start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka19 wrote:ewcia wspolczuje ci kochana wiem jak to jest moja babcia 8lat temu miala wylew widzialam jak lezala na lozku karetka sie spozniala o godz.byli niestety tyd w spiaczce i umarla do dzis to przezywam ale wiesz co moze ci sie wydac smieszne i nie uwierzysz ale na w trumnie w kaplicy usmiechla sie do mnie wiedziala ze bardzo to przezywam jej smierc kuzwaa az sie poryczalam tak mi jej brakuje mialam tylko 11 lat .. wiec ciesz sie kazda chwila spedzona z babci
-
nick nieaktualny
-
ewcia2337196 wrote:cieszę się tylko nie mogę w to uwierzyć. Pare dni temu widzialam Babcie z obiema nogami a teraz tylko z półtora jej nogą.. Nie wiem jak ona sobie poradzi na początku bez tej nogi ;(
-
nick nieaktualnyja juz nie mowie co sie dzialo jak jeszcze babcie nie pochowalismy bo i tak w to nie uwierzycie .. ostatnie slowa mojej babci martyna ty mnie wykonczysz heh bo chcialam cos slodkiego ale jeszcze mowila ze wieczorem mam isc do sklepu ...mialam jezdzic konno ale mama przybiegla po mnie zaplakana jezu jak babcie zobaczylam od razu rozryczalam sie i do mamy ale ona nie umrze mamo nie umrze
-
nick nieaktualnymam jeszcze jedna babke ale tej to nie cierpie nie jest juz moja babka a tamta mieszkala ze mna od malego z nia bylam jestem jedyna wnuczka ktora to tak przezywa wiecie co jak bralam slub to na grobie zostawilam zapr. wiem pewnie wam sie wydaje ze to chore moja chrzestna zaczelam drzec sie ze sie ludzie ze mnie smieja i ze kto normalny daje na grub zapr. jebnieta widac jak na mamie jej zalezalo ze nikogo nie rusza smierc babci mam zal do siebie ze jak trumna bula otwarta nie dotklam jej reki ale cos mnie sparalizowalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:hejka kochane :* moja babcia jest po amputacji prawej nogi do kolana jestem załamana i nie mam sił na nic do tego jeszcze ta temp
-
ewcia2337196 wrote:moja babcia ma 82 lata nie wiem czy da radę chodzić o własnych siłach
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Powiem Ci tylko tyle ze od mojego szwagra babcia tez miala amputowana noge nie wiem dokladnie ile miala lat ale tez byla starsza juz kobieta i miala proteze i chodzila, poczatki byly ciezkie ale dala rade
-
Ewelina23 wrote:hej kochana wiem co teraz czujesz ja niestetyd nie mam babci jedna zmarla przy mnie a druga jak bylam za granica i nie moglam leciec sie z nia pozegnac zmala o 7 na polski czas u nas byla 6 jak siostra do mnie dzwonila placzem obudzilam piotrka a tydzien pozniej zmarla piotrka babcia miala 89 lat
-
iza30 wrote:Powiem Ci tylko tyle ze od mojego szwagra babcia tez miala amputowana noge nie wiem dokladnie ile miala lat ale tez byla starsza juz kobieta i miala proteze i chodzila, poczatki byly ciezkie ale dala rade
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:współczuję kochana, muszę dać radę
Ja lece spac bo jutro lece do pracy do 12 trzymaj sie kochana jestem z toba buzka -
ewcia2337196 wrote:proteza jest dobra tylko nie wiem czy moja babcia będzie chciała , poza tym nawet nie wiem dlaczego amputowali nogę do kolana skoro najpierw mówili o palcach a potem do kolana