X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • binia29 Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauli87 no kochana test ful wypas dawaj czadu z mężulkiem, owulka idzie :)
    A tak w ogóle to witam po długiej nieobecności. oczywiście troszkę was podczytywała. W końcu zrobiłam badanka na TSH, ft3, ft4 i prolaktynę wyniki mam jutro i normalnie mam stresa :(

Paulia87, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale teraz mi gorąco co jest ze mną nie tak???????????? Seksik jutro bo wczoraj był mąż musi odbudować plemniczki hihi:)

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binia29 wrote:
    Pauli87 no kochana test ful wypas dawaj czadu z mężulkiem, owulka idzie :)
    A tak w ogóle to witam po długiej nieobecności. oczywiście troszkę was podczytywała. W końcu zrobiłam badanka na TSH, ft3, ft4 i prolaktynę wyniki mam jutro i normalnie mam stresa :(
    Też mi się tak wydawało że dziś jest super widoczna dolna kreska czyli testowa... Szczypią mnie sutki dziś bardzo nie wiem od czego:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    ale teraz mi gorąco co jest ze mną nie tak???????????? Seksik jutro bo wczoraj był mąż musi odbudować plemniczki hihi:)
    owulka sie zbliza :P raz goraco raz zimno jutro ogen wtedy ci bedzie goraco ze hoho :)

Paulia87 lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam kochane u mnie w domu zawsze sprząta mąż ja nie, ja gotuję i prasuję to wystarczy reszta jest jego hahaha wrobiony został już dawno:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 14:29

iza30 lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    owulka sie zbliza :P raz goraco raz zimno jutro ogen wtedy ci bedzie goraco ze hoho :)
    Ha no raczej mąż już zbiera siły bo raz to mi mało:) A gorąco mi będzie i na górze i na dole hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oj tam kochane u mnie w domu zawsze sprząta mąż ja nie ja gotuję i prasuję to wystarczy reszta jest jego hahaha wrobiony został już dawno:)
    wiesz ja pracuje 2 dni w tyg nieraz 3 . a reszte mam wolne Piotrek pracuje od poniedzialku do niedzieli co 2 tyg ma weekend wolny wiec jak wraca to juz wszystko zrobione :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powiem bo jak ma wolne to on gotuje i sprzeata ale to jest co 2 tyg tak jak ma wolne ja teraz w wigilie pracuje wiec na jego glowie gotowanie i sprzatanie

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ha no raczej mąż już zbiera siły bo raz to mi mało:) A gorąco mi będzie i na górze i na dole hehe
    :D niech zbiera jak najsilniejsze :D

Paulia87 lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    :D niech zbiera jak najsilniejsze :D
    Tak poproszę te najsilniejsze obojętnie czy będzie chłopczyk czy dziewczynka byle bym donosiła i było zdrowe...

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy moja Anitka to żyje jeszcze co Ciebie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Tak poproszę te najsilniejsze obojętnie czy będzie chłopczyk czy dziewczynka byle bym donosiła i było zdrowe...
    pewnie ze nie wazne czy dziewczynka czy chlopak oby bylo zdrowiutkie. Ja tez bede zadowolna nawet gdyby byly trojaczki :P wtedy mamuske tu sciagne :) do pomocy hihi

Paulia87, iza30 lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    pewnie ze nie wazne czy dziewczynka czy chlopak oby bylo zdrowiutkie. Ja tez bede zadowolna nawet gdyby byly trojaczki :P wtedy mamuske tu sciagne :) do pomocy hihi
    To tak jak ja.... Oj codziennie marzą mi się 2 kreseczki na teście.... Byłabym najszczęśliwsza na świecie.... Nic mi więcej nie było by potrzebne do szczęścia... Oj jak się rozmarzyłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    To tak jak ja.... Oj codziennie marzą mi się 2 kreseczki na teście.... Byłabym najszczęśliwsza na świecie.... Nic mi więcej nie było by potrzebne do szczęścia... Oj jak się rozmarzyłam
    nom ale musimy cierpliwie czekac na te II kreseczki :D
    dzis mialam sen ze nie obudzilam sie do mierzenia tempki i zmierzylam ja o 10 jak wstalam a zachwile budzik mi zadzwonil . Polorzylam sie dalej spac i jak wstalam kolo 10 do musiala sprawdzic czy zapisalam i faktycznie ja mierzylam hehe ten teramometr sni mi sie po nocach juz

Martuśka, Paulia87, iza30 lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nom ale musimy cierpliwie czekac na te II kreseczki :D
    dzis mialam sen ze nie obudzilam sie do mierzenia tempki i zmierzylam ja o 10 jak wstalam a zachwile budzik mi zadzwonil . Polorzylam sie dalej spac i jak wstalam kolo 10 do musiala sprawdzic czy zapisalam i faktycznie ja mierzylam hehe ten teramometr sni mi sie po nocach juz
    Hahahha dobre mi też się śni budze się zawsze o 6.45 codziennie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Hahahha dobre mi też się śni budze się zawsze o 6.45 codziennie...
    ja jak bym budzika nie ustawila nie obudzila bym sie sama

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula masz moze link na testy te co ty na allegro zamawialas bo ja mam z rozowa koncowka a ty widze z niebieska i jakos wieksze sa bo moja to cieniutki pasek u cb lepiej widac czerwone krechy

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja od kad nie mam co robic to spie do dziesiatej jak fo technikum chodzilam to wstawalam o 6.00 czasem o 5.00 jak milcia miala pare miesiec to jak wyszlam z domu o 6.30 tak ze szkoly wracalam o 15.00 16.00 roznie no ale nadrobie jakos oby z praca sie udalo bo ja nie lubie w domu siedziec musze cos porobic

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam z tą rozową koncowką .... drobniutkie są....

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i tylko jeden test mi pozytywny wyszedl a tobie ?

‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ