start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Malinka też kiedys jeździłam konno!! Ale bardzo krótko.. Konie fajna sprawa zostawiłam to dla baletu...
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Tak prowadzę dwa salony z odzieżą używana...
-
nick nieaktualnyMój właśnie zaczyna zerkać znad konsoli.To znak,że chyba chce iść już do łóżeczka.To zmykam Kochane,bo miałam obiecany masaż dzisiaj,trzeba korzystać z okazji
Buziaki,piszcie pięknie,co jutro rano będę miała do czytania dużo Pozdrawiam Was Kochane i cieszę się,że jesteście
Dobranoc.myszkaazi, iza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość
-
Na chwilę Was zostawić Ja już wyłączam kompa, przytulam się do męża i coś sobie na spokojnie obejrzymy, a jutro z rana do pracy.
Dobrej nocy wszystkim kobietkom, pasażerkom tego szczęśliwego pociągu!:*
Jeśli znowu bym się nie pokazywała za często, to wybaczcie! Staram się wrócić do życia sprzed starań, bo zawsze wszystko odkładałam: "Wrócę na fitness, jak się okaże, że nie jestem (...) jak się skończy @ (...) po owulce (...) po następnej @ (...)" i tak w kółko. W końcu wyszło, że zrezygnowałam ze wszystkiego, a i tak to nie odniosło skutku. Czuję się więźniem własnego życia, bo porzuciłam wszystko, co sprawiało mi przyjemność i stąd teraz ten basen, siatkówka i mnóstwo zajęć. Muszę cieszyć się życiem, bo wpadnę w depresję...Plumb80, iza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Mój właśnie zaczyna zerkać znad konsoli.To znak,że chyba chce iść już do łóżeczka.To zmykam Kochane,bo miałam obiecany masaż dzisiaj,trzeba korzystać z okazji
Buziaki,piszcie pięknie,co jutro rano będę miała do czytania dużo Pozdrawiam Was Kochane i cieszę się,że jesteście
Dobranoc.Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Mój właśnie zaczyna zerkać znad konsoli.To znak,że chyba chce iść już do łóżeczka.To zmykam Kochane,bo miałam obiecany masaż dzisiaj,trzeba korzystać z okazji
Dobranoc. -
wieś to fajna sprawa nigdy nie lubiłam wsi jak byłam młoda a teraz kupilabym działkę gdzieś na odludziu.. Mmm seks w trawie ooo tak byle do przyszłej nd bo ja i moja myszka dłużej byśmy nie dały rady!! A taka anegdota jeszcze jak poklucilam z malzem jakis czas temu i wieczorem na miłośnik mu się zebrało ściągnął majteczki a ja do niego ze won poklucilismy się więc wara a on do mnie ze Wacek i
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 22:45
iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Na chwilę Was zostawić Ja już wyłączam kompa, przytulam się do męża i coś sobie na spokojnie obejrzymy, a jutro z rana do pracy.
Dobrej nocy wszystkim kobietkom, pasażerkom tego szczęśliwego pociągu!:*
Jeśli znowu bym się nie pokazywała za często, to wybaczcie! Staram się wrócić do życia sprzed starań, bo zawsze wszystko odkładałam: "Wrócę na fitness, jak się okaże, że nie jestem (...) jak się skończy @ (...) po owulce (...) po następnej @ (...)" i tak w kółko. W końcu wyszło, że zrezygnowałam ze wszystkiego, a i tak to nie odniosło skutku. Czuję się więźniem własnego życia, bo porzuciłam wszystko, co sprawiało mi przyjemność i stąd teraz ten basen, siatkówka i mnóstwo zajęć. Muszę cieszyć się życiem, bo wpadnę w depresję... -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Wawa to takie buty wieś fajna sprawa nigdy nie lubiłam wsi jak byłam młoda a teraz musiałbym działkę gdzieś na odludziu.. Mmm seks w trawie ooo tak byle do przyszłej nd bo ja i moja myszka dłużej byśmy nie dały rady!! A taka anegdota jeszcze jak poklucilam z malzem jakis czas temu i wieczorem na miłośnik mu się zebrało ściągnął majteczki a ja do niego ze won poklucilismy się więc wara a on do mnie ze Wacek i
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:I myszka się nie poklucili ale mnie rozbawił ż szok
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Ja tez sie zbieram Kochane, obejrze jeszcze jakis filmek.
Kolorowych snow Wam zycze i mam nadzieje ze czesciej bedzie tu tak milo
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 22:47
iza30 lubi tę wiadomość
malinka19 wrote:hahaha maskara ale ty to paula jesteś taak poszczelona jak ja ja tak samo az mój maz mowi ze ja sexsuocholiczka jestem i zboczona ze ciagle bym się ...
mungo lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ni raczej po to mam 26 lat by się wyszaleć wyroku teraz a nie jak będę po 50 i myśleć czy jeszcze mężowi stanie czy nie
iza30 lubi tę wiadomość