start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane
załamałam sie dziś właśnie się dowiedziałam że tacy nasi znajomi ktorzy brali slub trzy miesiace po nas i nie mieli zamiaru spieszyc sie z dzieckiem bo niedawno sie wprowadzili do nowego mieszkania SĄ W CIĄŻY !!
co chwile ktos w naszym otoczeniu zachodzi tylko nie my
tak mi jest z tym źlemungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:)
wkońcu po tylu dniach mogę was odwiedzić... jestem zmęczona, w domu nie było mnie od weekendu, to dobrze, chociaż zapomniałam o tym że się nie staram o maluszka. Jajnik, i podbrzusze pobolewają w średnim tempie... także @ nadchodzi:) !!!!
nooo i nareszcie po @ będę mogła się cieszyć życiem, seksem i staraniem o nasz wielki cudmungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:hej kochane
załamałam sie dziś właśnie się dowiedziałam że tacy nasi znajomi ktorzy brali slub trzy miesiace po nas i nie mieli zamiaru spieszyc sie z dzieckiem bo niedawno sie wprowadzili do nowego mieszkania SĄ W CIĄŻY !!
tak mi jest z tym źle
Ale to dobrze, niech sie ludzie ciesza, my tez juz niedlugo bedziemy brzuchatemycha28, myszkaazi, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:Mi tez teraz coraz wiecej ciazowych brzuszkow rzuca sie w oczy
Ale to dobrze, niech sie ludzie ciesza, my tez juz niedlugo bedziemy brzuchate
oby to były prorocze słowa kochanamungo lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:hej kochane
tak mi jest z tym źle
Połowę wyprasowałam!!! Wracam do pracy!mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:oby to były prorocze słowa kochana
mungo, mycha28, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Hej dziewczynki:)
wkońcu po tylu dniach mogę was odwiedzić... jestem zmęczona, w domu nie było mnie od weekendu, to dobrze, chociaż zapomniałam o tym że się nie staram o maluszka. Jajnik, i podbrzusze pobolewają w średnim tempie... także @ nadchodzi:) !!!!
nooo i nareszcie po @ będę mogła się cieszyć życiem, seksem i staraniem o nasz wielki cud
Oby jak nsjszybciej Ci sie ten nowy cykl zaczal i ogien
W ogole to trzeba sie na express przesiasc, bo my tu tak patrze jakas kolejka waskotorowa pyr, pyr, pyr jedziemyNusia1989, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
jak zimnooooo masakra.... musze po wyplacie kupic sobie czapke i rekawiczki...masakra......a brzuszki ciazowe to wszedzie dzis tez widzialam hehe nawet pani co kupowala biustonosz gada do meza kochanie musze juz wiekszy kupic bo dopiero 4 miesiac a juz sie nie mieszcza a jej maz na to i jej pokazuje takie jak do starszych kobiet (takie babcine hehe) te sobie juz kup hehehe myslalam ze zjem torebke hehe
mungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Też ciągle w naszym otoczeniu ktoś jest w ciąży! Np. ostatnio taka koleżanka brała przyspieszony slub, bo ciąża. Dzisiaj z kolei nasza rodzina ma się powiększyć o kolejnego bobaska, ale z miłą chęcią go potulę Przykro mi jak się dowiem, że ktoś jest w ciąży, ale mniej niż ostatnio. Jakoś mi ten miesiąc mija, nie licząc wczorajszego załamania chwilowego, ale mąż mnie utulił w ramionach
Połowę wyprasowałam!!! Wracam do pracy!
prasuj prasuj dalej
no ja się ciesze bo bardzo ich lubię ale jednak szkoda ze to nie my tym razem mozemy oznajmic taka wiadomość
tak bym chciała zrobić najblizszym piekny prezent gwiazdkowy. Jestem dobrej myśli ze moze stanie sie cudmungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Też ciągle w naszym otoczeniu ktoś jest w ciąży! Np. ostatnio taka koleżanka brała przyspieszony slub, bo ciąża. Dzisiaj z kolei nasza rodzina ma się powiększyć o kolejnego bobaska, ale z miłą chęcią go potulę Przykro mi jak się dowiem, że ktoś jest w ciąży, ale mniej niż ostatnio. Jakoś mi ten miesiąc mija, nie licząc wczorajszego załamania chwilowego, ale mąż mnie utulił w ramionach
Połowę wyprasowałam!!! Wracam do pracy!mycha28, iza30 lubią tę wiadomość
-
Połowę wyprasowałam!!! Wracam do pracy!iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Bo będą! Patrzcie, jesteśmy tu drugi miesiąc a już ile pasażerek teraz na podwójnym bilecie jedzie To logiczne, że nie wszyscy od razu, ale tak konsekwentnie wszyscy będą w dwupakach
W dwupakach
Czad Zarąbisteiza30, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, jesteśmy twarde kobity więc nie możemy się poddawać że akurat w tamtym miesiącu nam się nie udało:)
Ja wiem jak to jest jak się widzi te cudowne brzuszki z pięknymi, odmłodzonymi i szczęśliwymi mamami, ale spójrzcie na to z innej strony, może akurat teraz wam się udało, i to właśnie teraz wy będziecie chwalić się każdym wzrostem waszego brzuszka:)
ja się cieszę że teraz odpoczęłam od starań, dobrze mi to zrobiło, zwłaszcza że takie nieudane starania mogą zniechęcić do wszystkiego, a takto bez serduszek nabrało się większej siły i co najlepsze ochoty na przygodny i owocny seks:)
Przepraszam ale mam dziś taki humor że mimo tych złych chwil chce mi się żyć, to dobry znak jak na początekmycha28, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Wlasnue sie tak Niusia zastanawialam, co tam u Ciebie
Oby jak nsjszybciej Ci sie ten nowy cykl zaczal i ogien
W ogole to trzeba sie na express przesiasc, bo my tu tak patrze jakas kolejka waskotorowa pyr, pyr, pyr jedziemy
U mnie jest ok, od piątku tryskam energią
Mąż trochę zaszalał w galerii, synuś szwagierki zadowolony z prezentu...
No właśnie... chodziłam po sklepach i zastanawiałam się co ja mogę kupić swojemu mężowi pod choinkę (nie licząc tych || kreseczek, bo to musi być obowiązkowe)..ale tak na poważnie to nie mam pomysłów:) No ale trudno, do świąt mam jeszcze czas więc mam cichą nadzieje że ze wszystkim się wyrobię
a u ciebie mungo co słychać?
mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Znowu sie nasiedzialam 3 godziny, co ide do lekarza to nowe gorsze wiadomosci, dzis pan doktor oznajmil mi ze czasem te kosci sie nie zrastaja i moze zakonczyc sie to operacja ale jestem dobrej nadzieji dzis dostalam pelny gips (jak oni to mowia plaster ) kolejna kontrola 30 grudnia wiec mam dwa cykle w dupie
Teraz mam nadzieje ze zrosnie sie wszystko same i nie bedzie komplikacji. -
nick nieaktualny
-
U mnie jak wczesniej pisalam- dzien koszmar- pech mnie przesladuje od samego rana, wiatr taki, ze glowe zrywa( moje zatoki juz zaczynaja bolec kurza twarz), ale na szczescie sloneczko swieci.
Poza tym brzuch na.@ boli, wiec w grudniu dzialamy razem hehe bedziemy ujezdzac nasze reniferki wlasciwie to naszych reniferków
Sorki za bledy i brak polskich znakow, ale z telefonu pisze, bo w pracy jestem i jakos tak mi sie nie chce wnikac : P