start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:jak zobaczylam mojego najmlodszego braciszka fotki to sie poryczalam . Moj najmlodszy brat ma wade sluchu i nie slyszy jezdzi do specjalnej szkoly dla nieslyszacych od poniedzialku do piatku zostaje tam w internacie :* i uczy sie ale jak zobaczylam fote z slubowania i pasowania az sie poplakalam nie widzialam go od kwietnia tego roku
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelinko kup aceton zawiń w folię aluminiową na 25 min i zejda Ci jak guma!!!! Powodzenia szkoda kasy na kosmetyczkę Masz mnie:-)
Eh u mnie nie wiem w ogóle czy te testy sa pozytywne czy nie Ania pisze ze nie a dla mnie tak jednak się nie znam na tym!!! Szukamy z mężem a co będzie to będzie!!!
Anita nareszcie dołączyła bo już myślałam że zapomniałas o NasADA 28 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:cześć dziewczynki
dzięki Ewcia- rozmowa jakoś minęła, myślałam, ze trochę inaczej się potoczy, ale i tak najgorzej to nie wyszło. Ciach temat, nie będziem już do tego wracać, cob się niepotrzebnie nie denerować. ale przyznam stresu trochę odeszło
fajnie Ewelinka, że w końcu rawdziwy lekarz Ci się trafił przy takim "opiekunie" na pewno szybko zaskoczysz
Ty Izuś patrzę, całą rodzinkę tam masz na miejscu dobrze, dobrze, niech umilają Ci czas
fajnie Margoś i Plumbik, że do nas zaglądacie- wpadajcie częściej Plumbik w tym miesiącu statystycznie ze 2 dusze powinny mieć zielono- Ruda już ma, więc jeśli mamy się trzymać statystyki o jeszcze jedną z nas to czeka zobaczymy co wyjdzie- a ciekawość aż mnie zjada, kto teraz
Malinka- z własną działalnością tak jak dziewczyny pisały- kasę trzeba włożyć i świątek, piątek cały czas czujesz, że jesteś w pracy- bo jeśli to będzie sklep- to piątek-sobota, a w między czasie, zamówienia, papierologia, rachunki... zreszta podpytaj Paulinki- ona najlepij C powie jak to jest. no ale fakt, coś trzeba ze sobą robić
Paulinka, na mój gust wczoraj miałaś pozytywny teścior, a po pierwszym pozytywnym, więcej już ich robić nie trzeba- ale skoro dziś też ciemna była ta druga krecha- to ja proponuję zgwałcić dziś mężulka
eeeeeeeeeee
zapomniałam, co jeszcze komu miałam napisać....
Niusia, Ilonek, Myszkaazi buziaki
to dobrze, że rozmowa się jakoś powiodłamungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:moja mama ma problemy ze słuchem, nosi aparat ale coś już na drugie ucho ledwo słyszy
mungo, iza30, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:A masz już coś na myśli? Chciałaś sklep z odzieżą otworzyć chyba,tak? Masz rację,trzeba coś wymyślać,bo ciężko w Pl. Najgorsze,że otwierając swój interes i tak trzeba wydać mnóstwo kasy na zezwolenia itp. Masakra...
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
już miałam kupić test na jutro, ale taka twarda bylam i nie kupiłam!!
az jestem z siebie dumna
więc testuje w piątek
ewelinka super że wszystko dobrze i w końcu trafiłaś na kogoś kompetentnego!!
Ilonka a jak u Ciebie??mungo, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:boj brat nosi 2 aparaty ale jak chodzi do tej szkoly zaczyna mowic a jego pierwsze slowo ktore powiedzial bylo ,, kurwa,, i to tak wyraznie jak go mama ze szkoly odebrala dzieci go starsze nauczyly a mamie szczeka opadla a teraz muwi coraz wiecej moj kochany
mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Moj Andrzej ma tu cala rodzinke moja niestety w polsce ale widujemy sie co jakis czas Ale i tak nie jest zle tym bardziej ze mam bardzo dobry kontak z rodzina Andrzeja szwagierki zajebiste tesciowa do rany przyloz
i w weekend świetujecie- Andrzejowe święto przecie
dziewczyny ja co prawda w piątek mam spotkanie służbowe od 19, ale jak wrócę, to musimy sobie powróżyć, bo to wigilia andrzejekiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:cześć dziewczynki
dzięki Ewcia- rozmowa jakoś minęła, myślałam, ze trochę inaczej się potoczy, ale i tak najgorzej to nie wyszło. Ciach temat, nie będziem już do tego wracać, cob się niepotrzebnie nie denerować. ale przyznam stresu trochę odeszło
fajnie Ewelinka, że w końcu rawdziwy lekarz Ci się trafił przy takim "opiekunie" na pewno szybko zaskoczysz
Ty Izuś patrzę, całą rodzinkę tam masz na miejscu dobrze, dobrze, niech umilają Ci czas
fajnie Margoś i Plumbik, że do nas zaglądacie- wpadajcie częściej Plumbik w tym miesiącu statystycznie ze 2 dusze powinny mieć zielono- Ruda już ma, więc jeśli mamy się trzymać statystyki o jeszcze jedną z nas to czeka zobaczymy co wyjdzie- a ciekawość aż mnie zjada, kto teraz
Malinka- z własną działalnością tak jak dziewczyny pisały- kasę trzeba włożyć i świątek, piątek cały czas czujesz, że jesteś w pracy- bo jeśli to będzie sklep- to piątek-sobota, a w między czasie, zamówienia, papierologia, rachunki... zreszta podpytaj Paulinki- ona najlepij C powie jak to jest. no ale fakt, coś trzeba ze sobą robić
Paulinka, na mój gust wczoraj miałaś pozytywny teścior, a po pierwszym pozytywnym, więcej już ich robić nie trzeba- ale skoro dziś też ciemna była ta druga krecha- to ja proponuję zgwałcić dziś mężulka
eeeeeeeeeee
zapomniałam, co jeszcze komu miałam napisać....
Niusia, Ilonek, Myszkaazi buziakimungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:a tak do acetonu to mam zmywacz z acetonem starczy ??? jak tak to jutro tak zrobie Dziekuje
póki nie pójdziesz do kosmetyczki, to sobie je zapiłuj i pomaluj ciemnym lakierem, żeby nic nie przebijało takim sposobem ja kiedyś odhodowałam swoje paznokcie bez ściągania akrylu -
malinka19 wrote:sama z tym nie będę mam meza przecież hehe razem damy rade a to az takie straszne nie jest ;)a pozatym za lokal 3tys, towar na start mamy od jego kumpla bo on do swojego sklepu przywozi bo jeszcze tirem do niemiec jeździ także damy rade ;p
eeee to jak tak to elegancko
najważniejsze że razem i że ktos Wam pomoże wystartować, no i że za dowóz towaru symbolicznie płacić będziecie- bo to z reguły są duże koszty -
malinka19 wrote:sama z tym nie będę mam meza przecież hehe razem damy rade a to az takie straszne nie jest ;)a pozatym za lokal 3tys, towar na start mamy od jego kumpla bo on do swojego sklepu przywozi bo jeszcze tirem do niemiec jeździ także damy rade ;p
-
nick nieaktualnymungo wrote:eeee to jak tak to elegancko
najważniejsze że razem i że ktos Wam pomoże wystartować, no i że za dowóz towaru symbolicznie płacić będziecie- bo to z reguły są duże kosztymungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny