start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka19 wrote:aa to ginekolog może faceta tez jakos zbadac pod kontem infekcji?
Kiedyś, kiedys mi taka moja zajebista gieńka to powiedział- w ogóle mega mądra babka, wykłada na uniwerku medycznym i takie tam, ale jest ordynatorem na ginekologii dziecięcej, więc teraz do niej nie chodzę, bo zależało mi, żeby mieć lekarza, który pracuję normalnie na oddziale, gdzie bym szła rodzić, bo prywatnie rodzić nie chcę, chociaż to u nas w towarzystwie teraz mega modne jest- fakt, że warunki superanckie i podejście mają do Ciebie super, tylko w razie gdyby się cos nie daj Boże działo z mamą albo z dzidziusiem, to i tak do szpitala wiozą, a wiadomo, jak wtedy w państwowym szpitalu patrzą- "o przyszła bogata paniusia, stać było na prywatny poród, to niech dalej prywatie wszystko załatwia i za wszystko płaci" i tylko wkurzają niepotrzebnie
kurdę ile ja błędów robię, jak za szybko piszę masakraiza30 lubi tę wiadomość
-
dobranoc Wam wszystkim Kobitki moje kochane
byliśmy z moim małżusem z pieniutkiem na spacerku, ale przeciez księżniczce się nie chciało chodzić, bo deszcz pada- gotowa była na chodniku kloca postawić chyba jej psi parasol zakupię
http://www.puppys.pl/896/parasol_dla_psa.html
juz w ogóle powiedzą, że wariatka jakaś
a jak juz wlazłam na te moje 3 piętro, to taką miałam zadyszkę, że myślałam, że płuca wypluję to przez fajki wszystko
buziaczki Słoneczka idę i ja mężusia przytulić
dzięi Wam zapomniałam, że jutro do pracy trzeba leźć
kolorowych snówiza30 lubi tę wiadomość
-
Hej mi tempka w górę znowu ładnie poszła ovu nawet dziś wyznaczyło kiedy była owulacja.. A tak po za tym co tam ?? Wogóle jak wstałam patrzę a za oknem śnieg trochę popruszyło...Zimno i wieje masakra...
iza30 lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane
A ja niewyspana, pol nocy nie moglam spac noga bolala a nie wzielam tabletek na gore i nie chcialam budzic Andrzeja, mam nadzieje ze przynajmniej dzionek bedzie fajny
Teraz pije kawe za godzine do lekarza
Zycze wszystkim milego dzionka
Anka10222 tak to moze byc zwiastun @ a badasz szyjke ?mungo lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:iza wiem ze w koncu musi sie udac, ale ile mozna czekac?!
obawiam sie ze to problem w mojej glowie siedzi...
bardzo chce drugie dziecko, ale boje sie zajsc w ciaze, boje sie ze skonczy sie jak ostatnio... i stad chyba te problemy...karmelek lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:u mnie za oknem bialo...
a poza tym.... chyba nie czuje sie juz nawet rozczarowana, przywyklam...
do dupy z tym wszystkim!!!
Uszy do gory Laska -
Mnie to tak podbrzusze boli, jakbym miala @ dostac, ale podejrzewam, ze to z nerwow. Tak mnie dzis rano wkur... mail od kiera, ze myslalam, ze sie poplacze. Zawsze facet musi byc lepszy od kobiety, zawsze!!!! Krzyczec mi sie chce ze zlosci pieknie mi sie tydzien zaczal