start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

czyli mogls miec tak ze 13 wysokie LH wiec owulacja mogla wystapic 13dc, 14dc albo 15dcmalinka19 wrote:a co myślisz o tym co napisałam potem zrobie zdj i jak cos to wam pokaze
testy owulacyjne nie mowia nam dokladnego dnia owulacji tylko pokazuja podwyzszony poziom LH - 
                        nick nieaktualnyaha no wlasnie 13dc był pozytyw wczoraj i dziś już nie a jak lekarz mi pehcerzyk pokazal to mowil ze ma 12 13 mm ale to chyba nie mozlwie żeby urusl tak szybko , przez weekend mnie podbrzusze bolałoiza30 wrote:czyli mogls miec tak ze 13 wysokie LH wiec owulacja mogla wystapic 13dc, 14dc albo 15dc
testy owulacyjne nie mowia nam dokladnego dnia owulacji tylko pokazuja podwyzszony poziom LH - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnymalinka19 wrote:aha no wlasnie 13dc był pozytyw wczoraj i dziś już nie a jak lekarz mi pehcerzyk pokazal to mowil ze ma 12 13 mm ale to chyba nie mozlwie żeby urusl tak szybko , przez weekend mnie podbrzusze bolało
Chyba coś się zaczyna dziać

iza30 lubi tę wiadomość
                                 - 

nie wiem nie mam pojecia ktos tu wczesniej pisal ze dziennie pecherzyk rosnie do 2mm, nie robilam nigdy testow z allegro, ja kupowalam zawsze w aptece i nie wiem jak to jest. Teraz kupilam test owulacyjny arfodyta na sline ale narazie musi polezec w tamtym miesiacu korzystalam z niego i jakos dlugo pokazywal pozytywny wynik, nie wiem co o tym myslecmalinka19 wrote:aha no wlasnie 13dc był pozytyw wczoraj i dziś już nie a jak lekarz mi pehcerzyk pokazal to mowil ze ma 12 13 mm ale to chyba nie mozlwie żeby urusl tak szybko , przez weekend mnie podbrzusze bolało
                                 - 

nie wiem od czego to zalezne jest mi jak siostra wyslala list to tez 2-3 dni i byl a jak wyslal polecony priorytet to przyszed po 7 dniach roboczych, wydaje mi sie ze te listy ktore sa zapisywane, polecone to ida dluzej ale to tylko moje zdanieEwelina23 wrote:dzis list od mamy dostalam ktory wyslala w piatek i tez weekend byl
 - 
                        nick nieaktualnybo przez weeked te listy chyba lecca . Tak mi sie wydaje . mam nadzieje ze niedlugo przyjda bo 29 to juz bedzie za pozno .iza30 wrote:nie wiem od czego to zalezne jest mi jak siostra wyslala list to tez 2-3 dni i byl a jak wyslal polecony priorytet to przyszed po 7 dniach roboczych, wydaje mi sie ze te listy ktore sa zapisywane, polecone to ida dluzej ale to tylko moje zdanie
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnybo paczek nigdy nie wysylam z polski przez poczte. kurierem caly czas czy z tad czy z polski i do 5 dni jest na miejscu . to sie nazywa fast kurier czy jakos takiza30 wrote:raz czekalam na paczke 3 tygodnie i nie doszla, dowiedzialam sie pozniej ze wrocila spowrotem do polski
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyno wlasnie i je o tej samej porze prawie robie , nie wiem czy u każdej rosnie ten przecherzyk tak samo i w jakim tempie hehe , mnie zastanawia klucie lewego jajnika w tamtym miesiącu może to już było po owulacji bo to 18dc wtedy był jak mnie kulo przez 3dni teraz zobaczę jak w czwartek będzie mnie kulo to prawdopodobie była owulka albo jest ..Ewelina23 wrote:najbardziej widoczny 23