X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas leci.Ale te tygodnie są określane na podstawie pierwszego dnia ostatniej miesiączki,także trzeba odjąć z 2 tyg ;)

Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie... Jak tam nasza Karolcia żyje? Zaciążyła już? :D

mungo lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    jestem kochana
    jestem zadowolona z wizyty siedzialam godzine . zrobil mi badanie chlamudia , rzezaczke , LH, FSH,E,PRL,TST,SHBG,TSH,FT4,GLUKOZA i cos tam jeszcze czyli badanie hormonalne mam zrobione juz . jest pecherzyk 9mm albo sie cykl wyduzy i bedzie owulka albo jej nie bedzie przez te leki co bralam w tamtym cyklu .
    to sa pecherzyki torbielowe . nie pco :) ale mam sie nie martwic pytal mnie czy w wczesniejszych cyklach byla owulacja pow mu ze tak normalnie to mam sie nie martwic na zapas bo w nastempnym tyg ide znow w sobote sprawdzic ten pecherzyk i odrazu da mi tabletki na nastempny cykl na wywolanie owulki . Ale pow ze w tym tyg owulki napewno nie bedzie i mamy serduszkowac jak nam sie bedzie chcialo a od poniedzialku ogen :) ten gin jest zajebisty !!! :D polipa nie ma torbiela tez to ja niewiem gdzie tamten gin widzial polip
    moglam cos zle napisac jakie badanie bo mam na kartce zapisane a pisze jak kura pazuraz

Cieszę się, że ten gin ci pomógł. :) trzymam kciuki aby owulka pojawiła się w tym cyklu :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia,a jak tam sytuacja z telefonami? Przestała nawiedzona dzwonić?

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ewcia,a jak tam sytuacja z telefonami? Przestała nawiedzona dzwonić?
    tak, musiała policjantka do niej zadzwonić i powiedzieć jaka ją za to może spotkać kara :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super,macie spokój :)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No i super,macie spokój :)
    i z tego się cieszę :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziewczyny,trzymajcie się dzielnie,nie dajcie się i spokojnej nocy :)

ewcia2337196, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ok dziewczyny,trzymajcie się dzielnie,nie dajcie się i spokojnej nocy :)
    dobranoc kochana, pogłaszcz brzuszek ode mnie :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko kup aceton zawiń w folię aluminiową na 25 min i zejda Ci jak guma!!!! Powodzenia szkoda kasy na kosmetyczkę Masz mnie:-)
    Eh u mnie nie wiem w ogóle czy te testy sa pozytywne czy nie Ania pisze ze nie a dla mnie tak jednak się nie znam na tym!!! Szukamy z mężem a co będzie to będzie!!!
    Anita nareszcie dołączyła bo już myślałam że zapomniałas o Nas :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 21:03

iza30 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ewelinko kup aceton zawiń w folię aluminiową na 25 min i zejda Ci jak guma!!!! Powodzenia szkoda kasy na kosmetyczkę Masz mnie:-)
    Eh u mnie nie wiem w ogóle czy te testy sa pozytywne czy nie Ania pisze ze nie a dla mnie tak jednak się nie znam na tym!!! Szukamy z mężem a co będzie to będzie!!!
    kochana moim zdaniem plus byl czoraj bo byla mocniejsza kreseczka jesli jutro wyjdzie jeszcze slabsza to byl wczoraj plus wazne ze wychodza 2 kreseczki a nie jedna :*

mungo, iza30, ADA 28 lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co tam slychac?? ja jestem po 12h pracy i nogi do dupy wchodza...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    kochana a prześlesz mi link z wczorajszym testem?

• mungo Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki :)

dzięki Ewcia- rozmowa jakoś minęła, myślałam, ze trochę inaczej się potoczy, ale i tak najgorzej to nie wyszło. Ciach temat, nie będziem już do tego wracać, cob się niepotrzebnie nie denerować. ale przyznam stresu trochę odeszło :D

fajnie Ewelinka, że w końcu rawdziwy lekarz Ci się trafił :) przy takim "opiekunie" na pewno szybko zaskoczysz :D

Ty Izuś patrzę, całą rodzinkę tam masz na miejscu :D dobrze, dobrze, niech umilają Ci czas :D

fajnie Margoś i Plumbik, że do nas zaglądacie- wpadajcie częściej :D Plumbik w tym miesiącu statystycznie ze 2 dusze powinny mieć zielono- Ruda już ma, więc jeśli mamy się trzymać statystyki o jeszcze jedną z nas to czeka :D zobaczymy co wyjdzie- a ciekawość aż mnie zjada, kto teraz :D

Malinka- z własną działalnością tak jak dziewczyny pisały- kasę trzeba włożyć i świątek, piątek cały czas czujesz, że jesteś w pracy- bo jeśli to będzie sklep- to piątek-sobota, a w między czasie, zamówienia, papierologia, rachunki... zreszta podpytaj Paulinki- ona najlepij C powie jak to jest. no ale fakt, coś trzeba ze sobą robić :D

Paulinka, na mój gust wczoraj miałaś pozytywny teścior, a po pierwszym pozytywnym, więcej już ich robić nie trzeba- ale skoro dziś też ciemna była ta druga krecha- to ja proponuję zgwałcić dziś mężulka :D

eeeeeeeeeee
    zapomniałam, co jeszcze komu miałam napisać....
    Niusia, Ilonek, Myszkaazi buziaki <3 <3 <3

Ewelina23, iza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zobaczylam mojego najmlodszego braciszka fotki to sie poryczalam . Moj najmlodszy brat ma wade sluchu i nie slyszy jezdzi do specjalnej szkoly dla nieslyszacych od poniedzialku do piatku zostaje tam w internacie :* i uczy sie ale jak zobaczylam fote z slubowania i pasowania az sie poplakalam nie widzialam go od kwietnia tego roku

mungo, ADA 28 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadlam tu na chwilke i mialam juz troszke do nadrobienia :) znowu na forum jest ciekawie :)
    Anitko dobranoc kolorowych snow spokojnej nocy <3

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    mi się wydaje, że wczoraj była mocniejsza ale w sumie nie znam się na testach owulacyjnych

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja wróciłam z basenu. Lecę się kąpać i na jutro ogarnąć, bo zapomniałam, że jeszcze weekendu nie mam :D Może wpadnę jeszcze :)
    PS: Piszcie, piszcie, żebym miała co czytać :D

iza30, mungo lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    hej co tam slychac?? ja jestem po 12h pracy i nogi do dupy wchodza...
    hej kochana u mnie wszystko ok :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    cześć dziewczynki :)

dzięki Ewcia- rozmowa jakoś minęła, myślałam, ze trochę inaczej się potoczy, ale i tak najgorzej to nie wyszło. Ciach temat, nie będziem już do tego wracać, cob się niepotrzebnie nie denerować. ale przyznam stresu trochę odeszło :D

fajnie Ewelinka, że w końcu rawdziwy lekarz Ci się trafił :) przy takim "opiekunie" na pewno szybko zaskoczysz :D

Ty Izuś patrzę, całą rodzinkę tam masz na miejscu :D dobrze, dobrze, niech umilają Ci czas :D

fajnie Margoś i Plumbik, że do nas zaglądacie- wpadajcie częściej :D Plumbik w tym miesiącu statystycznie ze 2 dusze powinny mieć zielono- Ruda już ma, więc jeśli mamy się trzymać statystyki o jeszcze jedną z nas to czeka :D zobaczymy co wyjdzie- a ciekawość aż mnie zjada, kto teraz :D

Malinka- z własną działalnością tak jak dziewczyny pisały- kasę trzeba włożyć i świątek, piątek cały czas czujesz, że jesteś w pracy- bo jeśli to będzie sklep- to piątek-sobota, a w między czasie, zamówienia, papierologia, rachunki... zreszta podpytaj Paulinki- ona najlepij C powie jak to jest. no ale fakt, coś trzeba ze sobą robić :D

Paulinka, na mój gust wczoraj miałaś pozytywny teścior, a po pierwszym pozytywnym, więcej już ich robić nie trzeba- ale skoro dziś też ciemna była ta druga krecha- to ja proponuję zgwałcić dziś mężulka :D

eeeeeeeeeee
    zapomniałam, co jeszcze komu miałam napisać....
    Niusia, Ilonek, Myszkaazi buziaki <3 <3 <3

Moj Andrzej ma tu cala rodzinke :) moja niestety w polsce ale widujemy sie co jakis czas :) Ale i tak nie jest zle tym bardziej ze mam bardzo dobry kontak z rodzina Andrzeja szwagierki zajebiste tesciowa do rany przyloz ;)

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 452 453 454 455 456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ