start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:mi sie takie cos podoba tylko ciekawe czy zdaje egzamin http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-shark-m343-akcesoria-gratis-i3705818443.html
no ciekawe
my kiedyś kupiliśmy mop parowy taki z tańszych i niby fajnie działał, ale okazało się w praktyce, ze kabel był za krótki zbiornik na wodę mały i było trzeba często wodę dolewac, a jak się skoczyły szmatki to nie można było nigdzie ich dokupić. poza tym myjąc podłogę tym mopem, brakowało mi zapachu, który jest po zwykłym płynie do mycia podłógiza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Ja to po 6 tygodniach bede musiala udac sie na jakis masaz bo mnie plecy i posladki to tak juz bola ze szok
bo jak Ci gips zdejmą, to pewnie ze 2-3 tygodnie będziesz musiała chodzić na fizjoterapię, może jakiś laser, pole, albo interferencję
a pośladki to najlepiej się masują w pozycji "na pieska" hihihiiza30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny położyłam się obrażająk męża przytulilam i zasnelam przed chwilą oko otworzyłam ją to dobra jestem agentka wstałam o 11 i drzemkę zamknęłam od 17.30 do 19.00 Ale musiałam was nadrobić bo przecież nasmarowalyscie!!!
iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
mungo wrote:u mnie d testowanie tydzień został bez jednego dnia
bo sobie 30.11 zatestuję, chyba, że wcześniej małpa przyjdzie
generalnie miałam nie zwracać uwagi na objawy, a znów zaczynam sobie cos wkręcać
głupia babaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 20:03
mungo lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:przy okazji rehabilitacji możesz sobie zafundować
bo jak Ci gips zdejmą, to pewnie ze 2-3 tygodnie będziesz musiała chodzić na fizjoterapię, może jakiś laser, pole, albo interferencję
a pośladki to najlepiej się masują w pozycji "na pieska" hihihimungo lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:ja jak mieszkalam w polsce to mialam kundelka suczke, zyla 16 lat i niestety serducho nie wytrzymalo
moj juz przezył trzy wypadki zębów parę stracił ale na panny jeszcze po osiedlu chodzi
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Dziewczyny położyłam się obrażająk męża przytulilam i zasnelam przed chwilą oko otworzyłam ją to dobra jestem agentka wstałam o 11 i drzemkę zamknęłam od 17.30 do 19.00 Ale musiałam was nadrobić bo przecież nasmarowalyscie!!!
mungo, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Dziewczyny położyłam się obrażająk męża przytulilam i zasnelam przed chwilą oko otworzyłam ją to dobra jestem agentka wstałam o 11 i drzemkę zamknęłam od 17.30 do 19.00 Ale musiałam was nadrobić bo przecież nasmarowalyscie!!!
Pauliś, miał być dzień lenia i chyba Tobie najlepiej wyszedł z nas wszystkich:)
chociaż mi to dupsko w kanapę juz wrasta, ale przynajmniej tak się wkręciłam znowu w te nasze rozmowy o wszystkim, że zapomniałam, ze trzeba by bylo się zastanowić, czy przypadkiem jakiś "nowy objaw" się nie pojawił hihihiiza30 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:Pauliś, miał być dzień lenia i chyba Tobie najlepiej wyszedł z nas wszystkich:)
chociaż mi to dupsko w kanapę juz wrasta, ale przynajmniej tak się wkręciłam znowu w te nasze rozmowy o wszystkim, że zapomniałam, ze trzeba by bylo się zastanowić, czy przypadkiem jakiś "nowy objaw" się nie pojawił hihihimungo lubi tę wiadomość