start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Hejka
Znowu sie nasiedzialam 3 godziny, co ide do lekarza to nowe gorsze wiadomosci, dzis pan doktor oznajmil mi ze czasem te kosci sie nie zrastaja i moze zakonczyc sie to operacja ale jestem dobrej nadzieji dzis dostalam pelny gips (jak oni to mowia plaster ) kolejna kontrola 30 grudnia wiec mam dwa cykle w dupie
Teraz mam nadzieje ze zrosnie sie wszystko same i nie bedzie komplikacji.
O ludzie:( masakra jakas nie maja doktory co robic, tylko ludzi strasza. Jeslii Ci sie tam kosci od razu nie poprzestawialy, jesli masz dobrze zalozony gips i nie bedziesz stawac na ta noge to powinno byc wszystko ok.
Najgorsze, ze w tym roku nici z bejbisia
To nic!!!!
Bedziesz nas wspierac, takze masz duzo roboty a potem jak w styczniu my wszystkie na raz wesprzemy Ciebie.... o ho ho Kochana to Ci brzuszek od razu wyskoczy
A tym bardziej, ze i Twoj Andrzej bedzie mial armie wyglodnialych robaczkow oj bedzie sie dzialoiza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:U mnie jak wczesniej pisalam- dzien koszmar- pech mnie przesladuje od samego rana, wiatr taki, ze glowe zrywa( moje zatoki juz zaczynaja bolec kurza twarz), ale na szczescie sloneczko swieci.
Poza tym brzuch na.@ boli, wiec w grudniu dzialamy razem hehe bedziemy ujezdzac nasze reniferki wlasciwie to naszych reniferków
Sorki za bledy i brak polskich znakow, ale z telefonu pisze, bo w pracy jestem i jakos tak mi sie nie chce wnikac : P
Kochana póki @ nie ma, zawsze jest nadzieja:)
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:O ludzie:( masakra jakas nie maja doktory co robic, tylko ludzi strasza. Jeslii Ci sie tam kosci od razu nie poprzestawialy, jesli masz dobrze zalozony gips i nie bedziesz stawac na ta noge to powinno byc wszystko ok.
Najgorsze, ze w tym roku nici z bejbisia
To nic!!!!
Bedziesz nas wspierac, takze masz duzo roboty a potem jak w styczniu my wszystkie na raz wesprzemy Ciebie.... o ho ho Kochana to Ci brzuszek od razu wyskoczy
A tym bardziej, ze i Twoj Andrzej bedzie mial armie wyglodnialych robaczkow oj bedzie sie dzialo
Mungo oj bedzie sie dzialo
Zawsze bede Was wspierala moje Kochanemungo lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:Zapomnialabym zapraszam do mnie na prasowanie bo to jedyna rzecz, ktorej nie lubie w domu robic. Przy okazji Kawka ploteczki... hihi co Ty na to??
Mogłabym Ci prasować, nie ma problemu, lubię to robić, nie przepadam za myciem naczyń Tylko trochę daleko na tę kawę...iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Kochane moje zaraz Anitka wstawi mój dzisiejszy test owulacjyjny proszę Was wypowiedzcie się bo ja zdurnialam!! Proszę Was o opinię z góry dziękuję!!t
Mówisz i masz
http://zapodaj.net/a72eb8b24a5eb.jpg.html
Cześć dziewczyny !!!
Zmykam się ogarnąć dalej po zakupachiza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Jak myślicie jeszcze nie owulacja czy już za rogiem??
Moim zdaniem to jest owulacja:)
Serduszkować możesz od dzisiaj, to ci w niczym nie przeszkodzi, zwłaszcza że dużo osób zachodzi w ciąże od codziennego serduszkowania, więc dawajcie!!! Trzymam kciuki :*iza30 lubi tę wiadomość
-
Czyli z każdym dniem tzn np jutro powinna być bardziej jeszcze widoczna o rany jakie to dziwne dziś tempka 36,61 a lekarz mówił że pęchezyk ma 9 mm jak pęka kobieta to pęcherzyk ma ok 22mm więc tak szybko by urósł?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia moim zdaniem to jeszcze nie jest owulacyjny wynik. Robiłam, co prawda testy tylko chyba dwa cykle, ale kiedy była u mnie owulka (ja jją czuję - jajniki mi dają znać) to ta druga krecha była zdecydowanie bardziej mocna, z tym, że ja robiłam z apteki. Wkurzały mnie te testy, bo np. jednego dnia wyszła II kreska dosyć mocna, kolejnego nie było jej wcale, a np. za dwa dni II była grubsza od testowej, dlatego je porzuciłam
Serduszkować nie zaszkodzi, bo jednak to LH jest juz przez test wykrywane, więc na męża i do dzieła Pęcherzyki aż tak szybko to nie rosną - około 2mm na dzień, więc tak jak kada pisała!
Dziewczynki - skończyłam!!! Jeszcze tylko jak wrócę to poukładam to do szaf, niech sobie odpocznie prasowanko Idę zaraz na miasto, a jak wrócę to sobie jakiś obiadek zrobię i powycieram kurze i odkurzę i pomyję podłogi Pranie już rozwiesiłamiza30, mungo lubią tę wiadomość