start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyjutro zrobie juz takie odrosty ale chce juz je sciagnac nie chce narazie uzupelniacmungo wrote:musi być aceton, bo takim zmywaczem, to sobie tylko zewnętrzną warstwę lekko rozpuścisz i Ci się syf zrobi jeszcze gorszy 
 póki nie pójdziesz do kosmetyczki, to sobie je zapiłuj i pomaluj ciemnym lakierem, żeby nic nie przebijało takim sposobem ja kiedyś odhodowałam swoje paznokcie bez ściągania akrylu takim sposobem ja kiedyś odhodowałam swoje paznokcie bez ściągania akrylu  mungo lubi tę wiadomość mungo lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyoj tak teraz wiem zeto gin za tydzien bede miala wszystkie wyniki z tych badan co pisalamkarmelek wrote:już miałam kupić test na jutro, ale taka twarda bylam i nie kupiłam!! 
 az jestem z siebie dumna 
 więc testuje w piątek 

ewelinka super że wszystko dobrze i w końcu trafiłaś na kogoś kompetentnego!! 

Ilonka a jak u Ciebie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 21:41  ADA 28 lubi tę wiadomość ADA 28 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

dobra dziewczeta uciekam spać 
 coś mnie brzuch zaczął boleć jak bym za chwile miała dostać @ 
 jak ma przyjść to niech lepiej przyjdzie a nie trzyma mnie w niepewności 

malinka jak tylko macie możliwość to startujcie ze swoim biznesem!! życze powodzenia!! życze powodzenia!!

Ewcia ja oglądałam 1serię, a tą tylko na urywki! jakaś nudna ta seria i nie oglądam   iza30 lubi tę wiadomość iza30 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnydobranoc buzkakarmelek wrote:dobra dziewczeta uciekam spać 

malinka jak tylko macie możliwość to startujcie ze swoim biznesem!! życze powodzenia!! życze powodzenia!!

Ewcia ja oglądałam 1serię, a tą tylko na urywki! jakaś nudna ta seria i nie oglądam  karmelek, ADA 28 lubią tę wiadomość karmelek, ADA 28 lubią tę wiadomość
- 

dobranoc kochanakarmelek wrote:dobra dziewczeta uciekam spać 

Ewcia ja oglądałam 1serię, a tą tylko na urywki! jakaś nudna ta seria i nie oglądam  ja też oglądam urywkami ten program ale dosyć późno się skapnęłam, że w tym programie występuje rodzina z mojej dzielnicy ja też oglądam urywkami ten program ale dosyć późno się skapnęłam, że w tym programie występuje rodzina z mojej dzielnicy   karmelek lubi tę wiadomość karmelek lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny