start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:hej kochane moje . Dzis mam zly humor to chyba od wczoraj bo mnie Piotrek zdenerwowal chyba bede musiala znow go do pionu ustawic . Na dodatku dzis jak wstalam zmierzylam temperature myslalam ze termometr zuce o ziemie znow mi tempka spadla ja sie juz poddaje : (
Ewelinko, najwyżej będziemy się przykładać na listopad Przecież jeszcze nie wszystko stracone, ja też mam chusteczkowy humorek, no bo niestety wczoraj pokłóciłam się z mężem, chciałam się trochę odprężyć, pogadać z nim a tu klapa, poszedł spać, nie wiem co dalej będzie ale wiem że ja już poprostu nie mam sił żeby walczyćEwelina23, ilonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Ewelinko, najwyżej będziemy się przykładać na listopad : ) Przecież jeszcze nie wszystko stracone, ja też mam chusteczkowy humorek, no bo niestety wczoraj pokłóciłam się z mężem, chciałam się trochę odprężyć, pogadać z nim a tu klapa, poszedł spać, nie wiem co dalej będzie ale wiem że ja już poprostu nie mam sił żeby walczyć : (
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dasz kochana rade , musisz dac rade nie poddawaj sie !!! Jak mam ten cykl bezowulacyjny to chciala bym zeby sie skonczyl juz I zaczne od nowa a nie tylko sie stresuje . Ale dzis dzwonilam do ginekologa I umowilam sie na wizyte powiedzialam mu o plamieniach I o ovufrend pow ze wie co to jest jak pojade to mu pokaze na telefonie moj wykres . Jeden minus ze musze czekac do 25 pazdziernika na wizyte bo kazal mi poobserwowac co bedzie sie dalej dzialo . Wiec sie stresuje tym czekaniem
A miałaś kochana wszystkie badania na hormony itp ???ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:A miałaś kochana wszystkie badania na hormony itp ???
-
nick nieaktualnypowiem wam dzieczynki ze ja to chyba dzis szukalam pretekstu aby zalapac dola, o i mam, weszla, na temat o ciazy a tam "stado" dziewczyn ktore zaczynaly ze mna a juz sa w 14 -15 tyg...normalnie wejscie na ten temat powinno byc jedynie za okazaniem bety badz testu z dwoma kreskami, bo tak to wchodza tam takie Anie i sie nakrecaja;/
a ja juz powinnam sie do prenatalnych przygotowywać gdyby... ehhh...
wezcie mnie zabijcie!ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:nie mialam kochana . cytology mialam robiona pol roku temu I wszystko dobrze bylo zobacymy teraz . zrobie cytologie niech mnie bada sprawdza wszystko nie wyjde mu z gabinetu chyba ze milo mnie zaskoczy ale watpie w to
Oby powiedział ci coś co cię uszczęśliwi Ja naprawde mam nadzieję że ci się uda :)A nawet jeśli nie to wiedz że nie jesteś sama Masz mnie i inne dziewczyny które napewną cię bedą wspierać, a co do twojego męża.. widzisz takie są ich uroki, chcą, ale jednak ciężko im się przyłożyć, a wiadomo dziecka przez wiatr się nie zrobi. Więc poczekaj bo ja wiem że on zrozumie swoje zachowanie i dopełni swojego obowiązku Buziakuję i przytulam mocniutkoEwelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:powiem wam dzieczynki ze ja to chyba dzis szukalam pretekstu aby zalapac dola, o i mam, weszla, na temat o ciazy a tam "stado" dziewczyn ktore zaczynaly ze mna a juz sa w 14 -15 tyg...normalnie wejscie na ten temat powinno byc jedynie za okazaniem bety badz testu z dwoma kreskami, bo tak to wchodza tam takie Anie i sie nakrecaja;/
wezcie mnie zabijcie!
Aniu wiem że to straszny ból, ja tak samo miałam wczoraj. Siedziała obok mnie taka dziewczyna która wyglądała na około 8 miesiąc, i wiesz co, szlak mnie trafił jak to dziecko zaczęło kopać, poprostu zazdrosć zżerała mnie od środka, no ale trudno muszę żyć dalej i ty też się uśmiechnij, zobaczysz że do nas też przyjdzie ten wyjątkowo-ciążowy stanWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 14:45
ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Oby powiedział ci coś co cię uszczęśliwi Ja naprawde mam nadzieję że ci się uda :)A nawet jeśli nie to wiedz że nie jesteś sama Masz mnie i inne dziewczyny które napewną cię bedą wspierać, a co do twojego męża.. widzisz takie są ich uroki, chcą, ale jednak ciężko im się przyłożyć, a wiadomo dziecka przez wiatr się nie zrobi. Więc poczekaj bo ja wiem że on zrozumie swoje zachowanie i dopełni swojego obowiązku Buziakuję i przytulam mocniutko
-
Ania1986 wrote:powiem wam dzieczynki ze ja to chyba dzis szukalam pretekstu aby zalapac dola, o i mam, weszla, na temat o ciazy a tam "stado" dziewczyn ktore zaczynaly ze mna a juz sa w 14 -15 tyg...normalnie wejscie na ten temat powinno byc jedynie za okazaniem bety badz testu z dwoma kreskami, bo tak to wchodza tam takie Anie i sie nakrecaja;/
wezcie mnie zabijcie! -
gosia2020 wrote:Aniu wiem że to straszny ból, ja tak samo miałam wczoraj. Siedziała obok mnie taka dziewczyna która wyglądała na około 8 miesiąc, i wiesz co, szlak mnie trafił jak to dziecko zaczęło kopać, poprostu zazdrosć zżerała mnie od środka, no ale trudno muszę żyć dalej i ty też się uśmiechnij, zobaczysz że do nas też przyjdzie ten wyjątkowo-ciążowy stan
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:powiem wam dzieczynki ze ja to chyba dzis szukalam pretekstu aby zalapac dola, o i mam, weszla, na temat o ciazy a tam "stado" dziewczyn ktore zaczynaly ze mna a juz sa w 14 -15 tyg...normalnie wejscie na ten temat powinno byc jedynie za okazaniem bety badz testu z dwoma kreskami, bo tak to wchodza tam takie Anie i sie nakrecaja;/
wezcie mnie zabijcie!
Dziewczyny,nam też się uda. Każda idzie swoim cyklem,jedna wolniej,druga szybciej - ale w końcu każda z nas będzie w ciąży,zobaczycie
Aniu,przepięknie Ci w czerwonymWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:38
-
Margotka87 wrote:musialam ubrac kaloszki pada pada pada!! ale na szczescie juz w domku i nigdzie sie nie musze ruszac az do jutra rana jak mija popoludnie Kochane moje?
Ja siedze pod kocykiem i pije kawke :-)I zagladam tu do Was :-)Bo teskno -
Margotka87 wrote:ja wlasnie zrobilam kawusie ale zaraz musze smigac troszke ogarnac mieszkanko bo kumpela wpada w ogole jakos dziwnie sie dzis czuje i zrzucam to na pogode poki co:x
Ja juz mieszkanko rano posprzatalam :-)Noo oby to nie było przez pogode....kciukam.mocnoMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czuje @ oddech na plecach chyba przyjdzie . Coraz bardziej mnie brzuch boli nie chce jej !!!!! Wezcie jej cos powiedzcie Prosze : (