start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Czyli z każdym dniem tzn np jutro powinna być bardziej jeszcze widoczna o rany jakie to dziwne dziś tempka 36,61 a lekarz mówił że pęchezyk ma 9 mm jak pęka kobieta to pęcherzyk ma ok 22mm więc tak szybko by urósł?
no jutro pewnie będzie duzo ciemniejsza ta drugaiza30 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Moim zdaniem to jest owulacja:)
Serduszkować możesz od dzisiaj, to ci w niczym nie przeszkodzi, zwłaszcza że dużo osób zachodzi w ciąże od codziennego serduszkowania, więc dawajcie!!! Trzymam kciuki :*
Kada to czemu ten test owulacyjny 5 dni przed owulacją pokazuje już plus??? Bo z tego tak wynika??[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
No właśnie nie możemy dlatego pytam Was bo nie pytałabym tylko mężowi zatańczyła przy rurze i do wyra ogień a my musimy czekać mąż najprawdopodobniej ale bez potwierdzenia lekarskiego ma na pograniczu plemników dlatego raz dochodzi do zapłodnienia raz nie!! W ciążę zachodzę ale po przemyśleniu tego wszystkiego to za 1 razem zaszłam jak nie kochaliśmy się przez 2 tygodnie w 2 ciążę zaszłam dokładnie 18.01.2013 bo to był tylko raz jak się kochaliśmy bo otwierałam swój sklep i nie miałam głowy na seks i wiem dokładnie kiedy to było... Także wychodzi na to że mąż mój musi mieć czas na odbudowanie plemników nie może codziennie bo wystrzela je w dni niepłodne!!!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Kochane moje zaraz Anitka wstawi mój dzisiejszy test owulacjyjny proszę Was wypowiedzcie się bo ja zdurnialam!! Proszę Was o opinię z góry dziękuję!!t
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:hej kochane JAKOS NIE MIALAM CZASU DZIS do was wpaść ale przeczytałam wszystkie paula ja mam problem bo wlasnie ja miałam takie same kreski w 13dc i co teraz nic nie wiem kurde co jest grane , a robie je po 12 bądź o 13stej
Teeee mloda, a gdzie Twoj wykres kolezanko??? Nie dosc, ze z przyjaciolek wywalila, to nawet na wykres nie da popatrzyc co za babsztyliza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Teeee mloda, a gdzie Twoj wykres kolezanko??? Nie dosc, ze z przyjaciolek wywalila, to nawet na wykres nie da popatrzyc co za babsztyl
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny