start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Hejka
Znowu sie nasiedzialam 3 godziny, co ide do lekarza to nowe gorsze wiadomosci, dzis pan doktor oznajmil mi ze czasem te kosci sie nie zrastaja i moze zakonczyc sie to operacjaale jestem dobrej nadzieji dzis dostalam pelny gips (jak oni to mowia plaster
) kolejna kontrola 30 grudnia wiec mam dwa cykle w dupie
Teraz mam nadzieje ze zrosnie sie wszystko same i nie bedzie komplikacji.
O ludzie:( masakra jakasnie maja doktory co robic, tylko ludzi strasza. Jeslii Ci sie tam kosci od razu nie poprzestawialy, jesli masz dobrze zalozony gips i nie bedziesz stawac na ta noge to powinno byc wszystko ok.
Najgorsze, ze w tym roku nici z bejbisia
To nic!!!!
Bedziesz nas wspierac, takze masz duzo robotya potem jak w styczniu my wszystkie na raz wesprzemy Ciebie.... o ho ho Kochana to Ci brzuszek od razu wyskoczy
A tym bardziej, ze i Twoj Andrzej bedzie mial armie wyglodnialych robaczkowoj bedzie sie dzialo
iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:U mnie jak wczesniej pisalam- dzien koszmar- pech mnie przesladuje od samego rana, wiatr taki, ze glowe zrywa( moje zatoki juz zaczynaja bolec kurza twarz), ale na szczescie sloneczko swieci.
Poza tym brzuch na.@ boli, wiec w grudniu dzialamy razemhehe bedziemy ujezdzac nasze reniferki
wlasciwie to naszych reniferków
Sorki za bledy i brak polskich znakow, ale z telefonu pisze, bo w pracy jestem i jakos tak mi sie nie chce wnikac: P
Kochana póki @ nie ma, zawsze jest nadzieja:)
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:O ludzie:( masakra jakas
nie maja doktory co robic, tylko ludzi strasza. Jeslii Ci sie tam kosci od razu nie poprzestawialy, jesli masz dobrze zalozony gips i nie bedziesz stawac na ta noge to powinno byc wszystko ok.
Najgorsze, ze w tym roku nici z bejbisia
To nic!!!!
Bedziesz nas wspierac, takze masz duzo robotya potem jak w styczniu my wszystkie na raz wesprzemy Ciebie.... o ho ho Kochana to Ci brzuszek od razu wyskoczy
A tym bardziej, ze i Twoj Andrzej bedzie mial armie wyglodnialych robaczkowoj bedzie sie dzialo
Mungo oj bedzie sie dzialo
Zawsze bede Was wspierala moje Kochanemungo lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:Zapomnialabym
zapraszam do mnie na prasowanie
bo to jedyna rzecz, ktorej nie lubie w domu robic. Przy okazji Kawka ploteczki... hihi co Ty na to??
Musiałam się wody napić, bo mi się tak gorąco zrobiło, że hu hu hu
Z racji, że obok wody laptop stoi to postanowiłam zobaczyć, co słychać
Jeszcze mi ze trzy koszulki zostały i to pochować, wywiesić kolejne pranie i pościerać kurze, ale tylko dokończę to prasowanie i wywieszę pranie, a później skoczę do miasta i jak wrócę to resztę zrobię
Mogłabym Ci prasować, nie ma problemu, lubię to robić, nie przepadam za myciem naczyńTylko trochę daleko na tę kawę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Kochane moje zaraz Anitka wstawi mój dzisiejszy test owulacjyjny proszę Was wypowiedzcie się bo ja zdurnialam!! Proszę Was o opinię z góry dziękuję!!t
Mówisz i masz
http://zapodaj.net/a72eb8b24a5eb.jpg.html
Cześć dziewczyny !!!
Zmykam się ogarnąć dalej po zakupachiza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Jak myślicie jeszcze nie owulacja czy już za rogiem??
Moim zdaniem to jest owulacja:)
Serduszkować możesz od dzisiaj, to ci w niczym nie przeszkodzi, zwłaszcza że dużo osób zachodzi w ciąże od codziennego serduszkowania, więc dawajcie!!! Trzymam kciuki :*iza30 lubi tę wiadomość
-
Czyli z każdym dniem tzn np jutro powinna być bardziej jeszcze widoczna o rany jakie to dziwne dziś tempka 36,61 a lekarz mówił że pęchezyk ma 9 mm jak pęka kobieta to pęcherzyk ma ok 22mm więc tak szybko by urósł?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Paulia moim zdaniem to jeszcze nie jest owulacyjny wynik. Robiłam, co prawda testy tylko chyba dwa cykle, ale kiedy była u mnie owulka (ja jją czuję - jajniki mi dają znać) to ta druga krecha była zdecydowanie bardziej mocna, z tym, że ja robiłam z apteki. Wkurzały mnie te testy, bo np. jednego dnia wyszła II kreska dosyć mocna, kolejnego nie było jej wcale, a np. za dwa dni II była grubsza od testowej, dlatego je porzuciłam
Serduszkować nie zaszkodzi, bo jednak to LH jest juz przez test wykrywane, więc na męża i do dziełaPęcherzyki aż tak szybko to nie rosną - około 2mm na dzień, więc tak jak kada pisała!
Dziewczynki - skończyłam!!! Jeszcze tylko jak wrócę to poukładam to do szaf, niech sobie odpocznie prasowankoIdę zaraz na miasto, a jak wrócę to sobie jakiś obiadek zrobię i powycieram kurze i odkurzę i pomyję podłogi
Pranie już rozwiesiłam