start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a co myślisz o tym co napisałam potem zrobie zdj i jak cos to wam pokaze
testy owulacyjne nie mowia nam dokladnego dnia owulacji tylko pokazuja podwyzszony poziom LH -
nick nieaktualnyiza30 wrote:czyli mogls miec tak ze 13 wysokie LH wiec owulacja mogla wystapic 13dc, 14dc albo 15dc
testy owulacyjne nie mowia nam dokladnego dnia owulacji tylko pokazuja podwyzszony poziom LH -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:aha no wlasnie 13dc był pozytyw wczoraj i dziś już nie a jak lekarz mi pehcerzyk pokazal to mowil ze ma 12 13 mm ale to chyba nie mozlwie żeby urusl tak szybko , przez weekend mnie podbrzusze bolało
Chyba coś się zaczyna dziaćiza30 lubi tę wiadomość
-
malinka19 wrote:aha no wlasnie 13dc był pozytyw wczoraj i dziś już nie a jak lekarz mi pehcerzyk pokazal to mowil ze ma 12 13 mm ale to chyba nie mozlwie żeby urusl tak szybko , przez weekend mnie podbrzusze bolało
-
Ewelina23 wrote:dzis list od mamy dostalam ktory wyslala w piatek i tez weekend byl
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:nie wiem od czego to zalezne jest mi jak siostra wyslala list to tez 2-3 dni i byl a jak wyslal polecony priorytet to przyszed po 7 dniach roboczych, wydaje mi sie ze te listy ktore sa zapisywane, polecone to ida dluzej ale to tylko moje zdanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:raz czekalam na paczke 3 tygodnie i nie doszla, dowiedzialam sie pozniej ze wrocila spowrotem do polski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:najbardziej widoczny 23