start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej kochane moje . Dzis mam zly humor to chyba od wczoraj bo mnie Piotrek zdenerwowal chyba bede musiala znow go do pionu ustawic . Na dodatku dzis jak wstalam zmierzylam temperature myslalam ze termometr zuce o ziemie znow mi tempka spadla ja sie juz poddaje : (
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj naprawdę się cieszę,że nie muszę tyłka z łóżka podnosić. W głowie mi się kręci, jestem jakoś dziwnie zmęczona, pewnie przez tę pogodę to wszystko... Dzisiaj M. nie będzie, więc wieczór samotny, nudny. Akurat dzień przerwy na wytworzenie nowych żołnierzyków Silniejszych i szybszych
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam takie glupie pytanie.
Jak mierzycie ta temepature?? Ja raczej nie umiem tego prawidlowo robic.. Czasami sie zdarza, ze jak sprawdzam pare razy (od razu bez odstepu czasowego) to temperatury sie roznia.. I mysle, ze nie wkladam raz glebiej raz plycej.. Nie wiem, cos zle napewno robie
Jak to jest z wami ? Termometr mam nowy elektryczny.. Ale juz nie raz zauwazylam, ze nawala -
Ania1986 wrote:Kochane, ale chyba zle mnie zrozumiałyscie:) mi nie chodziło o to ze sie piekle bo owulki nie ma jeszcze, bo wiem ze bedzie:) ale o to czy to mozliwe aby szyjka była juz otwarta, a zadnych objawow owulacji nie ma:)typu tempka czy testy;)
-
Ruda27 wrote:Dziewczyny mam takie glupie pytanie.
Jak mierzycie ta temepature?? Ja raczej nie umiem tego prawidlowo robic.. Czasami sie zdarza, ze jak sprawdzam pare razy (od razu bez odstepu czasowego) to temperatury sie roznia.. I mysle, ze nie wkladam raz glebiej raz plycej.. Nie wiem, cos zle napewno robie
Jak to jest z wami ? Termometr mam nowy elektryczny.. Ale juz nie raz zauwazylam, ze nawala
Od razu po przebudzeniu (najlepiej o stałej porze) mierzę temp, nie ruszam się za bardzo, nie wstaje, nie robię gwałtownych ruchów i nie zwracam uwagi na głębokość bo temp się chyba nie różni. I tylko raz się mierzy i ten pierwszy wynik się liczy -
nick nieaktualny
-
a u mnie słońca nie ma ale jest ciepkutko więc jestem juz po spacerku, teraz szybki obiad i do pracy...
Przestańcie się dołowac bo to nic dobrego nie daje! pomyślcie o czym przyjemnym i zaraz się nastrój poprawi!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Na początku też używałam elektrycznego, ale zamieniłam na stary rtęciowy, jakoś wolę bo mam większe zaufanie.
Od razu po przebudzeniu (najlepiej o stałej porze) mierzę temp, nie ruszam się za bardzo, nie wstaje, nie robię gwałtownych ruchów i nie zwracam uwagi na głębokość bo temp się chyba nie różni. I tylko raz się mierzy i ten pierwszy wynik się liczy
Mierze od razu po przebudzeniu, nie wierce sie itd.. Ale i tak czesto temp sie rozni. Moze racja, powinno sie tylko raz mierzyc,. Ale to i tak dziwne, ze takie cos wychodzi.. Łudze sie, bo od paru dni mam 36,5 dzisiaj tez taka byla, ale pare razy pokazalo mi 36,6... Ehhh ciezkie to jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Mierze od razu po przebudzeniu, nie wierce sie itd.. Ale i tak czesto temp sie rozni. Moze racja, powinno sie tylko raz mierzyc,. Ale to i tak dziwne, ze takie cos wychodzi.. Łudze sie, bo od paru dni mam 36,5 dzisiaj tez taka byla, ale pare razy pokazalo mi 36,6... Ehhh ciezkie to jest
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Jestem leniem... Leżę w łóżku w piżamie Oglądam seriale i trochę pracuję na kompie żeby M. to widział