start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Juz prawie gotowa jestem na impreze, ale humoru wcale...
Smutno mi, jestem zawiedziona i zla...
Jakas do tego nerwowa jestem.. Malowalam paznokcie i az. Mi sie rece trzesly... Do dupy!! Ostatnio cos to czesto powtazam!!ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hej jestem ale nie na dlugo bo czekam jak Piotrek wroci z pracy i jedziemy cos zjesc na miasto ale jestem glodna ide sobie chociaz kanapeczke zrobic
Głodomorek z Ciebie
Ja też czekam na męża ale do jego powrotu troszkę daleko bo wraca dopiero o 20 więc to ja muszę na niego czekać z obiadem, ale dziś zrobiłam mu niespodziankę i wykonałam jego ulubioną potrawę... grillowaną pierś z boczkiem w sosie musztardowo-miodowym
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Głodomorek z Ciebie
Ja też czekam na męża ale do jego powrotu troszkę daleko bo wraca dopiero o 20 więc to ja muszę na niego czekać z obiadem, ale dziś zrobiłam mu niespodziankę i wykonałam jego ulubioną potrawę... grillowaną pierś z boczkiem w sosie musztardowo-miodowym
MMMMM pychotka zjadlam ostatnia bulke o 12
a nie mam nic zeby na szybko zrobic a do sklepu mi sie nie chce isc szybciej bedzie jak Piotrek przyjedzie po mnie z pracy i pojedziemy cos zjesc ooo takADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Zadzwoń tam jeszcze raz i postrasz.... Też mi się wydawało że minus tak wpisałam... Jaaaa jak mi się ryczeć chce szkoda że jestem wpracy bo bym popłakał sobie muszę wyrzucić emocje swoje...
Malinka u Ciebie ok tylko szkoda że nie mierzysz temperatury... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:ja tez czuje ze mi sie nie udalo wiec bedzie kolejny cykl
Kochana nie poddawaj się tak łatwo. Ja w tym cyklu obiecałam sobie że teraz już będzie tylko dobrze. A co do dziecka niech zostanie tak jak jest. Odpuszczam... zostawiam to losowi, kto wie, może akurat w taki sposób uda nam się coś wybudować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia wspolczuje ci kochana wiem jak to jest moja babcia 8lat temu miala wylew widzialam jak lezala na lozku karetka sie spozniala o godz.byli niestety tyd w spiaczce i umarla do dzis to przezywam ale wiesz co moze ci sie wydac smieszne i nie uwierzysz ale na w trumnie w kaplicy usmiechla sie do mnie wiedziala ze bardzo to przezywam jej smierc kuzwaa az sie poryczalam tak mi jej brakuje mialam tylko 11 lat .. wiec ciesz sie kazda chwila spedzona z babci