start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny...ja ciagle jestem w wirze pracy....przeziebienie mnie dopadlo nos zawalony :-(no i biało na dworze..
Jutro mam dyzurek wiec podejde do mojego ginekologa pokaze wyniki od onkologa i mysle ze da mi znow stymulacje i bede mogla ja brac...
Izus daj znac jak po lekarzu...mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
mungo ja juz sie nie chce nastawiac... jestem zla, wsciekla i wkur***
mungo kierasem sie nie przejmuj! moj tez mi zawsze cisnienie podnosi, na szczescie nie bywa u nas zbyt czesto. mimo to wiecznie wymysla jakieg glupoty i pierdolami sie zajmuje zamiast skupic sie na porzadnej pracy
ogarnelam sie juz do lekarza, teraz kawke pije i zaraz jeszcze musze jakis makeup zarzucic na twarz
wczoraj do pierwszej w nocy siedzialam nad ksiazka ale skonczylam, przed lekarzem lece jeszcze do biblioteki po kolejna czescmungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:mungo ja juz sie nie chce nastawiac... jestem zla, wsciekla i wkur***
mungo kierasem sie nie przejmuj! moj tez mi zawsze cisnienie podnosi, na szczescie nie bywa u nas zbyt czesto. mimo to wiecznie wymysla jakieg glupoty i pierdolami sie zajmuje zamiast skupic sie na porzadnej pracy
ogarnelam sie juz do lekarza, teraz kawke pije i zaraz jeszcze musze jakis makeup zarzucic na twarz
wczoraj do pierwszej w nocy siedzialam nad ksiazka ale skonczylam, przed lekarzem lece jeszcze do biblioteki po kolejna czesc
Powodzenia u lekarza....ja pijde chyba jutro
-
karmelek wrote:mungo ja juz sie nie chce nastawiac... jestem zla, wsciekla i wkur***
wczoraj do pierwszej w nocy siedzialam nad ksiazka ale skonczylam, przed lekarzem lece jeszcze do biblioteki po kolejna czesc
Ja nerwus jestem i caly czas sie we mnie gotuje
-
karmelek wrote:ilonek trzymam kciuki w takim razie .
mungo ja tez nerwus jestem...
iza daj znac jak po lekarzu!
bede u was dopiero wieczorem bo po lekarzu ide prosto do pracy:/
ale pewnie przed wyjsciem jeszce tu wpadneiza30 lubi tę wiadomość
-
Hejka Jestem już po pracy, ale przed ogromem prasowania! Aż mi się nie chce zabrać, ale muszę się zmobilizować, bo już prawie nie ma w czym chodzić. Jeszcze chałupkę ogarnąć i jakoś siebie może, bo taka brzydka jestem od wczoraj, nawet jak się pomaluję to wyglądam jak idź stąd i nie wracaj. Gardło mi zaczęło troszkę szwankować i taka jestem do dupy! Kurde a domu mi się nie chce wychodzić, a jeszcze muszę iść na pocztę Infekcja dzisiaj w ogóle nie dokucza...i kto mi powie o co chodzi? Na wszelki wypadek będę przez tydzień stosowała jeszcze ten iladian i clotrimazol. Zgłupieję!
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Hejka Jestem już po pracy, ale przed ogromem prasowania! Aż mi się nie chce zabrać, ale muszę się zmobilizować, bo już prawie nie ma w czym chodzić. Jeszcze chałupkę ogarnąć i jakoś siebie może, bo taka brzydka jestem od wczoraj, nawet jak się pomaluję to wyglądam jak idź stąd i nie wracaj. Gardło mi zaczęło troszkę szwankować i taka jestem do dupy! Kurde a domu mi się nie chce wychodzić, a jeszcze muszę iść na pocztę Infekcja dzisiaj w ogóle nie dokucza...i kto mi powie o co chodzi? Na wszelki wypadek będę przez tydzień stosowała jeszcze ten iladian i clotrimazol. Zgłupieję!
-
mungo wrote:Juz tam, juz tam od razu brzydka, o wzieła wymyslia
mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
Dobra kobiety! Kubeł herbatki i kawa wypite, śniadanko zjedzone, więc do pracy rodacy! Biorę się za prasowanie i ogarnianie w domu, potem na miasto. Może jeszcze zajrzę przed wyjściem, albo jak sobie przerwę w prasowanku zrobię Trzymajcie kciuki, żeby mi szybko poszło!
mungo lubi tę wiadomość
-
hej laseczki
ostatnio nie mam czasu żeby tutaj posiedzieć a co tam u Was? wszystko ok? może mamy jakichś nowych fasolkowych pasażerów?
a u mnie dupa, mąż ma mnie w nosie, w ogóle nie zwraca na mnie uwagi i jeszcze się pyta "o co ci chodzi, nie masz humoru?" wrrrrr -
mungo głowa do góry:*
a propo Twojego avatara to ostatnio siedze u gin na poczekalni i oglądam sobie ulotki i nagle widze znajomy brzuszek z nausznikamimungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
Martuśka wrote:hej laseczki
ostatnio nie mam czasu żeby tutaj posiedzieć a co tam u Was? wszystko ok? może mamy jakichś nowych fasolkowych pasażerów?
a u mnie dupa, mąż ma mnie w nosie, w ogóle nie zwraca na mnie uwagi i jeszcze się pyta "o co ci chodzi, nie masz humoru?" wrrrrr
A poza tym male roszady w skladzie na forum nastapily- sa powroty, sa rozstanis i separacje sie zdarzaja .
A tak, to chyba bez wiekszych zmianiza30 lubi tę wiadomość
-
a to w wolnej chwili musze nadrobić co z tymi separacjami