start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Nie od grudniowej miesiaczki...teraz w tym cyklu juz za pozno...
ja tez od grudniowej jade na tabletkach jak teraz nie bedzie owulki bo teraz mam 9mm a jestem w 19dc wiec troche za malo ale pecherzyk rosnie na dobe 2mm wiec kolo czwartku powinna byc owulka albo bedzie albo nie za tydz ide w sobote na 11 bede wiedziala i odrazu wynikiADA 28 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Cieszę się że masz jakąś pomoc ze strony lekarza. Ja takiej nie mam, bo jak powiesz mu że chce dziecko to ci powie że dopiero za rok możesz przyjść, to ja walę takie służby zdrowia. A ty masz cudownego gina, i mam nadzieje że wkońcu po tej stymulacji zajdziesz w upragnioną ciąże
Nusia zmien lekarza to chore podejscie...widzisz lekarz a lekarz roznica...zreszta w kazfym zawodzie tak jest :-(poszukaj kogos kto Ci pomoze.... -
Ewelina23 wrote:wszlam jeszcze sprawdzic czy ilonek mi odpisal i jest
ja tez od grudniowej jade na tabletkach jak teraz nie bedzie owulki bo teraz mam 9mm a jestem w 19dc wiec troche za malo ale pecherzyk rosnie na dobe 2mm wiec kolo czwartku powinna byc owulka albo bedzie albo nie za tydz ide w sobote na 11 bede wiedziala i odrazu wyniki
Ewelinus to cisniemy razem :-)Pisze z kom...zamula jak nie wiem ....badzmy dobrej mysli :-* i tylko pozostalo sie seksowacmungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Ewelinus to cisniemy razem :-)Pisze z kom...zamula jak nie wiem ....badzmy dobrej mysli :-* i tylko pozostalo sie seksowac
mungo, ilonek, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj już nie weszłam bo gwałciłam męża hihi!!
Ewelinka nie zmywacz z acetonem tylko aceton w czystej postaci kupisz go w sklepie z farbami zwykłymi do ściany wacik aceton i w folię aluminiową nic CI się z Twoimi nie stanie ja zawsze klientką tak ściągałam nikt inaczej Ci tego nie ściągnie!!
Mungo Karmelek tak zaciskam piąstki za wasz test... Oby się udało...
Ilonek kolejna cudowna wiadomość...
Aniu wysłałam Ci zdjęcia na priv
A no i dzień doberekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 07:03
mungo, iza30, Ewelina23, ilonek lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyhej laski ale się wkurzylam bo dziś nnie pracują na ginekologii w pychodni tam i za tydz.musze dzw.kurczeee a mnie 5tego nie przyjmą pewnie w ten sam dzień a ja dzw.babka mi mowi ze nie przyjmoja bo nie zapłacili im i niewie czy wogole po nowym roku hehe a co się okazało to na ostrooporoze dzwoniłam i baba odebrala bo oni to ronie tam maja wszystko naraza ...
-
Hejka dziewczyny
Siedze i musze zrobic liste na zakupy i nic mi do glowy nie przychodzi a wieczorem jak mam smaka na jedzonko to mowie ze nic w domu nie ma Nie chcialo mi sie dzis z lozka wychodzic,
Ilonka ciesze sie ze same dobre wiesci od gina, trzymam za Was kciuki dziewczyny
Milego dnia wam zycze bede zagladac tak czesto jak tylko mi sie uda :*
mungo, ilonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:hej laski ale się wkurzylam bo dziś nnie pracują na ginekologii w pychodni tam i za tydz.musze dzw.kurczeee a mnie 5tego nie przyjmą pewnie w ten sam dzień a ja dzw.babka mi mowi ze nie przyjmoja bo nie zapłacili im i niewie czy wogole po nowym roku hehe a co się okazało to na ostrooporoze dzwoniłam i baba odebrala bo oni to ronie tam maja wszystko naraza ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny