start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelek wrote:hej!
wróciłam z pracy właśnie
a ze złych wiadomości to to że zrobiłam test teraz bo już nie wytrzymałam i jest oczywiście negatyw... do dupy... trudno próbujemy dalej...
nawet cin cienia nie wyszedł.... -
karmelek wrote:tak po południu, przyznaje się tylko bez bicia!!
jaki to człowiek jest głupi, widzę negatywa i juz wiem że nic z tego, ale ciągle taka iskierka nadziei...
No zależy od organizmu mi wychodziło już w 12 dpo zawsze.. Z 1 ciąża i drugą... A w dzień @ zawsze wychodzi tak lekarz mówił chyba że betaźle przyrasta...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:wiecie co zastanawiam się co jest przyczyna u mnie do czestego zapalenia może bym musiala zrobić badanie na chlamydie .. i to jest z wymazu nie z krwi prawda?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
karmelek wrote:tak po południu, przyznaje się tylko bez bicia!!
jaki to człowiek jest głupi, widzę negatywa i juz wiem że nic z tego, ale ciągle taka iskierka nadziei...
Pędzę do najmłodszego członka naszej rodziny - ma 2 dni Potem zajrzę! Buziaki :*mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ja nie pamiętam bo po poronieniu mi w szpitalu robili wszystkie badania... Eh może jesteś bardzo wrażliwa albo uprawiacie ostry seks:)Bo od ostrego seksu lekarz mi mówił że też można mieć zapalenia ze względu na to iż duże tarcie jest na szyjkę jak jest nisko...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:wiecie co zastanawiam się co jest przyczyna u mnie do czestego zapalenia może bym musiala zrobić badanie na chlamydie .. i to jest z wymazu nie z krwi prawda?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja mialam wczoraj pobrade do tego badania z szyjki mi pobieral a dzis sikac nie moge bo sie boje bo boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:to az tak boli te badanie? a jak się robi cytologie to tez? bo ja nawet nie pamiętam tego badania 3lata temu miałam robione
ja ostatnio robilam badanie na infekcje i wyszlo badanie 0,4 czyli nie mam zadnej infekci . no i na rzezaczke czy cos takiego teraz tez zrobil -
Ja miałam tuż po poronieniu robioną cytologię (nie pierwszy raz zresztą), do tego posiew i nic nie bolało. Najgorsze było same włożenie wziernika (jak zawsze), tylko, że to nie jest bolesne, a zwyczajnie nieprzyjemne. Rozumiem pobieranie wycinka, może sprawiać, że potem jakieś plamienia itp., ale prawidłowo pobrana cytologia czy posiew nie powinien takich sytuacji powodować.
Nusia1989, Anka10222 lubią tę wiadomość