start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:no u mnie tez gotuje andrzej i jeszcze bedzie robil karpatke
iza30, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my zaraz z mezulkiem siadamy do filmiku jakis w 3D dzis ogladamy .
wyprysznicowalam sie pieknie, wczesniej wyspalam i najadlam wiec teraz mam luzny wieczor
okresu dalek brak.. wkurza mnie to czekanie... nie wiem czy gatek z wkladka nie zalozyc pod pizame co by niespodzianki nie bylo -
nick nieaktualny
-
Cześć kobiety! Drugi dzień pod rząd byliśmy na małej imprezce andrzejkowej i dlatego prawie nie zaglądałam do Was. Tak się wczoraj zmęczyłam na basenie, że dzisiaj chodzę prosta jak struna (plecy mnie bolą). Mam już ból miesiączkowy, więc pewnie @ zawita w najbliższych dniach, czyli pozamiatane. Tempka lekko mi spadła, tylko że trzeba wziąć pod uwagę mało snu i niespokojną noc, bo się dzisiaj budziłam co chwilę. Zresztą u mnie i tak spada dopiero jak się krwawienie rozkręca, więc... Dzisiaj standardowo kupa pracy, więc lecę nadrabiać zaległości. Będę zaglądać w ciągu dnia :*
iza30 lubi tę wiadomość
-
Hej....a ja Andrzejkowalam do 4tej rano wladnie goruje rosolek (zawsze robil to maz)ale niestety odchorowywuje wczorajszy dzien ...
Pogoda paskudna taka idealna na siedzenie w domu z kawusia w reku
Piersi pobolewaja podbrzusze tez... owulkaiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonek wrote:Kazdy skapcialy chyba po Andrzejkach
Izus jak noga ?
Ja siedzialam w domku z Andrzejem on sobie saczyl gin z tonikiem a ja cole
Dzis sie obijam A gotuje obiadek a pozniej jeszcze bedzie piekl karpatke mam smaki