A przy tej tempce nie zapowiada się że ona wogóle nastąpi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia masz ladny wykres.. Dopiero 11 dzien cyklu pewnie owu sie zjawi.. A serduszek tez widze nie malo.. Glowka do gory slonce :)
    Ja myslalam, ze u mnie bezowu cykl, ale jeszcze jest nadzieja.. Na dniach sie okaze czy byla..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Hej dziewczyny, ja to chyba odpuszczam w tym miesiącu :( Mało serduszek, jak narazie z owulką też kiepsko, no nie wiem jak to będzie ;( A przy tej tempce nie zapowiada się że ona wogóle nastąpi :(
    o nie kochana !!! nie poddajemy sie !!! Co to za wycofywanie sie co ? wsiadlas do pociagu Ja drzwi zamknelam nie ma wysiadki teraz !! to zobacz moj wykres powinno cie pocieszyc ze ja jestem 23 dniu cyklu I tez jej jeszcze nie mam ale zdalam sobie sprawe ze zamartwianie sie nie pomoze przyspieszyc owulki : *

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    o nie kochana !!! nie poddajemy sie !!! Co to za wycofywanie sie co ? wsiadlas do pociagu Ja drzwi zamknelam nie ma wysiadki teraz !! to zobacz moj wykres powinno cie pocieszyc ze ja jestem 23 dniu cyklu I tez jej jeszcze nie mam ale zdalam sobie sprawe ze zamartwianie sie nie pomoze przyspieszyc owulki : *

Dobrze kochana, zostanę :)

Plumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowy do góry :* siedziec na dupachw naszym pociagu bo my przesiadek nie przewidujemy :)

Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i o to chodzi :) Nie poddajemy się !!!!!!!!!!!!! Brawo Ewelinko,postawiłaś koleżankę do pionu ;)
    Kochane,nie zrażajcie się drobnymi niepowodzeniami !!!!!!
    Warto walczyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Dobrze kochana, zostanę :)
    No To juz nie smutaj wszystko bedzie dobrze zobaczysz : )

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja niedawno z pracy wróciłam, już po obiadku i leżę, bo nie mam siły. Ucho mnie tak przepotężnie boli, że nie mogę sobie dać rady. Chyba jakieś zapalenie :| Po powrocie do domu strasznie dużo pięknego, rozciągliwego śluzu zaobserwowałam i teraz mi pika prawy jajnik, nawet tak zaciska, więc pewnie owulka po poronieniu będzie szybciej niż zawsze, chyba, że objawy po prostu wcześniej, a owu przyjdzie 14-15 lub 19-20 dc, jak zawsze :) Teraz czekam tylko na M. i trzeba <3 wieczorkiem, żeby maksymalizować szanse :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już sama nie wiem.. na zmianę boli mnie prawy i lewy jajnik... wczoraj było przytulanko :) dziś też by się przydało bo śluz się zmienił, ale jestem po pracy tak wykończona że najchętniej juz bym poszła spać, a tu jeszcze synka na trening trzeba zawiesć...

‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ