start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ewelinka u mnie lepszy, chociaz dzisiaj po seruszkowaniu znowu plamienia.. Mam nadzieje, ze to przez troszke ostrzejsze przytulasy a nie nadzerka... Za miesiac chce isc do ginekologa..
Ale mam lenia.. Za 2 t h do pracy
Benitka krechy ciazowe czy owu? -
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:dzien dobry Kochane ja sie chyba przesiade do pociagu listopadowego bo tempka spada w dol:/ a z Mloda juz lepiej przynajmniej nie wymiotuje buziaki i pozdrawiqam i przesylam sloneczka troche
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Ewelinko siedze siedze i sie nie ruszam ale w razie czefgo to przesiadka na nastepny miesiac ale sie nie poddam :*
Margotka87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Hej dziewczyny, ja to chyba odpuszczam w tym miesiącu Mało serduszek, jak narazie z owulką też kiepsko, no nie wiem jak to będzie ;( A przy tej tempce nie zapowiada się że ona wogóle nastąpi
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:o nie kochana !!! nie poddajemy sie !!! Co to za wycofywanie sie co ? wsiadlas do pociagu Ja drzwi zamknelam nie ma wysiadki teraz !! to zobacz moj wykres powinno cie pocieszyc ze ja jestem 23 dniu cyklu I tez jej jeszcze nie mam ale zdalam sobie sprawe ze zamartwianie sie nie pomoze przyspieszyc owulki : *
Dobrze kochana, zostanęPlumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ja niedawno z pracy wróciłam, już po obiadku i leżę, bo nie mam siły. Ucho mnie tak przepotężnie boli, że nie mogę sobie dać rady. Chyba jakieś zapalenie Po powrocie do domu strasznie dużo pięknego, rozciągliwego śluzu zaobserwowałam i teraz mi pika prawy jajnik, nawet tak zaciska, więc pewnie owulka po poronieniu będzie szybciej niż zawsze, chyba, że objawy po prostu wcześniej, a owu przyjdzie 14-15 lub 19-20 dc, jak zawsze Teraz czekam tylko na M. i trzeba wieczorkiem, żeby maksymalizować szanse
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Ja już sama nie wiem.. na zmianę boli mnie prawy i lewy jajnik... wczoraj było przytulanko dziś też by się przydało bo śluz się zmienił, ale jestem po pracy tak wykończona że najchętniej juz bym poszła spać, a tu jeszcze synka na trening trzeba zawiesć...