X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No ja siedzę przed kompem,bo mój gra na PS3 :P Zaraz i tak skończy ;) Już się o to postaram :D
    Oj to będzie dziś w sypialni dym i to siwy !!! My mamy celibat do nd!!! Choć ja bym malza zgwalcila ale trzyma się skubany zawzięcie trzyma sperme i będzie kumulacja haha od razu trojaczki haha

Plumb80, mungo, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ale chyba ogólnie ma przyjść w Polsce załamanie pogody,prawda? Dzisiaj czytałam,że śnieg już za rogiem i od jutra ma być już u Was strasznie zimno.
    Też tak słyszałam. Dzisiaj byliśmy wieczorem na spacerze to padał deszcz i było bardzo zimno, a byłam w zimowej kurtce i kozakach. Ja osobiście to lubię śnieg, o ile nie jest brunatną breją :)

Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No ja siedzę przed kompem,bo mój gra na PS3 :P Zaraz i tak skończy ;) Już się o to postaram :D
    widzę, że mamy ten sam problem z małżami- mój pół dnia zamknięty w sypialni siedzi, wychodzi z pieczary tylko siku i zjeść :/

iza30, myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja siedze przy lapku, andrzej przed telefonem a miedzy nami lezy piesek

myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj PS-kę odpuścił, bo wczoraj w nocy przeszedł grę :D Karmi mnie owocami i ogląda film - 10 cm ode mnie :)

iza30, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oj to będzie dziś w sypialni dym i to siwy !!! My mamy celibat do nd!!! Choć ja bym malza zgwalcila ale trzyma się skubany zawzięcie trzyma sperme i będzie kumulacja haha od razu trojaczki haha
    Ja bym mogła mieć za jednym razem więcej niż 1 dziecko :) Tylko, że u nas nie było w rodzinie choćby bliźniaków :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    widzę, że mamy ten sam problem z małżami- mój pół dnia zamknięty w sypialni siedzi, wychodzi z pieczary tylko siku i zjeść :/
    Mój nie gra w plejke nie ogląda piłki nożnej czasem na kompie zagra ale to rzadko ale lubi filmy i non stop ogląda jakieś fantasty!!!

mungo lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Też tak słyszałam. Dzisiaj byliśmy wieczorem na spacerze to padał deszcz i było bardzo zimno, a byłam w zimowej kurtce i kozakach. Ja osobiście to lubię śnieg, o ile nie jest brunatną breją :)
    u nas to dziś mżawka siąpiła, a śnieg ma być 30 i 1.12. szczęście, że w weekend, bo przynajmniej w pracy nie będzie mi przeszkadzał :D

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:

Ja też lubię śnieg,ale ponieważ kiedyś złamałam rękę na śniegu,to teraz jestem trochę nerwowa,jak mam gdzieś dalej iść.
    A tak poza tym to uwielbiam widok zza okna padającego śniegu,a ja z ciepłą herbatką i przy świecy zapachowej w ciepełku się relaksuję.

iza30, mungo lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Mój nie gra w plejke nie ogląda piłki nożnej czasem na kompie zagra ale to rzadko ale lubi filmy i non stop ogląda jakieś fantasty!!!
    Mój uwielbia wszelkiego rodzaju sporty, wspólnie np. w siatkę gramy, poświęca temu dużo czasu, bo mu jedna dyscyplina nie wystarcza, uwielbia oglądać tv lub filmy - jakie tylko się da i do tego plejka :D

iza30 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    ja zaraz kochane mykam się położyć bo mnie brzuch boli i nie wiem jak już mam siedzieć ..
    Dobrej nocki kochana

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    ja zaraz kochane mykam się położyć bo mnie brzuch boli i nie wiem jak już mam siedzieć ..

Odpoczywaj i spokojnej nocy :)

• Paulia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Ja bym mogła mieć za jednym razem więcej niż 1 dziecko :) Tylko, że u nas nie było w rodzinie choćby bliźniaków :D
    U Nas też nie a ja byłam w ciąży bliźniaczej ale było to po 1 lyzeczkowaniu doczekałaSky 5 miesięcy i w 3 cyklu znalazłam z blizniakami

myszkaazi lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    u nas to dziś mżawka siąpiła, a śnieg ma być 30 i 1.12. szczęście, że w weekend, bo przynajmniej w pracy nie będzie mi przeszkadzał :D
    U nas też od wczoraj taka mżawka, dzisiaj do południa względnie sucho, później znowu mżawka, a wieczorem deszcz. Pracujesz w terenie?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie na ręku psia dzidzia śpi- leży na plerach, wszytkie 4 stopy w górze, chrapie, że mam wrażenie jakby mi na brzuchu wibrator leżał i oczy wykręcone, że tylko białka wyłażą bokami :P

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc kochane :* miłego wieczoru i spokojnej nocy :)

iza30 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas nie padało dziś w ogóle ale malz mówił że zimno się zrobiło bardzo!!! A ja nie lubię zimy brrrr jak najszybciej niech przychodzi i odchodzi!!!

mungo lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Dobrej nocy :*

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Mi te czopki propolisowe pomogły bo ja ta wrażliwa jestem ze gdzie nie usiade dupa i któraś ma ininfekcje za dwa dni ją już mam świąd dlatego nigdzie dupa nie siadam jadę na małysza!!! Nawet w pracy po swoich pracownikach myje toaletę jak siadam na tron!!!
    hehe ja tez tak mam

• Paulia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Dobranoc buziaczki na noc

‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ