Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :)

załamałam sie dziś :( właśnie się dowiedziałam że tacy nasi znajomi ktorzy brali slub trzy miesiace po nas i nie mieli zamiaru spieszyc sie z dzieckiem bo niedawno sie wprowadzili do nowego mieszkania SĄ W CIĄŻY !!

co chwile ktos w naszym otoczeniu zachodzi tylko nie my :( :(

tak mi jest z tym źle :(

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)
    wkońcu po tylu dniach mogę was odwiedzić... jestem zmęczona, w domu nie było mnie od weekendu, to dobrze, chociaż zapomniałam o tym że się nie staram o maluszka. Jajnik, i podbrzusze pobolewają w średnim tempie... także @ nadchodzi:) !!!!
    nooo i nareszcie po @ będę mogła się cieszyć życiem, seksem i staraniem o nasz wielki cud

mungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

załamałam sie dziś :( właśnie się dowiedziałam że tacy nasi znajomi ktorzy brali slub trzy miesiace po nas i nie mieli zamiaru spieszyc sie z dzieckiem bo niedawno sie wprowadzili do nowego mieszkania SĄ W CIĄŻY !!

Mi tez teraz coraz wiecej ciazowych brzuszkow rzuca sie w oczy :)
    Ale to dobrze, niech sie ludzie ciesza, my tez juz niedlugo bedziemy brzuchate :)

mycha28, myszkaazi, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    Mi tez teraz coraz wiecej ciazowych brzuszkow rzuca sie w oczy :)
    Ale to dobrze, niech sie ludzie ciesza, my tez juz niedlugo bedziemy brzuchate :)

oby to były prorocze słowa kochana :)

mungo lubi tę wiadomość

201602151781.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

Też ciągle w naszym otoczeniu ktoś jest w ciąży! Np. ostatnio taka koleżanka brała przyspieszony slub, bo ciąża. Dzisiaj z kolei nasza rodzina ma się powiększyć o kolejnego bobaska, ale z miłą chęcią go potulę :) Przykro mi jak się dowiem, że ktoś jest w ciąży, ale mniej niż ostatnio. Jakoś mi ten miesiąc mija, nie licząc wczorajszego załamania chwilowego, ale mąż mnie utulił w ramionach :)
    Połowę wyprasowałam!!! :D Wracam do pracy!

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    oby to były prorocze słowa kochana :)
    Bo będą! Patrzcie, jesteśmy tu drugi miesiąc a już ile pasażerek teraz na podwójnym bilecie jedzie :D To logiczne, że nie wszyscy od razu, ale tak konsekwentnie wszyscy będą w dwupakach :)

mungo, mycha28, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Hej dziewczynki:)
    wkońcu po tylu dniach mogę was odwiedzić... jestem zmęczona, w domu nie było mnie od weekendu, to dobrze, chociaż zapomniałam o tym że się nie staram o maluszka. Jajnik, i podbrzusze pobolewają w średnim tempie... także @ nadchodzi:) !!!!
    nooo i nareszcie po @ będę mogła się cieszyć życiem, seksem i staraniem o nasz wielki cud
    Wlasnue sie tak Niusia zastanawialam, co tam u Ciebie :)
    Oby jak nsjszybciej Ci sie ten nowy cykl zaczal i ogien :)
    W ogole to trzeba sie na express przesiasc, bo my tu tak patrze jakas kolejka waskotorowa pyr, pyr, pyr jedziemy ;)

Nusia1989, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zimnooooo masakra.... musze po wyplacie kupic sobie czapke i rekawiczki...masakra......a brzuszki ciazowe to wszedzie dzis tez widzialam hehe nawet pani co kupowala biustonosz gada do meza kochanie musze juz wiekszy kupic bo dopiero 4 miesiac a juz sie nie mieszcza a jej maz na to i jej pokazuje takie jak do starszych kobiet (takie babcine hehe) te sobie juz kup hehehe myslalam ze zjem torebke hehe

mungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Też ciągle w naszym otoczeniu ktoś jest w ciąży! Np. ostatnio taka koleżanka brała przyspieszony slub, bo ciąża. Dzisiaj z kolei nasza rodzina ma się powiększyć o kolejnego bobaska, ale z miłą chęcią go potulę :) Przykro mi jak się dowiem, że ktoś jest w ciąży, ale mniej niż ostatnio. Jakoś mi ten miesiąc mija, nie licząc wczorajszego załamania chwilowego, ale mąż mnie utulił w ramionach :)

prasuj prasuj dalej :)

no ja się ciesze bo bardzo ich lubię ale jednak szkoda ze to nie my tym razem mozemy oznajmic taka wiadomość :(

tak bym chciała zrobić najblizszym piekny prezent gwiazdkowy. Jestem dobrej myśli ze moze stanie sie cud :)

201602151781.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Nie ma co byc przykro!!! Dobrze, dobrze niech sie rodza, bedzie mial kto na nasze emerytury pracowac hihihi :P

mycha28, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Zapomnialabym :) zapraszam do mnie na prasowanie ;) bo to jedyna rzecz, ktorej nie lubie w domu robic. Przy okazji Kawka ploteczki... hihi co Ty na to?? ;)

iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Bo będą! Patrzcie, jesteśmy tu drugi miesiąc a już ile pasażerek teraz na podwójnym bilecie jedzie :D To logiczne, że nie wszyscy od razu, ale tak konsekwentnie wszyscy będą w dwupakach :)

W dwupakach :D
    Czad :) Zarąbiste :)

iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, jesteśmy twarde kobity więc nie możemy się poddawać że akurat w tamtym miesiącu nam się nie udało:)
    Ja wiem jak to jest jak się widzi te cudowne brzuszki z pięknymi, odmłodzonymi i szczęśliwymi mamami, ale spójrzcie na to z innej strony, może akurat teraz wam się udało, i to właśnie teraz wy będziecie chwalić się każdym wzrostem waszego brzuszka:)
    ja się cieszę że teraz odpoczęłam od starań, dobrze mi to zrobiło, zwłaszcza że takie nieudane starania mogą zniechęcić do wszystkiego, a takto bez serduszek nabrało się większej siły i co najlepsze ochoty na przygodny i owocny seks:)
    Przepraszam ale mam dziś taki humor że mimo tych złych chwil chce mi się żyć, to dobry znak jak na początek

mycha28, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia mi tez sie chce zyc tylko glowa zaczela bolec...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    Wlasnue sie tak Niusia zastanawialam, co tam u Ciebie :)
    Oby jak nsjszybciej Ci sie ten nowy cykl zaczal i ogien :)
    W ogole to trzeba sie na express przesiasc, bo my tu tak patrze jakas kolejka waskotorowa pyr, pyr, pyr jedziemy ;)

U mnie jest ok, od piątku tryskam energią:)
    Mąż trochę zaszalał w galerii, synuś szwagierki zadowolony z prezentu...
    No właśnie... chodziłam po sklepach i zastanawiałam się co ja mogę kupić swojemu mężowi pod choinkę (nie licząc tych || kreseczek, bo to musi być obowiązkowe)..ale tak na poważnie to nie mam pomysłów:) No ale trudno, do świąt mam jeszcze czas więc mam cichą nadzieje że ze wszystkim się wyrobię:)

a u ciebie mungo co słychać?

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co kupilas za prezent dla dziecka??

Nusia1989 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• iza30 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Znowu sie nasiedzialam 3 godziny, co ide do lekarza to nowe gorsze wiadomosci, dzis pan doktor oznajmil mi ze czasem te kosci sie nie zrastaja i moze zakonczyc sie to operacja :/ ale jestem dobrej nadzieji dzis dostalam pelny gips (jak oni to mowia plaster :P) kolejna kontrola 30 grudnia wiec mam dwa cykle w dupie :(
    Teraz mam nadzieje ze zrosnie sie wszystko same i nie bedzie komplikacji.

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    co kupilas za prezent dla dziecka??

Kupiliśmy mu zestaw karaoke (taki specjalny dla dzieci)

• mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak wczesniej pisalam- dzien koszmar- pech mnie przesladuje od samego rana, wiatr taki, ze glowe zrywa( moje zatoki juz zaczynaja bolec kurza twarz), ale na szczescie sloneczko swieci. :)
    Poza tym brzuch na.@ boli, wiec w grudniu dzialamy razem :) hehe bedziemy ujezdzac nasze reniferki :) wlasciwie to naszych reniferków ;)
    Sorki za bledy i brak polskich znakow, ale z telefonu pisze, bo w pracy jestem i jakos tak mi sie nie chce wnikac ;) : P

1usadf9hyf2qs1an.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Iza wsplczuje... ale sobie od czasu do czasu <3 :) dla przyjemnosci :)

iza30 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ