start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymungo wrote:cześć dziewczynki
dzięki Ewcia- rozmowa jakoś minęła, myślałam, ze trochę inaczej się potoczy, ale i tak najgorzej to nie wyszło. Ciach temat, nie będziem już do tego wracać, cob się niepotrzebnie nie denerować. ale przyznam stresu trochę odeszło
fajnie Ewelinka, że w końcu rawdziwy lekarz Ci się trafił przy takim "opiekunie" na pewno szybko zaskoczysz
Ty Izuś patrzę, całą rodzinkę tam masz na miejscu dobrze, dobrze, niech umilają Ci czas
fajnie Margoś i Plumbik, że do nas zaglądacie- wpadajcie częściej Plumbik w tym miesiącu statystycznie ze 2 dusze powinny mieć zielono- Ruda już ma, więc jeśli mamy się trzymać statystyki o jeszcze jedną z nas to czeka zobaczymy co wyjdzie- a ciekawość aż mnie zjada, kto teraz
Malinka- z własną działalnością tak jak dziewczyny pisały- kasę trzeba włożyć i świątek, piątek cały czas czujesz, że jesteś w pracy- bo jeśli to będzie sklep- to piątek-sobota, a w między czasie, zamówienia, papierologia, rachunki... zreszta podpytaj Paulinki- ona najlepij C powie jak to jest. no ale fakt, coś trzeba ze sobą robić
Paulinka, na mój gust wczoraj miałaś pozytywny teścior, a po pierwszym pozytywnym, więcej już ich robić nie trzeba- ale skoro dziś też ciemna była ta druga krecha- to ja proponuję zgwałcić dziś mężulka
eeeeeeeeeee
zapomniałam, co jeszcze komu miałam napisać....
Niusia, Ilonek, Myszkaazi buziaki
Ty dupeczko ! Gdzie się podziewałaś?ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej moje kochane...ja wykapalam.sie nie dawno wrocilam.od ginekologa....a wiec na usg wszystko ok 2 pecherzyki.mam dominujace ale od grudniowej miesiaczki stymulacja kuracja 3miesieczna...jak to nie pomoze to zabieg...ale jestem dobrej mysli
mungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej moje kochane...ja wykapalam.sie nie dawno wrocilam.od ginekologa....a wiec na usg wszystko ok 2 pecherzyki.mam dominujace ale od grudniowej miesiaczki stymulacja kuracja 3miesieczna...jak to nie pomoze to zabieg...ale jestem dobrej mysli
ilonek, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:zawczesnie na zagniezdzanie no coz zobaczymy hehe dobr aja spadam spac buzka
Implantacja przeważnie występuję od 4 do 12 dnia po zapłodnieniu. Ale pamiętaj.. nie nakręcaj się, jutro poczekamy na tempkę, jeśli odbiję to w głębi duszy bedzie jakaś nadzieja na to że się udałoEwelina23, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej moje kochane...ja wykapalam.sie nie dawno wrocilam.od ginekologa....a wiec na usg wszystko ok 2 pecherzyki.mam dominujace ale od grudniowej miesiaczki stymulacja kuracja 3miesieczna...jak to nie pomoze to zabieg...ale jestem dobrej mysli
Cieszę się że masz jakąś pomoc ze strony lekarza. Ja takiej nie mam, bo jak powiesz mu że chce dziecko to ci powie że dopiero za rok możesz przyjść, to ja walę takie służby zdrowia. A ty masz cudownego gina, i mam nadzieje że wkońcu po tej stymulacji zajdziesz w upragnioną ciążeiza30 lubi tę wiadomość
-
ilonek wrote:Hej moje kochane...ja wykapalam.sie nie dawno wrocilam.od ginekologa....a wiec na usg wszystko ok 2 pecherzyki.mam dominujace ale od grudniowej miesiaczki stymulacja kuracja 3miesieczna...jak to nie pomoze to zabieg...ale jestem dobrej mysli
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:jestem kochana
jestem zadowolona z wizyty siedzialam godzine . zrobil mi badanie chlamudia , rzezaczke , LH, FSH,E,PRL,TST,SHBG,TSH,FT4,GLUKOZA i cos tam jeszcze czyli badanie hormonalne mam zrobione juz . jest pecherzyk 9mm albo sie cykl wyduzy i bedzie owulka albo jej nie bedzie przez te leki co bralam w tamtym cyklu .
to sa pecherzyki torbielowe . nie pco ale mam sie nie martwic pytal mnie czy w wczesniejszych cyklach byla owulacja pow mu ze tak normalnie to mam sie nie martwic na zapas bo w nastempnym tyg ide znow w sobote sprawdzic ten pecherzyk i odrazu da mi tabletki na nastempny cykl na wywolanie owulki . Ale pow ze w tym tyg owulki napewno nie bedzie i mamy serduszkowac jak nam sie bedzie chcialo a od poniedzialku ogen ten gin jest zajebisty !!! polipa nie ma torbiela tez to ja niewiem gdzie tamten gin widzial polip
moglam cos zle napisac jakie badanie bo mam na kartce zapisane a pisze jak kura pazuraz[/
QUOTE]
Ciesze sie ze jestes zadowolona....:-)u mnie tez ok :-)Damy rade trzeba sie wspierac :-*
Ewelina23 lubi tę wiadomość