start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czuje @ oddech na plecach chyba przyjdzie . Coraz bardziej mnie brzuch boli nie chce jej !!!!! Wezcie jej cos powiedzcie Prosze : (
No...czary odprawione Buźka CMOKgosia2020, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Zamknij drzwi i jej za choinke nie wpuszczaj...dziadyga jedna....Niestety mnie tez nawiedzila przedwczoraj :-(Wcale nie byla mile widziana
-
nick nieaktualny
-
ja od wczoraj taka słaba jestem... kręci mi się w głowie okropnie, chyba ciśnienie mnie dobija... Mąż już wrócił będzie się działo dzisiaj
Sabat by się przydał napewno! wierze że w tym miesiącu się uda!
Jutro moje dziecko jedzie z przedszkolem do teatru, pierwszy raz samo! Rety ale mam stresa!gosia2020, Plumb80, Margotka87 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:ja od wczoraj taka słaba jestem... kręci mi się w głowie okropnie, chyba ciśnienie mnie dobija... Mąż już wrócił będzie się działo dzisiaj
Sabat by się przydał napewno! wierze że w tym miesiącu się uda!
Jutro moje dziecko jedzie z przedszkolem do teatru, pierwszy raz samo! Rety ale mam stresa! [/QUOTE
No to milego wieczorku z mezem.....Wierze ze masz stresa ja niestety jeszcze tego nie doswiadczyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Apropo braku znaków owulacji to jestem w tym samym punkcie, już powinnam coś czuć, albo śluz powienien mi się zmieniać , a tu nic, cisza, lekko kuł mnie wczoraj jajnik i dzisiaj ale to dosłownie dwa ukłucia i cisza... hmmm.. do kitu
-
Chyba dzisiaj taki ponury dzień, bo mnie też dopadła depresja... Dziewczyna, z którą leżałam w szpitalu, która ostatni okres miała zaledwie dwa dni przede mną (ten ostatni przed ciążą) wstawiła na fejsa zdjęcie z usg ;( Też już bym miała ;( ;( ;( Masakra! Rozpadłam się na tysiąc kawałków! A tak się dobrze trzymałam ;(
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Chyba dzisiaj taki ponury dzień, bo mnie też dopadła depresja... Dziewczyna, z którą leżałam w szpitalu, która ostatni okres miała zaledwie dwa dni przede mną (ten ostatni przed ciążą) wstawiła na fejsa zdjęcie z usg ;( Też już bym miała ;( ;( ;( Masakra! Rozpadłam się na tysiąc kawałków! A tak się dobrze trzymałam ;(