start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:tak 23.11 najbardziej pozytywny szkoda ze tak daleko moze przybliz je troszke
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no wlasnie i je o tej samej porze prawie robie , nie wiem czy u każdej rosnie ten przecherzyk tak samo i w jakim tempie hehe , mnie zastanawia klucie lewego jajnika w tamtym miesiącu może to już było po owulacji bo to 18dc wtedy był jak mnie kulo przez 3dni teraz zobaczę jak w czwartek będzie mnie kulo to prawdopodobie była owulka albo jest ..
-
malinka19 wrote:okej potem zrobie jeszcze jedno zdjecie .. ale jestem w kropce bo pozytywny i niewiadomo na co , no w ten dzień się kochałam z mezem ale nawet nie wiem jaki sluz jest bo przez te tab.nie mogę zobaczyć .. wiec ten cykl stracony
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:moze nie do konca stracony a moze bedzie niespodzianka
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ojj 7,8,9 grudzień nie mam pojęcia mam nie regularne i roznie to bywa u mnie zależy jaki cykl teraz będzie ilo dniowy ;/ a co mi tempka da wole nie mierzyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no chociaz do owulki powinnas mierzyc bys widziala czy poszla w gore a tak to sie domyslac teraz i zamyslac :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ale w czwartek bylam u gina mowil ze pęcherzyk ma 12 13mm to był 11dc to nie możliwe żeby w ciągu dwóch dniach urusl i peknal
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny