X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonek jeszcze wszystko przed Toba! Zobaczysz juz niedlugo dwie kreski, a potem to juz musi pojsc z gorki!!:)

Myszkaazi wiem jakie to trudne, ja rok temu bylam w szpitalu z dziewczyna ode mnie z miasta a ze ono nieduze to z widzenia sie znalysmy.. Mialysmy zabieg tego samego dnia. Mialam wrazenie ze to na niej nie zrobilo wielkiego wrazenia bo ja lezalam na lozku i wylam, a ta do mnie przyszla o jakis pierdolach gadac!! Malo tego ostatnio ja widzialam juz w zaawansowanej ciazy.. Pewnie nawet juz urodzila!:/

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sądziłam, że coś mnie tak rozwali. Było mi cholernie ciężko tuż po, później jako przeszło, ale dzisiaj ta fotka mnie przerosła, na dodatek M. nie ma :(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj dziewuszki wszystko jest takie poplątane....ale jak jest zle to musi nadejsc ten czas ze bedzie dobrze...Co jakis czas jestem przy pomocy na porodowce wiec widze na codzien....szczesliwych rodzicow i sliczne malenstwa ktore witajac ten swiat oddają swoj pierwszy płacz .....

Myszkaazi.....czasami duzo rzeczy wydaje sie nam nie takie jak maja byc....ostatnio wzywalam policje....dzieqczyna na schodach 5ty miesiac ciazy nachlana i zażygana....k.....wa noz sie w kieszeni otwiera na taki widok!!

63b363a823.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo wlasnie tak jest ze Ci co chca i powinni miec dzidzie to kur.. nie moga a Ci co nie chca i nie powinni to jak kroliki :/ ale Dziewczyny na kazda z nas przyjdzie pora i bez smutania mi tu bo kazdej po pupie natrzaskam :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    bo wlasnie tak jest ze Ci co chca i powinni miec dzidzie to kur.. nie moga a Ci co nie chca i nie powinni to jak kroliki :/ ale Dziewczyny na kazda z nas przyjdzie pora i bez smutania mi tu bo kazdej po pupie natrzaskam :*

No mnie by sie przydało....nawet sama Ci tylek nadstawie i pasa dam....podły dzień a jutro praca....moze nie bede tyle myśleć....Ale caly dzien nie bedzie mnie na ovu....wieczorkiem mam nadzieje ze nadrobie...

63b363a823.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro też praca. Przez ten podły nastrój z miłą chęcią bym się walnęła do łóżka, ale muszę ogarnąć na jutro lekcje :| No nic, trzeba się ogarnąć i ruszyć coś przygotować.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede po malutku uciekac....Jutro 12h przede mna....Moze w pracy nie bede myslec....

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam kobitki minol dzionek . Ja dzis poszlam do pracy na 2 godzinki slodki ten Jasiu smieszek taki malutki az mi poprawil humorek : ) buziole

Plumb80 lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jak tam kobitki minol dzionek . Ja dzis poszlam do pracy na 2 godzinki slodki ten Jasiu smieszek taki malutki az mi poprawil humorek : ) buziole
    Nooo wlasnie myślałam jak tam pierwszy dzien w pracy...Ja leniuchowalam sprzatalam a caly wieczpr pid kocem i kołowrotek mysli....moze dobrze ze jutro do pracy oderwe sie od myslenia...bede probowala

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Nooo wlasnie myślałam jak tam pierwszy dzien w pracy...Ja leniuchowalam sprzatalam a caly wieczpr pid kocem i kołowrotek mysli....moze dobrze ze jutro do pracy oderwe sie od myslenia...bede probowala
    Dobrze chociaz oderwalam sie na te dwie godzinki . Jeszcze w piateczek ide na 18 do 22gej a pozniej tylko poniedzialki I wtorki no I moze nieraz dojedzie jakis dzionek ale to dobrze cos innego bo co tu robic w domu tylko sprzatac , prac ,gotowac i tylko sie zamyslac czy wkoncu to ten cykl . Juz sobie powiedzialam co ma byc to niech bedzie . Przeciez i tak tego nie zmienie a jak bede sie zamartwiac to na dobre to nie wyjdzie . Przyjdzie i na mnie ten czas kiedy bede szczesliwa na maksa : ) buziolki moje kochane I bardzo dziekuje za wsparcie gdyby nie wy siedziala bym i pewnie plakala zamartwiajac sie co jest nie tak

Plumb80 lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dobrze chociaz oderwalam sie na te dwie godzinki . Jeszcze w piateczek ide na 18 do 22gej a pozniej tylko poniedzialki I wtorki no I moze nieraz dojedzie jakis dzionek ale to dobrze cos innego bo co tu robic w domu tylko sprzatac , prac ,gotowac i tylko sie zamyslac czy wkoncu to ten cykl . Juz sobie powiedzialam co ma byc to niech bedzie . Przeciez i tak tego nie zmienie a jak bede sie zamartwiac to na dobre to nie wyjdzie . Przyjdzie i na mnie ten czas kiedy bede szczesliwa na maksa : ) buziolki moje kochane I bardzo dziekuje za wsparcie gdyby nie wy siedziala bym i pewnie plakala zamartwiajac sie co jest nie tak

No to biore z Ciebie przyklad!!!Trzeba sie wspierac wygadac....dobrze ze jest Ovu i Wy :-*
    Fajnie.ze masz ta robote kazda chwila liczy sie poza.domem....Jestes w innym.otoczeniu inaczej spedzasz czas same plusy :-)

63b363a823.png
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mam pytanko czy po statunku Wam równiez tyle "tego" wypływa? :p

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka wrote:
    dziewczyny, mam pytanko czy po statunku Wam równiez tyle "tego" wypływa? :p

Taaak niestety wypływa....

63b363a823.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba czeka przychodnia całodobowa z Młoda:/

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    No to biore z Ciebie przyklad!!!Trzeba sie wspierac wygadac....dobrze ze jest Ovu i Wy :-*
    Fajnie.ze masz ta robote kazda chwila liczy sie poza.domem....Jestes w innym.otoczeniu inaczej spedzasz czas same plusy :-)
    tylko obiecaj ze nie bedziesz smutac ??? buziolki

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec moje kochane mykam do lozeczka . : ) Życze wam spokojnej nocki . Dobranoc Buziaki : *

• ilonek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tylko obiecaj ze nie bedziesz smutac ??? buziolki
    Daje Ci słowo :-):-)Buziol spij dobrze

Ewelina23 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Laseczki :)

u mnie dziś piękna pogoda była, słoneczko, ciepełko aż miło :)
    tylko, że nawet nie miałam jak się tym nacieszyć, bo cały dzień w biegu- między 7:30 a 20:30 tylko pół godzinki byłam w domu, żeby z psiakiem wyjść :/
    ale na szczęście ten czas tak zapier...., że zaraz kolejny weekend :) :) :)

ps. ja drugi dzień na wku.wie maksymalnej, przez tych kretynów z pracy :( stara się człowiek jak może, żeby im pomóc, a ci nie dość, że się dupą odwracają, to jeszcze obsmarują i robią ze mnie debila. Piep..one samce :( :( :(
    i między innymi z tego względu też chciałabym już zaciążyć :) pójde sobie na L4 i będę mieć z bańki tych kretynów :)
    no tylu normalnych ludzi nie ma pracy, a takich idiotów trzymają. nie rozumie tego :(

ilonek lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    A mnie chyba czeka przychodnia całodobowa z Młoda:/

a co się Margotka dzieje?

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo ja w końcu zwątpiłam czy to tak wszystkim czy ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem z tym "wypływanie". i nawet jeśli troszkę poleżę z nogami w górze to i tal wylata

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ