start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:hej baby ,przeciez juz szybciej pisałam ze sie usune stad bo mam dosyc tego ze jestem postrzegana za osobe ktora sie czepia i sie wiecznie kluci a reszta jest swieta szkoda mi na to nerwow, druga sprawa to taka ze bywały dni w ktory pojawilo sie tylko pare postow, do tego teraz Ewelinka odeszła Paulina tez pisala ze jak sie nie uda w tym cyklu to odejdzie, a wiec po co tu siedziec? Startowałysmy w małej grupce w ktorej potrafilysmy sie dogadac, smiac, poplakac powspierac.. a z tej grupki pozostała na dzien dzisiejszy tylko Paulina..bo mungo,karmelek i iza tez juz bardzo malo tu przebywaja:( mungo to juz urzeduje u dziewczyn na belly, fakt ja załozylam ten watek i jak juz tu nikt nie zostanie to go zamkne takie bedzie moje zadanie..
a to, że zaglądam na forum zaciążonych- oczywiście, czemu nie, są tam nasze wspólne znajome, więc chcę wiedzieć co u nich słychać. Ty też nie siedzisz tylko na tym wątku i nikt nie ma do Ciebie o to pretensji, bo niby dlaczego miałby mieć.
tylko prośbę mam do Ciebie Kochana- jakbyś chciała ten wątek zamknąć, uprzedź nas wcześniej, żebyśmy sobie mogły jakieś nowe gniazdko założyćiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Sorry Aniu, ale tak jak wcześniej pisałam mam mnóstwo spraw na głowie i nie mogę poświęcać godzin, żeby tu przebywać,bo doby nie rozciągnę, za to Iza jak jest teraz uziemiona, to jest na watku częstym gościem
a to, że zaglądam na forum zaciążonych- oczywiście, czemu nie, są tam nasze wspólne znajome, więc chcę wiedzieć co u nich słychać. Ty też nie siedzisz tylko na tym wątku i nikt nie ma do Ciebie o to pretensji, bo niby dlaczego miałby mieć.
tylko prośbę mam do Ciebie Kochana- jakbyś chciała ten wątek zamknąć, uprzedź nas wcześniej, żebyśmy sobie mogły jakieś nowe gniazdko założyćmungo lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:Sorry Aniu, ale tak jak wcześniej pisałam mam mnóstwo spraw na głowie i nie mogę poświęcać godzin, żeby tu przebywać,bo doby nie rozciągnę, za to Iza jak jest teraz uziemiona, to jest na watku częstym gościem
tylko prośbę mam do Ciebie Kochana- jakbyś chciała ten wątek zamknąć, uprzedź nas wcześniej, żebyśmy sobie mogły jakieś nowe gniazdko założyćmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a w ogóle to byliśmy u szwagra z naszym pieskiem :)a ona strasznie lubi dzieci. nie odstępowała młodego na krok, wylizała mu rączki, a potem jak mały siedział na kanapie to się położyła koło niego, główkę mu na nóżce położyła i taka spokojna była jak nigdy. śmieję się, że musimy dzidzię dla pieska zrobić bo chyba ona najbardziej tego potrzebuje
iza30 lubi tę wiadomość
-
większości nic to nie mówi, bo w Polsce to jeszcze mało popularna rasa, ale za to w wlk. Brytani, to rasa traktowana wyjątkowo- jako jedyna może wchodzić do budynków użyteczności publicznej
zaraz jakiś fotek w googlach poszukam, to wrzucę linkaiza30 lubi tę wiadomość