start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:Hej. Zajrzalam na sekunde bo zaraz do ortodonty lece.
U mnie chyba juz pozamiatane. Jakis zarozowiony sluz sie pojawil na wkladce, chociaz w srodku dalej jest bialy, ale czuje juz ta malpe na plecach łajza
Ja nadal trzymam kciukimungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi ja nie mialam robionego wycinku tylko wymaz bo badania chlemydia wiec sie zalatwiam normalnie ale z bolem juz teraz prawie nie boli widocznie musialam sie wysiusiac kilka razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 17:23
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:i ja nie mialam robionego wycinku tylko wymaz bo badania chlemydia wiec sie zalatwiam normalnie ale z bolem juz teraz prawie nie boli widocznie musialam sie wysiusiac kilka razy
Widocznie tak musiało byćEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:Hej. Zajrzalam na sekunde bo zaraz do ortodonty lece.
U mnie chyba juz pozamiatane. Jakis zarozowiony sluz sie pojawil na wkladce, chociaz w srodku dalej jest bialy, ale czuje juz ta malpe na plecach łajzamungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
możecie mnie kopnąć! kupiłam następny test.. najwyżej będzie na nastepny cykl..
zrobie jutro rano, albo nie zrobie bo już @przyjdzie... pewnie tak..
wcale bym się tak nie śpieszyla gdyby nie ta impreza...
bo jak ma małpa być to sobie chociaż wypije a jak jednak ciąża to będę przeszczęśliwa i w inny sposów to uczczę -
karmelek wrote:możecie mnie kopnąć! kupiłam następny test.. najwyżej będzie na nastepny cykl..
bo jak ma małpa być to sobie chociaż wypije a jak jednak ciąża to będę przeszczęśliwa i w inny sposów to uczczę -
nick nieaktualnykarmelek wrote:możecie mnie kopnąć! kupiłam następny test.. najwyżej będzie na nastepny cykl..
bo jak ma małpa być to sobie chociaż wypije a jak jednak ciąża to będę przeszczęśliwa i w inny sposów to uczczę
Kochana trzymamy kciukimyszkaazi lubi tę wiadomość
-
Cześć kobiety! Dzisiaj jakiś cmentarz tutaj, smutno, pusto i tak mało napisane. Ja jestem już w domku, leżę sobie, ale biorę się do pracy,bo jutro wieczorem na małą imprezkę u znajomych lecimy, a prędzej standardowo na zakupy i muszę do pracy na godzinkę podjechać, więc chciałabym dzisiaj większość ogarnąć.
Mungo, różowy śluz to nie @, więc mi tu nie gadaj! Spójrz na mój sierpniowy wykres - 3 dni plamień (różowy/ bladobeżowy i lekko brązowawy śluz) a potem zielona kropeczka! Zazdroszczę Ci, że już będziesz wiedziała czy plus czy minus. Dla mnie ten drugi tydzień po owulce to najgorszy jest pod względem czekania. I nawet nie chodzi o to, że chcę zobaczyć te II kreski, tylko chciałabym po prostu wiedzieć czy tak, czy siak.iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
ilonek wrote:Hej dziewuszki ...ja dopiero z pracy wlazlam do domu...jajnik prawy mnie kluje jak nie wiem.i sluz zaczyna byc konkretniejszy...:-)wiec czas na ...
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:możecie mnie kopnąć! kupiłam następny test.. najwyżej będzie na nastepny cykl..
bo jak ma małpa być to sobie chociaż wypije a jak jednak ciąża to będę przeszczęśliwa i w inny sposów to uczczęiza30, mungo lubią tę wiadomość