Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Musi sie w koncu udac, trzymam kciuki <3
    Dziękuję! Jakieś zwątpienie mnie dopadło dzisiaj :( W sumie to najchętniej bym się popłakała i powiedziała, że ja już nie chcę, że chcę żyć normalnie. Ciągle do mnie wraca ten brzuszek, który już bym miała, gdyby nie poronienie :(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Skoczę chyba jutro do apteki i się wybiorę cały ten Provag, codziennie. Teraz już po starankach, więc jakoś bez <3 damy radę :| No wkurzam się niemiłosiernie. Przez to straciłam nadzieję, że się uda :(
    jak już będziesz u ginka, bo koniecznie się musisz wybrać, to poproś też żeby przeleczył Twojego małża, bo może być tak, ze on ma jakąś infekcję, która przebiega u niego bezobjawowo, a Ciebie niestety męczy. Mam nadzieję, ze tak nie jest, no ale warto sprawdzić :)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie brzuch pobolewa :/

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plumb dziekuje :*

myszkaazi ja tez mam takie historie :/ dlatego miedzy innymi ide jutro do gin, zreszta teraz mija pol roku staran wiec niech sprawdza czy tam jest wszystko ok :-)

kada dobranoc :-)

no wlasnie ja mam takie klucia jak nigdy do tej pory, ale nie wkrecam sobie ( klamstwo!!) bo w pierwszej i drugiej ciazy tak nie mialam...

mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi a moze u ciebie to po tym basenie?? od kiedy chodzisz?

• iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Dziękuję! Jakieś zwątpienie mnie dopadło dzisiaj :( W sumie to najchętniej bym się popłakała i powiedziała, że ja już nie chcę, że chcę żyć normalnie. Ciągle do mnie wraca ten brzuszek, który już bym miała, gdyby nie poronienie :(
    Myszka glowa do gory, w koncu sie doczekasz <tuli> Wiem ze napewno Ci ciezko, ze to wraca ale trzeba zyc tym co jest teraz. Zmartwienia stres napewno nie pomoga przy staraniach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 21:41

Plumb80, mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszkaazi kochana wiemy coś o infekcjach dopadło mnie to w poprzednim cyklu i po owulacji lekarze zabraniają brać co cokolwiek by nie zagrozić ciąży mi lekarz polecił clotrimazol w maści na wargi sromowe i czapki propolisowe dopochwowo pomagają również jak ktoś stara się o dziecko jest w pochwie ślizgo po nich!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 21:43

mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    No musi, musi... Tylko moja super ginka to pewnie za tydzień najwcześniej mnie przyjmie, a do tych innych partaczy to średnio chce mi się iść :| W tym cały problem. Gdyby moja przyjmowała codziennie to już bym u niej była. W sumie to może do niej zadzwonię, tylko przecież czarodziejem ona nie jest i bez obejrzenia mnie to co ona poradzi? :(
    moja jak jej powiedziałam w tamtym cyklu, że mam infekcję to wzięła mnie między pacjentkami,a później ktoś tam się wypisła i miałam normalną godzinę. Poza tym tak jak laski mówią, może Ci przynajmniej coś poradzi przez telefon, bo raczej leków nie wypisze bez zrobienia badań. Aha i możesz Clotrimazolum sobie zakupić, bo ta maść nawet ciąży jest bezpieczna i łagodzi świąd co najważniejsze :)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaapkikuj a ulga niesamowita!!

• mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Myszkaazi kochana wiemy coś o infekcjach dopadło mnie to w poprzednim cyklu i po owulacji lekarze zabraniają brać co cokolwiek by nie zagrozić ciąży mi lekarz polecił clotrimazol w maści na wargi sromowe i czapki propolisowe dopochwowo pomagają również jak ktoś stara się o dziecko jest w pochwie ślizgo po nich!!
    no wzięły i w tą samą minutę to samo prawie naskrobały :P

iza30, Paulia87 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    kochana głowa do góry :) w końcu znów będziesz chodzić z pięknym brzuszkiem

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    no wzięły i w tą samą minutę to samo prawie naskrobały :P
    Ha widzisz rozumiemy się bez słów hihi

• mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ha widzisz rozumiemy się bez słów hihi
    no ba :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    myszkaazi a moze u ciebie to po tym basenie?? od kiedy chodzisz?
    No właśnie ja mam wrażenie, że po basenie to jest mi lepiej. W sumie wczoraj byłam po tygodniu niechodzenia, ale cały dzień było dobrze, dopiero mnie wieczorem dopadło. Wzięłam sobie Iladian i posmarowałam żelem Lacibios, na razie trochę lepiej. Piecze przy sikaniu :(
    mungo wrote:
    jak już będziesz u ginka, bo koniecznie się musisz wybrać, to poproś też żeby przeleczył Twojego małża, bo może być tak, ze on ma jakąś infekcję, która przebiega u niego bezobjawowo, a Ciebie niestety męczy. Mam nadzieję, ze tak nie jest, no ale warto sprawdzić :)
    Sprawdzę, sprawdzę. Kurczę pierwszy raz to miałam po jego ślinie właśnie :| No ale teraz to ja już nie wiem. Bieliznę noszę wyłącznie bawełnianą, staram się nie stosować nałogowo żeli intymnych do mycia i dupa! Jak ostatnio brałam ten Iladian dosłownie dwa razy co dwa dni to było naprawdę dobrze.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba muszę mojego pieniutka zabrać na spacer, bo pańcio gra na tym swoim durnym play station i zapomniał, że dziewczynka do kibla nie sika :/ a tu taki fajny film w telewizorni leci... :(

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maż się postarał i z moim na noc już wyszedł na szczęście!! Ja ma lhasa apso a wabi się Miki:-)

• mungo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Sprawdzę, sprawdzę. Kurczę pierwszy raz to miałam po jego ślinie właśnie :| No ale teraz to ja już nie wiem. Bieliznę noszę wyłącznie bawełnianą, staram się nie stosować nałogowo żeli intymnych do mycia i dupa! Jak ostatnio brałam ten Iladian dosłownie dwa razy co dwa dni to było naprawdę dobrze.

kurde, ale jak Ci sie ta infekcja powtarza, to musisz do ginki się zapisać KONIECZNIE. bo po miesiączce Ci mijają objawy, bo Ci się tam wszystko oczyszcza, ale bakteria gdzieś tam siedzi i jak jej warunki będą znowu odowiadać to zacznie działać :/ paskudztwo :/

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    chyba muszę mojego pieniutka zabrać na spacer, bo pańcio gra na tym swoim durnym play station i zapomniał, że dziewczynka do kibla nie sika :/ a tu taki fajny film w telewizorni leci... :(
    co za film ogladasz?

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Mój maż się postarał i z moim na noc już wyszedł na szczęście!! Ja ma lhasa apso a wabi się Miki:-)
    tez sliczny piesek

20150409580413.png

200707184670.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Zapomniałam, że mam Clotrimazol. Zaraz się chyba machnę nim.
    mungo wrote:
    moja jak jej powiedziałam w tamtym cyklu, że mam infekcję to wzięła mnie między pacjentkami,a później ktoś tam się wypisła i miałam normalną godzinę. Poza tym tak jak laski mówią, może Ci przynajmniej coś poradzi przez telefon, bo raczej leków nie wypisze bez zrobienia badań. Aha i możesz Clotrimazolum sobie zakupić, bo ta maść nawet ciąży jest bezpieczna i łagodzi świąd co najważniejsze :)
    Moja przyjmuje niedaleko tylko dwa razy w miesiącu... :| I właśnie pierwszy raz kiedy będzie to prawie za tydzień :|
    iza30 wrote:
    Myszka glowa do gory, w koncu sie doczekasz <tuli> Wiem ze napewno Ci ciezko, ze to wraca ale trzeba zyc tym co jest teraz. Zmartwienia stres napewno nie pomoga przy staraniach
    Wiem, że kiedyś się uda, ale dzisiaj mam dołka jakiegoś :( Zdaję sobie sprawę, że to kompletnie nie pomaga. Właśnie się poryczałam w ramionach mojego Kochanego :( Kurde odpuściłam w tym cyklu, nie mam czasu, a co mi się dzisiaj stało, to aż się nie poznaję :(
    ewcia2337196 wrote:
    kochana głowa do góry :) w końcu znów będziesz chodzić z pięknym brzuszkiem
    Dziękuję :*

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ