start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:O rany,ale się Was naczytałam !!!
Ja dzisiaj sprzątałam mieszkanko,potem obiad i dzień z głowy.Teraz dopiero mam chwilkę dla siebie.
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam kciuki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 18:53
Margotka87, iza30, mungo, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Idź najlepiej do kosmetyczki,bo zniszczysz sobie płytkę.Chyba że już nie trzymają się mocno,to spróbuj sama ściągnąć
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:dzięki jeszcze pare cv do niemiec wyslalam trzeba zacząć cos swojego pomalu otwierac bo te zarobki w pl sa zalosne i smieszne
A masz już coś na myśli? Chciałaś sklep z odzieżą otworzyć chyba,tak? Masz rację,trzeba coś wymyślać,bo ciężko w Pl. Najgorsze,że otwierając swój interes i tak trzeba wydać mnóstwo kasy na zezwolenia itp. Masakra...iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:O rany,ale się Was naczytałam !!!
Ja dzisiaj sprzątałam mieszkanko,potem obiad i dzień z głowy.Teraz dopiero mam chwilkę dla siebie.
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam kciuki !!!
Witaj kochana jak tam się czujesz?Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Nusia wszystko ok u mnie.
Ja już nie mogę doczekać się Waszych testowań Wiem,że u niektórych dziewczyn cykle poodpadały,no ale w końcu są kolejne
Kochana ty już jesteś w 7 tygodniu? Nawet nie wiedziałam że tak to szybko zleciałoPlumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny