X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    U nas też od wczoraj taka mżawka, dzisiaj do południa względnie sucho, później znowu mżawka, a wieczorem deszcz. Pracujesz w terenie?
    jeżdżę cały czas- mam pod sobą pół województwa, więc max 180km w jedną stronę muszę czasami zrobić, ale czasami na miejscu zostaję- chociaż szczerze to wolę jeździć:):)

myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    dobranoc kochane :* miłego wieczoru i spokojnej nocy :)
    dobranoc Ewuśka :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz siedze w domu nawet nie wiem jak jest na dworze, najwazniejsze ze mam w domku cieplo :) jutro musze wyjsc :P oby tylko sniegu nie bylo

mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    jeżdżę cały czas- mam pod sobą pół województwa, więc max 180km w jedną stronę muszę czasami zrobić, ale czasami na miejscu zostaję- chociaż szczerze to wolę jeździć:):)
    To zazdraszczam. Uwielbiam jeździć, no ale mam pracę, jaką mam, dobrze, że w ogóle jest!

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    a u mnie na ręku psia dzidzia śpi- leży na plerach, wszytkie 4 stopy w górze, chrapie, że mam wrażenie jakby mi na brzuchu wibrator leżał i oczy wykręcone, że tylko białka wyłażą bokami :P
    Mój tez tak śpi!!! A wierz że psy wtedy czują się bezpieczne jak tak śpią.. Weterynarz kiedyś mi powiedział że czują się swobodnie i traktują jak swój dom tak wewnętrznie

iza30 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • mungo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    To zazdraszczam. Uwielbiam jeździć, no ale mam pracę, jaką mam, dobrze, że w ogóle jest!
    dokładnie najważniejsze, że jest :):):)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ja też lubię śnieg,ale ponieważ kiedyś złamałam rękę na śniegu,to teraz jestem trochę nerwowa,jak mam gdzieś dalej iść.
    A tak poza tym to uwielbiam widok zza okna padającego śniegu,a ja z ciepłą herbatką i przy świecy zapachowej w ciepełku się relaksuję.

uwaga romantyczka na forum :):):) <3

iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Mój tez tak śpi!!! A wierz że psy wtedy czują się bezpieczne jak tak śpią.. Weterynarz kiedyś mi powiedział że czują się swobodnie i traktują jak swój dom tak wewnętrznie
    a no to tym bardziej zajebiście :)
    moja niuńka daje ze sobą zrobić dosłownie wszystko :) całe życie mam psy- od urodzenia, ale takiego słodziaka to jeszcze w życiu nie miałam, a jaka zazdrosna jest o swoja mamusię :P

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    uwaga romantyczka na forum :):):) <3

I do tego niepoprawna ;) <3 <3 <3

Paulia87, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale milo sie was czyta :-). ja relaksuje sie nad ksiazka :-). chociaz juz myc sie isc powinnam i spac :-)
    tylko co chwila tu do was zagladam :-)

Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze tak wszystkie zaczelyscie pisać co robicie i wogole zee hmm ja jezdzilam kiedyś konno uwielbiam konie raz mi nadepnal na noge ugryzł w brzuch a raz mnie przytulila moja ulubiona klacz której już jej nie ma ;/ .. uwielbiam grac w siatkowke heh ale teraz to nie mam gdzie zawsze to na w-fie albo jak jeszcze u mamy mieszkałam .. w reczna tez lubie.. noo a co do meza to on bardziej woli auta ode mnie hhe ( zart) mechanika lubimy ogladac horrory wieczorami , pojsc na spacerek ;p

Paulia87, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj co do pracy to masakra ja jestem na swoim i zapiera... Pip po 13 h dziennie plus sob mam dwa sklepy więc jest co robić!!! Ja jestem taka wyszczekana jedną ze muszę mieć swoje bo u kogos się nie nadaje w dlatego że głośno mówię co mi nie gra a pracodawcy nie lubią szczerych ludzi

Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ale milo sie was czyta :-). ja relaksuje sie nad ksiazka :-). chociaz juz myc sie isc powinnam i spac :-)

To się nazywa uzależnienie.Nie przejmuj się,wszystkie na to chorujemy ;)

Uśmiech dla wszystkich - ja stawiam !!! :D

iza30, mungo, karmelek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    noo ja to nie wiem komu odpisac tyle tego tu jest hehe

Plumb80, iza30, mungo, karmelek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oj to będzie dziś w sypialni dym i to siwy !!! My mamy celibat do nd!!! Choć ja bym malza zgwalcila ale trzyma się skubany zawzięcie trzyma sperme i będzie kumulacja haha od razu trojaczki haha
    my tez mamy do niedzieli hehe i 5tego do ginekologa na kontrole ojj

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Też tak słyszałam. Dzisiaj byliśmy wieczorem na spacerze to padał deszcz i było bardzo zimno, a byłam w zimowej kurtce i kozakach. Ja osobiście to lubię śnieg, o ile nie jest brunatną breją :)
    u mnie strasznie wieje az nie chce mi się patrzeć co tam się dzieje na dworze

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    jak już będziesz u ginka, bo koniecznie się musisz wybrać, to poproś też żeby przeleczył Twojego małża, bo może być tak, ze on ma jakąś infekcję, która przebiega u niego bezobjawowo, a Ciebie niestety męczy. Mam nadzieję, ze tak nie jest, no ale warto sprawdzić :)
    aa to ginekolog może faceta tez jakos zbadac pod kontem infekcji?

• iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu nasz pociag znowu ruszyl, forum rozgrzane do czerwonosci i oby tak dalej

Plumb80, mungo, karmelek lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oj co do pracy to masakra ja jestem na swoim i zapiera... Pip po 13 h dziennie plus sob mam dwa sklepy więc jest co robić!!! Ja jestem taka wyszczekana jedną ze muszę mieć swoje bo u kogos się nie nadaje w dlatego że głośno mówię co mi nie gra a pracodawcy nie lubią szczerych ludzi
    a to masz sklep jakiś czy co ?

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka też kiedys jeździłam konno!! Ale bardzo krótko.. Konie fajna sprawa zostawiłam to dla baletu...

‹‹ 417 418 419 420 421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ