Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    W koncu nasz pociag znowu ruszyl, forum rozgrzane do czerwonosci i oby tak dalej
    hehe na mnie to chyba maz się obrazil bo siedze tu i pisze z wammi hehe wole was od niego ;p ( zart)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak prowadzę dwa salony z odzieżą używana...

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Malinka też kiedys jeździłam konno!! Ale bardzo krótko.. Konie fajna sprawa zostawiłam to dla baletu...
    noo ja 5 6 lat temu to kupe czasu , a wiesz ja mieszkam teraz w miescie wiec jeszcze nawet nie wyczailam co by tu porobić jakies treningi czy jazda konna gdzies

• iza30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj Andrzej juz tez czeka i pyta za ile mnie zaniesc na gore do sypialni a mi sie jakos dzis nie spieszy :) tak tu dzis milo :)

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Tak prowadzę dwa salony z odzieżą używana...
    oo to fajnie ja miałam praktyki w takim sklepie ;p i w chińskim ale w chińskim jest było przejebane sorrki za ale maskaraa az mi się na praktyki nie chciało chodzic .. my z mezem chcemy otworzyć z chemia niemiecka .. a ty paulina skad jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój właśnie zaczyna zerkać znad konsoli.To znak,że chyba chce iść już do łóżeczka.To zmykam Kochane,bo miałam obiecany masaż dzisiaj,trzeba korzystać z okazji ;)
    Buziaki,piszcie pięknie,co jutro rano będę miała do czytania dużo :) Pozdrawiam Was Kochane i cieszę się,że jesteście <3 <3 <3
    Dobranoc.

myszkaazi, iza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilę Was zostawić :) :) :) Ja już wyłączam kompa, przytulam się do męża i coś sobie na spokojnie obejrzymy, a jutro z rana do pracy.
    Dobrej nocy wszystkim kobietkom, pasażerkom tego szczęśliwego pociągu!:*
    Jeśli znowu bym się nie pokazywała za często, to wybaczcie! Staram się wrócić do życia sprzed starań, bo zawsze wszystko odkładałam: "Wrócę na fitness, jak się okaże, że nie jestem (...) jak się skończy @ (...) po owulce (...) po następnej @ (...)" i tak w kółko. W końcu wyszło, że zrezygnowałam ze wszystkiego, a i tak to nie odniosło skutku. Czuję się więźniem własnego życia, bo porzuciłam wszystko, co sprawiało mi przyjemność i stąd teraz ten basen, siatkówka i mnóstwo zajęć. Muszę cieszyć się życiem, bo wpadnę w depresję...

Plumb80, iza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Mój właśnie zaczyna zerkać znad konsoli.To znak,że chyba chce iść już do łóżeczka.To zmykam Kochane,bo miałam obiecany masaż dzisiaj,trzeba korzystać z okazji ;)
    Buziaki,piszcie pięknie,co jutro rano będę miała do czytania dużo :) Pozdrawiam Was Kochane i cieszę się,że jesteście <3 <3 <3
    Dobranoc.
    mielj nocy anitko a my się cieszymy ze wszystkie jesteśmy hehe ;*

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dobranoc.
    Dobranoc Kochana milej nocki <3

20150409580413.png

200707184670.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieś to fajna sprawa nigdy nie lubiłam wsi jak byłam młoda a teraz kupilabym działkę gdzieś na odludziu.. Mmm seks w trawie ooo tak byle do przyszłej nd bo ja i moja myszka dłużej byśmy nie dały rady!! A taka anegdota jeszcze jak poklucilam z malzem jakis czas temu i wieczorem na miłośnik mu się zebrało ściągnął majteczki a ja do niego ze won poklucilismy się więc wara a on do mnie ze Wacek i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 22:45

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Na chwilę Was zostawić :) :) :) Ja już wyłączam kompa, przytulam się do męża i coś sobie na spokojnie obejrzymy, a jutro z rana do pracy.
    Dobrej nocy wszystkim kobietkom, pasażerkom tego szczęśliwego pociągu!:*
    Jeśli znowu bym się nie pokazywała za często, to wybaczcie! Staram się wrócić do życia sprzed starań, bo zawsze wszystko odkładałam: "Wrócę na fitness, jak się okaże, że nie jestem (...) jak się skończy @ (...) po owulce (...) po następnej @ (...)" i tak w kółko. W końcu wyszło, że zrezygnowałam ze wszystkiego, a i tak to nie odniosło skutku. Czuję się więźniem własnego życia, bo porzuciłam wszystko, co sprawiało mi przyjemność i stąd teraz ten basen, siatkówka i mnóstwo zajęć. Muszę cieszyć się życiem, bo wpadnę w depresję...
    dobranoc kochana pewnie najlepiej mieć jakies zajescie to ten czas leci ja niestety mam lipka bo corke mam 2letnia wiec posiwecam jej mój czas

• Paulia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I myszka się nie poklucili ale mnie rozbawił ż szok

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Wawa to takie buty wieś fajna sprawa nigdy nie lubiłam wsi jak byłam młoda a teraz musiałbym działkę gdzieś na odludziu.. Mmm seks w trawie ooo tak byle do przyszłej nd bo ja i moja myszka dłużej byśmy nie dały rady!! A taka anegdota jeszcze jak poklucilam z malzem jakis czas temu i wieczorem na miłośnik mu się zebrało ściągnął majteczki a ja do niego ze won poklucilismy się więc wara a on do mnie ze Wacek i
    hahaha wiesz co ja tak wczoraj miałam wzielam tabletke i leze kolo meza wzielam reke polozylam na bokserki ja patrze a tam rycerz w białej zbroi hehe noo i co olalam tabletke i ogien ;p ja to tez bez sexsu zyc nie mogę ale wytrzymam jakos tydz.jeszcze

• iza30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie zbieram Kochane, obejrze jeszcze jakis filmek.
    Kolorowych snow Wam zycze i mam nadzieje ze czesciej bedzie tu tak milo :)
    Dobranoc :* <3 <3 :)

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    I myszka się nie poklucili ale mnie rozbawił ż szok
    hahaha maskara ale ty to paula jesteś taak poszczelona jak ja ja tak samo az mój maz mowi ze ja sexsuocholiczka jestem i zboczona ze ciagle bym się ... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    dobranoc kochana milej i spokojnej nocy;**

iza30 lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Dobrej nocki Izus i Anitko cmok cmok do jutra!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 22:47

iza30 lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hahaha maskara ale ty to paula jesteś taak poszczelona jak ja ja tak samo az mój maz mowi ze ja sexsuocholiczka jestem i zboczona ze ciagle bym się ... ;)
    Ni raczej po to mam 26 lat by się wyszaleć wyroku teraz a nie jak będę po 50 i myśleć czy jeszcze mężowi stanie czy nie

mungo lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z ŁODZI bo tyle tego że przeoczylam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ni raczej po to mam 26 lat by się wyszaleć wyroku teraz a nie jak będę po 50 i myśleć czy jeszcze mężowi stanie czy nie
    hehehe no i tak ma być ;) dobra kochana ja lece do meza pewnie jeszcze pojedziemy po tesciowa do pracy bo sama po ciemku nie przyjdzie ehh milej nocy i kolorowych snow do jutra ;**

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ