start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno i czuje momentami ze jajniki sobie przypominaja o mnie .. niewiem czy u mnie doszlo do pekniecia pecherzyka tydz.temu mial 12 13mm wiec niewiem ile by teraz mial moj lekarz jutro bedzie w szpitalu ale nie pojde sprawdzic na usg bo mnie momentami zalewa przez te cholerne tab.
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ja pójdę za Ciebie siusiu bo zaraz idę robić test... Napisałam Wam że mi zimno a później nadrabiałam i właśnie Ci odp Ewelinko kochanie Ty moje:)
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Hej hej.... Mi jest dziś tak zimno że trzęsę się jak galareta kozaki na nogach a czuje ze stopy mam zimne i ręce nawet nos.... Nie mam łamania w kiściach ani nic po post mi zimno jak piorun....
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:no i czuje momentami ze jajniki sobie przypominaja o mnie .. niewiem czy u mnie doszlo do pekniecia pecherzyka tydz.temu mial 12 13mm wiec niewiem ile by teraz mial moj lekarz jutro bedzie w szpitalu ale nie pojde sprawdzic na usg bo mnie momentami zalewa przez te cholerne tab.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewcia2337196 wrote:ja wczoraj wieczorem miałam takie dreszcze nie wiem od czego[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny