start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja dzisiaj pierwsza? No nie wierzę!
Ewcia przykro mi z powodu babci, starsi ludzie są silni psychicznie, więc babcia na pewno będzie walczyć, nie podda się i jakoś się wszystko ułoży. I nie przepraszajcie dziewczyny za pisanie o takich sprawach na forum, przecież po to tu wszystkie jesteśmy, żeby się wspierać, wyżalić i w ogóle.
Miłego dnia :*iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobitki
Ja dzisiaj siedzę w domku, nie mam sił, no ale skoro mam wolne to spróbuję jakoś się ogarnąć, mogłabym umyć okna ale jakoś ta pogoda mi nie odpowiada, bo deszcz pada, no więc narazie się wezmę za porządne sprzątanie całego domu. Później jak mąż przyjedzie, to się skoczy na jakieś zakupy. Więc nie wiem kiedy znajdę czas na to aby tu zajrzeć. Spróbuję to zrobić wieczorkiem.
Buźka :*:*iza30 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj wolne, ale oczywiście jak zwykle dużo do zrobienia w domu. Wczoraj wróciliśmy późno, więc mój M. standardowo jeszcze śpi. Muszę go wygonić z łóżka, bo znowu będzie tak, że śniadanie o 11 będziemy jeść, a potem cały dzień do dupy, bo tak szybko ucieknie.
Głupi baran ze mnie - zrobiłam test. Wstydzę się tego teraz. Czułość 25, w 10 dpo oczywiście negatywny... Po co?Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Głupi babsztyl ze mnie! Doskonale wiedziałam, że ten test będzie negatywny, no kto robi taki gówniany o czułości 25 w 10 dpo, 5 dni przed @... Bez sensu
Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Głupi babsztyl ze mnie! Doskonale wiedziałam, że ten test będzie negatywny, no kto robi taki gówniany o czułości 25 w 10 dpo, 5 dni przed @... Bez sensu
kada24, myszkaazi, iza30, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze wszystkim powtarzam, że to za wcześnie, że niepotrzebnie, że to niemożliwe, ale człowiek ma jakąś taką wewnętrzną potrzebę i żadne racjonalne argumenty do niego nie docierają Z drugiej strony sobie powiedziałam - no a co to za różnica, jeśli jestem w ciąży, to jestem, jeśli nie to nie, żaden test nawet 8 dpo tego nie zmieni
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Tak ale nieraz jest tak ze tydzien po terminie malpy wychodza dwie kreski a nieraz przed malpa jeden dzien widzialam wykrery gdzie wychodzily w 9 dpo ale malo kiedy tak jest