start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:U nas też od wczoraj taka mżawka, dzisiaj do południa względnie sucho, później znowu mżawka, a wieczorem deszcz. Pracujesz w terenie?
myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:jeżdżę cały czas- mam pod sobą pół województwa, więc max 180km w jedną stronę muszę czasami zrobić, ale czasami na miejscu zostaję- chociaż szczerze to wolę jeździć
-
mungo wrote:a u mnie na ręku psia dzidzia śpi- leży na plerach, wszytkie 4 stopy w górze, chrapie, że mam wrażenie jakby mi na brzuchu wibrator leżał i oczy wykręcone, że tylko białka wyłażą bokami
iza30 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Plumb80 wrote:Ja też lubię śnieg,ale ponieważ kiedyś złamałam rękę na śniegu,to teraz jestem trochę nerwowa,jak mam gdzieś dalej iść.
A tak poza tym to uwielbiam widok zza okna padającego śniegu,a ja z ciepłą herbatką i przy świecy zapachowej w ciepełku się relaksuję.
uwaga romantyczka na forumiza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Mój tez tak śpi!!! A wierz że psy wtedy czują się bezpieczne jak tak śpią.. Weterynarz kiedyś mi powiedział że czują się swobodnie i traktują jak swój dom tak wewnętrznie
moja niuńka daje ze sobą zrobić dosłownie wszystko całe życie mam psy- od urodzenia, ale takiego słodziaka to jeszcze w życiu nie miałam, a jaka zazdrosna jest o swoja mamusięiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze tak wszystkie zaczelyscie pisać co robicie i wogole zee hmm ja jezdzilam kiedyś konno uwielbiam konie raz mi nadepnal na noge ugryzł w brzuch a raz mnie przytulila moja ulubiona klacz której już jej nie ma ;/ .. uwielbiam grac w siatkowke heh ale teraz to nie mam gdzie zawsze to na w-fie albo jak jeszcze u mamy mieszkałam .. w reczna tez lubie.. noo a co do meza to on bardziej woli auta ode mnie hhe ( zart) mechanika lubimy ogladac horrory wieczorami , pojsc na spacerek ;p
Paulia87, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Oj co do pracy to masakra ja jestem na swoim i zapiera... Pip po 13 h dziennie plus sob mam dwa sklepy więc jest co robić!!! Ja jestem taka wyszczekana jedną ze muszę mieć swoje bo u kogos się nie nadaje w dlatego że głośno mówię co mi nie gra a pracodawcy nie lubią szczerych ludzi
Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnykarmelek wrote:ale milo sie was czyta . ja relaksuje sie nad ksiazka . chociaz juz myc sie isc powinnam i spac
tylko co chwila tu do was zagladam
To się nazywa uzależnienie.Nie przejmuj się,wszystkie na to chorujemy
Uśmiech dla wszystkich - ja stawiam !!!iza30, mungo, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ale milo sie was czyta . ja relaksuje sie nad ksiazka . chociaz juz myc sie isc powinnam i spac
tylko co chwila tu do was zagladamPlumb80, iza30, mungo, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Oj to będzie dziś w sypialni dym i to siwy !!! My mamy celibat do nd!!! Choć ja bym malza zgwalcila ale trzyma się skubany zawzięcie trzyma sperme i będzie kumulacja haha od razu trojaczki haha
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Też tak słyszałam. Dzisiaj byliśmy wieczorem na spacerze to padał deszcz i było bardzo zimno, a byłam w zimowej kurtce i kozakach. Ja osobiście to lubię śnieg, o ile nie jest brunatną breją
-
nick nieaktualnymungo wrote:jak już będziesz u ginka, bo koniecznie się musisz wybrać, to poproś też żeby przeleczył Twojego małża, bo może być tak, ze on ma jakąś infekcję, która przebiega u niego bezobjawowo, a Ciebie niestety męczy. Mam nadzieję, ze tak nie jest, no ale warto sprawdzić
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Oj co do pracy to masakra ja jestem na swoim i zapiera... Pip po 13 h dziennie plus sob mam dwa sklepy więc jest co robić!!! Ja jestem taka wyszczekana jedną ze muszę mieć swoje bo u kogos się nie nadaje w dlatego że głośno mówię co mi nie gra a pracodawcy nie lubią szczerych ludzi