start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno i czuje momentami ze jajniki sobie przypominaja o mnie .. niewiem czy u mnie doszlo do pekniecia pecherzyka tydz.temu mial 12 13mm wiec niewiem ile by teraz mial moj lekarz jutro bedzie w szpitalu ale nie pojde sprawdzic na usg bo mnie momentami zalewa przez te cholerne tab.
-
nick nieaktualnyja wczoraj myslalam ze sie zbolu poplacze i od wczoraj boje sie iscPaulia87 wrote:Ja pójdę za Ciebie siusiu bo zaraz idę robić test... Napisałam Wam że mi zimno a później nadrabiałam i właśnie Ci odp Ewelinko kochanie Ty moje:)
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj wieczorem miałam takie dreszcze nie wiem od czegoPaulia87 wrote:Hej hej.... Mi jest dziś tak zimno że trzęsę się jak galareta kozaki na nogach a czuje ze stopy mam zimne i ręce nawet nos.... Nie mam łamania w kiściach ani nic po post mi zimno jak piorun....
-
nick nieaktualny
-
możliwe, że pękłmalinka19 wrote:no i czuje momentami ze jajniki sobie przypominaja o mnie .. niewiem czy u mnie doszlo do pekniecia pecherzyka tydz.temu mial 12 13mm wiec niewiem ile by teraz mial moj lekarz jutro bedzie w szpitalu ale nie pojde sprawdzic na usg bo mnie momentami zalewa przez te cholerne tab.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem właśnie od czego aż nos mam zimny! niech Ci ludzie już idą mojego sklepu bo chce mi się siusiu i ten test idę zrobićewcia2337196 wrote:ja wczoraj wieczorem miałam takie dreszcze nie wiem od czego

[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny