start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:A co do drobiu to masakra, bo my mieszkamy w domku i sasiad mam na ogrodku kure, kiedys zostawilismy go na 15 minut samego w ogrodzie i zrobil taki podkop do sasiadow ze zabraklo mu 2 minuty i bylo by po kurze maja jakas taka glupia nature
-
ostatnio znajoma wynalazła gdzieś w internecie kapcie dla gości z mokrofibry- przychodzą goście, dajesz im kapie, oni chodząc czyszczą Ci podłogę (czyli w psim przypadku zbieraja też kłaczki), a jak goście wychodzą wrzucasz paputki do pralki i pozamiatane
chyba sobie kupię taki prezent na świętaiza30 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:laski, czy któraś z Was miała do czynienia z takim ustrojstwem do mycia okien:
http://allegro.pl/myjka-do-szyb-i-luster-karcher-wv-50-plus-rm-500-i3732582029.html
bo się właśnie zastanawiam, czy to zdaje egzamin. -
karmelek wrote:ale mi dobrze po tym masazu
widze ze watek sie rozwija
my tez mamy huskiego
mnie ostatnio tak plecy narywają, że masaz byłby zbawieniem tylko nie bałdzo mam czas, żeby się wybrać, ale pogadam ze znajomą, bo ona ma taką laskę, która do domu przyjeżdża i to by było idealne rozwiązanie
bo doszłam do wniosku, że mi się wszędzie dobrze śpi poza moim własnym łóżkiem
no wstaję od jakiegoś tygodnia taka połamana, że ciężko się ruszyć
a jak małża poproszę, żeby mi pomasował, to pogłaszcze, pogłaszcze, jakby zupę mieszał i mówi, że go ręka boliiza30 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:mnie ostatnio tak plecy narywają, że masaz byłby zbawieniem tylko nie bałdzo mam czas, żeby się wybrać, ale pogadam ze znajomą, bo ona ma taką laskę, która do domu przyjeżdża i to by było idealne rozwiązanie
bo doszłam do wniosku, że mi się wszędzie dobrze śpi poza moim własnym łóżkiem
no wstaję od jakiegoś tygodnia taka połamana, że ciężko się ruszyć
a jak małża poproszę, żeby mi pomasował, to pogłaszcze, pogłaszcze, jakby zupę mieszał i mówi, że go ręka boli
mungo lubi tę wiadomość