X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    jak zobaczylam mojego najmlodszego braciszka fotki to sie poryczalam . Moj najmlodszy brat ma wade sluchu i nie slyszy jezdzi do specjalnej szkoly dla nieslyszacych od poniedzialku do piatku zostaje tam w internacie :* i uczy sie ale jak zobaczylam fote z slubowania i pasowania az sie poplakalam nie widzialam go od kwietnia tego roku
    moja mama ma problemy ze słuchem, nosi aparat ale coś już na drugie ucho ledwo słyszy :/

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ewelinko kup aceton zawiń w folię aluminiową na 25 min i zejda Ci jak guma!!!! Powodzenia szkoda kasy na kosmetyczkę Masz mnie:-)
    Eh u mnie nie wiem w ogóle czy te testy sa pozytywne czy nie Ania pisze ze nie a dla mnie tak jednak się nie znam na tym!!! Szukamy z mężem a co będzie to będzie!!!
    Anita nareszcie dołączyła bo już myślałam że zapomniałas o Nas :-(
    a tak do acetonu to mam zmywacz z acetonem starczy ??? jak tak to jutro tak zrobie :) Dziekuje

ADA 28 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam do szwagierki bede pozniej jak cos :)
    KAda u mnie wszystko dobrze bez zmian :) A co u Ciebie ?

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    cześć dziewczynki :)

dzięki Ewcia- rozmowa jakoś minęła, myślałam, ze trochę inaczej się potoczy, ale i tak najgorzej to nie wyszło. Ciach temat, nie będziem już do tego wracać, cob się niepotrzebnie nie denerować. ale przyznam stresu trochę odeszło :D

fajnie Ewelinka, że w końcu rawdziwy lekarz Ci się trafił :) przy takim "opiekunie" na pewno szybko zaskoczysz :D

Ty Izuś patrzę, całą rodzinkę tam masz na miejscu :D dobrze, dobrze, niech umilają Ci czas :D

fajnie Margoś i Plumbik, że do nas zaglądacie- wpadajcie częściej :D Plumbik w tym miesiącu statystycznie ze 2 dusze powinny mieć zielono- Ruda już ma, więc jeśli mamy się trzymać statystyki o jeszcze jedną z nas to czeka :D zobaczymy co wyjdzie- a ciekawość aż mnie zjada, kto teraz :D

Malinka- z własną działalnością tak jak dziewczyny pisały- kasę trzeba włożyć i świątek, piątek cały czas czujesz, że jesteś w pracy- bo jeśli to będzie sklep- to piątek-sobota, a w między czasie, zamówienia, papierologia, rachunki... zreszta podpytaj Paulinki- ona najlepij C powie jak to jest. no ale fakt, coś trzeba ze sobą robić :D

Paulinka, na mój gust wczoraj miałaś pozytywny teścior, a po pierwszym pozytywnym, więcej już ich robić nie trzeba- ale skoro dziś też ciemna była ta druga krecha- to ja proponuję zgwałcić dziś mężulka :D

eeeeeeeeeee
    zapomniałam, co jeszcze komu miałam napisać....
    Niusia, Ilonek, Myszkaazi buziaki <3 <3 <3

to dobrze, że rozmowa się jakoś powiodła :)

mungo lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Dobra uciekam do szwagierki bede pozniej jak cos :)
    KAda u mnie wszystko dobrze bez zmian :) A co u Ciebie ?
    miłej rozmowy ze szwagierką :)

iza30 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Hej :)
    Ja wróciłam z basenu. Lecę się kąpać i na jutro ogarnąć, bo zapomniałam, że jeszcze weekendu nie mam :D Może wpadnę jeszcze :)
    PS: Piszcie, piszcie, żebym miała co czytać :D
    wpadaj wpadaj do nas :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    moja mama ma problemy ze słuchem, nosi aparat ale coś już na drugie ucho ledwo słyszy :/
    boj brat nosi 2 aparaty :/ ale jak chodzi do tej szkoly zaczyna mowic a jego pierwsze slowo ktore powiedzial bylo ,, kurwa,, i to tak wyraznie jak go mama ze szkoly odebrala dzieci go starsze nauczyly :P a mamie szczeka opadla a teraz muwi coraz wiecej moj kochany

mungo, iza30, ADA 28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Hej :)
    Ja wróciłam z basenu. Lecę się kąpać i na jutro ogarnąć, bo zapomniałam, że jeszcze weekendu nie mam :D Może wpadnę jeszcze :)
    PS: Piszcie, piszcie, żebym miała co czytać :D
    czeamy

ADA 28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    A masz już coś na myśli? Chciałaś sklep z odzieżą otworzyć chyba,tak? Masz rację,trzeba coś wymyślać,bo ciężko w Pl. Najgorsze,że otwierając swój interes i tak trzeba wydać mnóstwo kasy na zezwolenia itp. Masakra...
    z chemia niemiecka i cos maz z kolega myslal o hurtowni bo jego kumpel ma skelp taki w jeszcze miejszym miasteczku co moje i mu się kreci ten biznes ale do tego ma ciuszki dla maluchow

Plumb80 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już miałam kupić test na jutro, ale taka twarda bylam i nie kupiłam!! :)
    az jestem z siebie dumna :)
    więc testuje w piątek :)

ewelinka super że wszystko dobrze i w końcu trafiłaś na kogoś kompetentnego!! :)

Ilonka a jak u Ciebie??

mungo, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    boj brat nosi 2 aparaty :/ ale jak chodzi do tej szkoly zaczyna mowic a jego pierwsze slowo ktore powiedzial bylo ,, kurwa,, i to tak wyraznie jak go mama ze szkoly odebrala dzieci go starsze nauczyly :P a mamie szczeka opadla a teraz muwi coraz wiecej moj kochany
    cieszę się, że już mówi coraz więcej :) KOCHANY :) piękne pierwsze słowo powiedział :P

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • mungo Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Moj Andrzej ma tu cala rodzinke :) moja niestety w polsce ale widujemy sie co jakis czas :) Ale i tak nie jest zle tym bardziej ze mam bardzo dobry kontak z rodzina Andrzeja szwagierki zajebiste tesciowa do rany przyloz ;)
    ej no to super :):):)
    i w weekend świetujecie- Andrzejowe święto przecie :D

dziewczyny ja co prawda w piątek mam spotkanie służbowe od 19, ale jak wrócę, to musimy sobie powróżyć, bo to wigilia andrzejek :):):)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    cześć dziewczynki :)

dzięki Ewcia- rozmowa jakoś minęła, myślałam, ze trochę inaczej się potoczy, ale i tak najgorzej to nie wyszło. Ciach temat, nie będziem już do tego wracać, cob się niepotrzebnie nie denerować. ale przyznam stresu trochę odeszło :D

fajnie Ewelinka, że w końcu rawdziwy lekarz Ci się trafił :) przy takim "opiekunie" na pewno szybko zaskoczysz :D

Ty Izuś patrzę, całą rodzinkę tam masz na miejscu :D dobrze, dobrze, niech umilają Ci czas :D

fajnie Margoś i Plumbik, że do nas zaglądacie- wpadajcie częściej :D Plumbik w tym miesiącu statystycznie ze 2 dusze powinny mieć zielono- Ruda już ma, więc jeśli mamy się trzymać statystyki o jeszcze jedną z nas to czeka :D zobaczymy co wyjdzie- a ciekawość aż mnie zjada, kto teraz :D

Malinka- z własną działalnością tak jak dziewczyny pisały- kasę trzeba włożyć i świątek, piątek cały czas czujesz, że jesteś w pracy- bo jeśli to będzie sklep- to piątek-sobota, a w między czasie, zamówienia, papierologia, rachunki... zreszta podpytaj Paulinki- ona najlepij C powie jak to jest. no ale fakt, coś trzeba ze sobą robić :D

Paulinka, na mój gust wczoraj miałaś pozytywny teścior, a po pierwszym pozytywnym, więcej już ich robić nie trzeba- ale skoro dziś też ciemna była ta druga krecha- to ja proponuję zgwałcić dziś mężulka :D

eeeeeeeeeee
    zapomniałam, co jeszcze komu miałam napisać....
    Niusia, Ilonek, Myszkaazi buziaki <3 <3 <3
    sama z tym nie będę mam meza przecież hehe razem damy rade a to az takie straszne nie jest ;)a pozatym za lokal 3tys, towar na start mamy od jego kumpla bo on do swojego sklepu przywozi bo jeszcze tirem do niemiec jeździ także damy rade ;p

• mungo Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a tak do acetonu to mam zmywacz z acetonem starczy ??? jak tak to jutro tak zrobie :) Dziekuje
    musi być aceton, bo takim zmywaczem, to sobie tylko zewnętrzną warstwę lekko rozpuścisz i Ci się syf zrobi jeszcze gorszy :/
    póki nie pójdziesz do kosmetyczki, to sobie je zapiłuj i pomaluj ciemnym lakierem, żeby nic nie przebijało :) takim sposobem ja kiedyś odhodowałam swoje paznokcie bez ściągania akrylu :D

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na andrzejki nigdzie się nie wybieram :/ ale chciałabym sobie jakoś powróżyć

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • mungo Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    sama z tym nie będę mam meza przecież hehe razem damy rade a to az takie straszne nie jest ;)a pozatym za lokal 3tys, towar na start mamy od jego kumpla bo on do swojego sklepu przywozi bo jeszcze tirem do niemiec jeździ także damy rade ;p

eeee to jak tak to elegancko :):):)
    najważniejsze że razem i że ktos Wam pomoże wystartować, no i że za dowóz towaru symbolicznie płacić będziecie- bo to z reguły są duże koszty :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    dobrze jest mieć plan na swój biznes :) życzę Ci powodzenia :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    eeee to jak tak to elegancko :):):)
    najważniejsze że razem i że ktos Wam pomoże wystartować, no i że za dowóz towaru symbolicznie płacić będziecie- bo to z reguły są duże koszty :)
    no maz już sobie program sciagnal taki magazyn hehe i już sobie tam zapisuje ;) wystarczy ze we dwoje na 2 3 miechy pojedziemy do niemiec i będziemy mieli na start a towar od tego kumpla możemy w późniejszym terminie splacic

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    dobrze jest mieć plan na swój biznes :) życzę Ci powodzenia :)
    nie dziekuje ;) hehe

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/0af7e96fa8906.jpg.html
    ten w jasnym garniturku z zolta wstaszka na szyji :)

iza30, Plumb80, ADA 28 lubią tę wiadomość

‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ