start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:musi być aceton, bo takim zmywaczem, to sobie tylko zewnętrzną warstwę lekko rozpuścisz i Ci się syf zrobi jeszcze gorszy
póki nie pójdziesz do kosmetyczki, to sobie je zapiłuj i pomaluj ciemnym lakierem, żeby nic nie przebijało takim sposobem ja kiedyś odhodowałam swoje paznokcie bez ściągania akrylumungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:już miałam kupić test na jutro, ale taka twarda bylam i nie kupiłam!!
az jestem z siebie dumna
więc testuje w piątek
ewelinka super że wszystko dobrze i w końcu trafiłaś na kogoś kompetentnego!!
Ilonka a jak u Ciebie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 21:41
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra dziewczeta uciekam spać
coś mnie brzuch zaczął boleć jak bym za chwile miała dostać @
jak ma przyjść to niech lepiej przyjdzie a nie trzyma mnie w niepewności
malinka jak tylko macie możliwość to startujcie ze swoim biznesem!! życze powodzenia!!
Ewcia ja oglądałam 1serię, a tą tylko na urywki! jakaś nudna ta seria i nie oglądamiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:dobra dziewczeta uciekam spać
malinka jak tylko macie możliwość to startujcie ze swoim biznesem!! życze powodzenia!!
Ewcia ja oglądałam 1serię, a tą tylko na urywki! jakaś nudna ta seria i nie oglądamkarmelek, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:dobra dziewczeta uciekam spać
Ewcia ja oglądałam 1serię, a tą tylko na urywki! jakaś nudna ta seria i nie oglądamkarmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny