start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja juz prawie po pracy. Tylko co z tego, jak w domu jeszcze więcej roboty mnie czeka! Mnie wczoraj to było przeraźliwie zimno, a dzisiaj to tak na zmianę zimno i gorąco. Kurde w tym miesiącu poza kluciem jajników raz na jakiś czas to mi nic nie dolega. Dzisiaj to mi juz w ogóle ekstra, bo wczoraj wzięłam Wit. C, Lactovaginal i podmylam się rumiankiem i dzisiaj mega komfort, mimo ze na basenie byłam wieczorem Ewelinka ja mogę iść siusiu za Ciebie, ale najwcześniej za 20 minut
Paulia87, Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Hej. Ja juz prawie po pracy. Tylko co z tego, jak w domu jeszcze więcej roboty mnie czeka! Mnie wczoraj to było przeraźliwie zimno, a dzisiaj to tak na zmianę zimno i gorąco. Kurde w tym miesiącu poza kluciem jajników raz na jakiś czas to mi nic nie dolega. Dzisiaj to mi juz w ogóle ekstra, bo wczoraj wzięłam Wit. C, Lactovaginal i podmylam się rumiankiem i dzisiaj mega komfort, mimo ze na basenie byłam wieczorem Ewelinka ja mogę iść siusiu za Ciebie, ale najwcześniej za 20 minut
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Oooo to owulacja wielkimi krokami ja poznaje wlaśnie tak owulację też mam zawsze 4 dni wcześniej dobry humor:)
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka10222 wrote:mam pytanko... polecacie jakis termometr owulacyjny??? jakis dobry?
Ja w pracy wiec co jakis czas tylko okuem rzucam, poki mi telefon nie padnie.
Ja mam z rossmana taki zwykly z dwoma miejscami po przecinku za 10zl i dziala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:no gin pow ze moze wystapic kolo srody czwartku ale moze tez jej nie byc po tych tabletkach te testy jeszcze nie doszly bo od pon tak bym sprawdzala a do gina ide dopiero w sob za tydz
Ewelina23 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]