start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi- ja tez zrobilam dzis test choc obiecalam sobie ze nie zrobie i oczywiscie nic nie wyszlo i juz sama nei wiem czy mam byc zla sama na siebie ze robie takie glupoty bo teraz sobie wmawiam ze pewnie nic nie ma bo za wczesnie...
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Magda -
Widzę, że szeroko tutaj lecicie z pisaniem Spadam na basen. Już mi przeszła poranna głupota z testowaniem. Jak już pisałam - plus jest jeden, że nie mam więcej testów w domu!!!
Kada - miałaś sobie nie wmawiać objawów, o ile dobrze pamiętam, więc się trzymaj obietnicy!iza30 lubi tę wiadomość
-
magda1986 wrote:myszkaazi- ja tez zrobilam dzis test choc obiecalam sobie ze nie zrobie i oczywiscie nic nie wyszlo i juz sama nei wiem czy mam byc zla sama na siebie ze robie takie glupoty bo teraz sobie wmawiam ze pewnie nic nie ma bo za wczesnie...
-
nick nieaktualny
-
ja po imprezie
ledwo zyje zaraz zmykam na drzemke bo oczy mi sie same zamykaja..
wybawilam sie, wytanczylam, wypilam chyba 5 albo 6 drinkow! nie za mocnych, ale zawsze... na @ dalej czekam, pewnie mu sie cykl przez te wszystkie stresy wydluzyl...
buziaki!!iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada nie obraz się ale z tego co widze po opisie pod wykresem ze prezent dla córci to już lekka przesada bo to takie na sile wmawianie ... moje zdanie ale każdy jest inny ja np. jakos nie myslalam o tym żeby corcie prezent zrobić hehe w postaci dzidziusia będzie to będzie nic na sile .. bardziej mysle co serio jej pod choinke kupic czym by się dluzej niż 2dni bawila
iza30 lubi tę wiadomość
-
martyna oprocz dzidziusia to cos innego kupuje a to by bylo uzupelnienie..a ze moja coreczka chodzi i zagaduje mojego meza ze chce braciszka to co mam jej powiedziec ze nie ?? gadamy ze moze... a to ze pisze sobie pod wykresem to moja sprawa nie musisz czytac tego...
-
nick nieaktualnykada24 wrote:martyna oprocz dzidziusia to cos innego kupuje a to by bylo uzupelnienie..a ze moja coreczka chodzi i zagaduje mojego meza ze chce braciszka to co mam jej powiedziec ze nie ?? gadamy ze moze... a to ze pisze sobie pod wykresem to moja sprawa nie musisz czytac tego...