start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Cześć dziewczynki!!
U mnie transfer się skończył na neta w pracy nie popiszemy sobie a szkoda nie chce mi wejść na żadna stronę... U mnie szok dziś temperatura pokazała 36,92 nie wiem czemu tak wysoko powinna spaść chyba dziś mam smutny dzień od samego rana... Ewelinko miłego dnia w pracy, Mungo nic się nie przejmuj kochana masz rację umów się do lekarza niech sprawdzi co i jak...
Paulinko ja tak.mialam wczoraj gryzlam wszystkich do tego dolek w pracy zamieszaniw....wszystko sie jakos spieprzylo....:-(wlasnie co sie obudzilam i czuje bol glowy to zapewne z tych nerwow...:-(ale mimo wszystko dobrego dnia.... -
Hej. Wczoraj musiałam się położyć, bo nie mogłam z bólu wytrzymać. Wzięłam Apap i zasnęłam. Spalam 9 godzin!Mungo nie smutaj się! Wiem, ze Ci przykro, ale trzeba walczyć dalej! Paulus - może to faktycznie juz po owulce.
U mnie się dzisiaj w końcu termometr odwiesil, bo przez ostatnich kilka dni miałam identyczna temperaturę Mam w domu 16 stopni, bo piec wygasilismy, żeby wyczyścić... Zamarzam!mungo, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:wczoraj padłam temu mnie nie było sorki
a dziś test oczywiście nagatywny- nawet nie chciało mi się go robić, bo jestem tak wrurwiona od przebudzenia, że wiem, że małpa zaraz przyleci tym swoim czerwonym samolotem
plamienia ciąg dalszy, ból jak na @ więc sprawa przesądzona
umówię się do ginekolog w okolicach owulacji, niech sprawdzi co jest grane, bo odkąd się staramy, mam w drugiej połowie cyklu bóle podbrzusza, czego wcześniej nie było i te plamienia przed miesiączką, a też tego wcześniej nie było. Cs jest nie tak.
nie chce mi się dzisiaj nic. czy ktos może pójśc za mnie do pracy?? proszę.
normalnie płakać mi się chce i krzyczeć i spać
ale Wam mimo wszystko życzę miłego dzionka
Hejka, przykro mi ze test negatywny ale trzymam dalej kciuki bo jeszcze nie wszystko stracone jakbym tylko mogla to bym poszla za ciebie do pracy
Przytulam mocno, Tak idz do gina i sprawdz co tam sie dzieje,
Mungo glowka do gory, Tobie rowniez milego dzionka buziaczkimungo lubi tę wiadomość
-
No zleję Was dzisiaj Wchodzę tu jak nawiedzona i nic... Czy ktoś tu żyje!? Ja spadam powiesić pranie, zjeść śniadanko, ogarnąć się i do pracy, a potem prosto na zakupy i do znajomych. Wejdę może w ciągu dnia, jak mi się uda, a jak nie to udanych wróżb andrzejkowych
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki
@ przyszła! Także zaczynamy nowy cykl z nowym pozytywnym nastawieniem Obiecałam sobie że mimo objawów nie będe się nakręcać, zobaczymy czy rzeczywiście spełnie obietnicę
Co niektórzy mają fajne wykresy - więc życze wam samych pozytywów
Mungo, nie przejmuj się, zaczynamy cykl razem, więc mimo wszystko musi się udać :*myszkaazi, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po bojach z netem co Wy spicie czy co??
Moje wkurwienie i tak osiąga zenitu zaraz wrzucę mój test dziś choć mam już dość wszystkiego po troszku... Moja tempka w pizdu testy sama nie wiem mam nadzieję że mi odpiszecie czy to plus i minus...
Kada no co Ty wariatko jest luz nikt się nie gniewa
Ilonek może rzeczywiście już po owulacji
Plumb WITAM SŁOŃCE:)
Kogo pominęłam sory a i IZA i MUNGO I NUSIA hej:)mungo, iza30 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny