start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha28 wrote:ja przywitałam sie na watku Ani ale tu będe chyba częściej bo z wami zaczynałam i tu chcę doczekać zielonej kropy
wszystkie doczekamymycha28, mungo lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:wybaczcie dziewczyny ale ja dzis to tylko o jednym mysle...
dlatego nie nadaje sie dzis na rozmowy, boje sie jak cholera zobaczyc jutro jednej kreski...
poza tym wizyta u lekarza... nic przyjemnego..
tzymam kciuki zeby poranek był dla ciebie szcześliwyiza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
dlatego nie nadaje sie dzis na rozmowy, boje sie jak cholera zobaczyc jutro jednej kreski...
poza tym wizyta u lekarza... nic przyjemnego..mycha28, karmelek lubią tę wiadomość
-
poza tym wizyta u lekarza... nic przyjemnego..iza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
poza tym wizyta u lekarza... nic przyjemnego..
Karmelku- żabeczko Ty nasza, ty masz jutro 23-24 dzień cyklu??, a zobacz ile babeczek pisało, że testy nawet tdzień po spodziewanej @ wychdziły, więc nie martw się kochna na zapas i pamiętaj, że każda z nas życzy Tobie II z całego serduca i bez względu na wszystko i tak Cię nie zostawimy i będziemy prześladować do końca ciąży więc uważajiza30, karmelek, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:Karmelku- żabeczko Ty nasza, ty masz jutro 23-24 dzień cyklu??, a zobacz ile babeczek pisało, że testy nawet tdzień po spodziewanej @ wychdziły, więc nie martw się kochna na zapas i pamiętaj, że każda z nas życzy Tobie II z całego serduca i bez względu na wszystko i tak Cię nie zostawimy i będziemy prześladować do końca ciąży więc uważaj
a myslicie ze na usg byloby cos widac? chyba na to za wczesnie?
mungo a ciebie jakie objawy mecza?
bo mnie mdlosci, ale to mam zawsze po owulce i klucie w brzuchu i jajnikach..
ale nie nastawiam siemungo lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane jak tam mija wieczorek ? mojego jakieś chorubsko wzięło więc nie serduszkujemy ale tempka poszła w górę pożyję i zobaczę co dalej będzie
iza30 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:jutro 25 dc. zobaczymy
a myslicie ze na usg byloby cos widac? chyba na to za wczesnie?
mungo a ciebie jakie objawy mecza?
bo mnie mdlosci, ale to mam zawsze po owulce i klucie w brzuchu i jajnikach..
ale nie nastawiam sie
Kochana na USG jeszcze za wcześnie
a mnie zalewa biały śluz, ale raczej rzadki, niż gęsty, plus kłuje mnie podbrzusze- taki ni to miesiączkowy ból, ni to kłucie jajników, wcześniej myślałam, ze sobie prawy sutek odgryzę bo mnie tak bolał/swędział no i dupsko mi się poszerzyło