start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Chudzielec z ciebie Malinka Ja jestem okrągła mimo ze skończyłam szkołę baletową i klasę S w tańcach latynoamerykańskich... Nie myślę o odchudzaniu dlatego ze staramy się o dziecko jakbyśmy si e nie starali to wróciła bym do wagi 52kg ale nie chce teraz tego robić po porodzie się zabiorę
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Zazdroszczę Wam że macie już pociechy dziewczyny my sami z mężem ze sobą lat 12 i brak nam tylko dziecka do pełni szczęścia....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej baby ,przeciez juz szybciej pisałam ze sie usune stad bo mam dosyc tego ze jestem postrzegana za osobe ktora sie czepia i sie wiecznie kluci a reszta jest swieta szkoda mi na to nerwow, druga sprawa to taka ze bywały dni w ktory pojawilo sie tylko pare postow, do tego teraz Ewelinka odeszła Paulina tez pisala ze jak sie nie uda w tym cyklu to odejdzie, a wiec po co tu siedziec? Startowałysmy w małej grupce w ktorej potrafilysmy sie dogadac, smiac, poplakac powspierac.. a z tej grupki pozostała na dzien dzisiejszy tylko Paulina..bo mungo,karmelek i iza tez juz bardzo malo tu przebywaja:( mungo to juz urzeduje u dziewczyn na belly, fakt ja załozylam ten watek i jak juz tu nikt nie zostanie to go zamkne takie bedzie moje zadanie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 16:53
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej baby ,przeciez juz szybciej pisałam ze sie usune stad bo mam dosyc tego ze jestem postrzegana za osobe ktora sie czepia i sie wiecznie kluci a reszta jest swieta szkoda mi na to nerwow, druga sprawa to taka ze bywały dni w ktory pojawilo sie tylko pare postow, do tego teraz Ewelinka odeszła Paulina tez pisala ze jak sie nie uda w tym cyklu to odejdzie, a wiec po co tu siedziec? Startowałysmy w małej grupce w ktorej potrafilysmy sie dogadac, smiac, poplakac powspierac.. a z tej grupki pozostała na dzien dzisiejszy tylko Paulina..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ojjj maleństwo!! |Jak ja kocham dzieci!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Zazdroszczę Wam że macie już pociechy dziewczyny my sami z mężem ze sobą lat 12 i brak nam tylko dziecka do pełni szczęścia....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 17:31
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Wrocilam w koncu syn oddal mi laptopa Zjadlam obiad Andrzej mnie normalnie rozpieszcza obiadek ugotowal ciasto upiekl, kawke zrobil i tak siedzimy on czeka na mecz a ja juz na formu smieje sie ze mnie ze to moj drugi FB
iza30 lubi tę wiadomość