start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Głowa mi pęka, a tyle pracy przede mną... Nie dam chyba rady i się położę. Kurde tylko wtedy się będę jutro stresować, że mam mało czasu a dużo pracy. No też mnie nie miała kiedy boleć... Jak infekcja w miarę opanowana, to głowa się odzywa - jak to mówią, jak nie urok to ...
-
Nusia1989 wrote:Dobrze dobrze, zaskocz go a później ty go zaskoczysz pluskiem na teście
No wlasnie oby sie spelnilo...:-)a jajnik nawala az ciagnie do nerki...
A ja siedze i robie juz bombeczki na swieta...tasiemka igielka i robotaiza30 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Kobitki moje ja uciekam spać! Nie nadaje się dzisiaj na pisanie. Mąż poszedł do znajomego, oczywiście po co? sama nie wiem, ale znając jego charakter napewno będą sobie sączyć piwka, no cóż, ja mu niczego nie zabronie, a też nie mam zamiaru czekać na niego z bóg wie jakim przywitaniem, więc moja droga właśnie się kończy. Dobranoc, miłej nocki
No i pamiętajcie że już jutro się widzimy :*iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:dziewczyny dzisiaj z wami nie popisze poniewaz moja babcia ma operacje ambutacje nogi przepraszam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wczoraj padłam temu mnie nie było sorki
a dziś test oczywiście nagatywny- nawet nie chciało mi się go robić, bo jestem tak wrurwiona od przebudzenia, że wiem, że małpa zaraz przyleci tym swoim czerwonym samolotem
plamienia ciąg dalszy, ból jak na @ więc sprawa przesądzona
umówię się do ginekolog w okolicach owulacji, niech sprawdzi co jest grane, bo odkąd się staramy, mam w drugiej połowie cyklu bóle podbrzusza, czego wcześniej nie było i te plamienia przed miesiączką, a też tego wcześniej nie było. Cs jest nie tak.
nie chce mi się dzisiaj nic. czy ktos może pójśc za mnie do pracy?? proszę.
normalnie płakać mi się chce i krzyczeć i spać
ale Wam mimo wszystko życzę miłego dzionka -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki!!
U mnie transfer się skończył na neta w pracy nie popiszemy sobie a szkoda nie chce mi wejść na żadna stronę... U mnie szok dziś temperatura pokazała 36,92 nie wiem czemu tak wysoko powinna spaść chyba dziś mam smutny dzień od samego rana... Ewelinko miłego dnia w pracy, Mungo nic się nie przejmuj kochana masz rację umów się do lekarza niech sprawdzi co i jak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 07:05
mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Cześć dziewczynki!!
U mnie transfer się skończył na neta w pracy nie popiszemy sobie a szkoda nie chce mi wejść na żadna stronę... U mnie szok dziś temperatura pokazała 36,92 nie wiem czemu tak wysoko powinna spaść chyba dziś mam smutny dzień od samego rana... Ewelinko miłego dnia w pracy, Mungo nic się nie przejmuj kochana masz rację umów się do lekarza niech sprawdzi co i jak... -
mungo wrote:wczoraj padłam temu mnie nie było sorki
a dziś test oczywiście nagatywny- nawet nie chciało mi się go robić, bo jestem tak wrurwiona od przebudzenia, że wiem, że małpa zaraz przyleci tym swoim czerwonym samolotem
plamienia ciąg dalszy, ból jak na @ więc sprawa przesądzona
umówię się do ginekolog w okolicach owulacji, niech sprawdzi co jest grane, bo odkąd się staramy, mam w drugiej połowie cyklu bóle podbrzusza, czego wcześniej nie było i te plamienia przed miesiączką, a też tego wcześniej nie było. Cs jest nie tak.
nie chce mi się dzisiaj nic. czy ktos może pójśc za mnie do pracy?? proszę.
normalnie płakać mi się chce i krzyczeć i spać
ale Wam mimo wszystko życzę miłego dzionka
Idz do ginekologa powiedz o objawach zobaczysz co Ci powie...ja fakie objawy mialam przy nadzerce ale to nic takiego....ja wlasnie zwlekam.sie z wyrka kawke sobie zrobic i jakies sniadanko wsunac ...dobrego dnia dla wszystkich :-*
mungo, iza30 lubią tę wiadomość