start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No mnie tak boli bok pachwina i krzyż.... I leci ze mnie wodnisty śluz bo czuje jakbym pływała choć na wkładkę mało co wylatuje szyjka wysoko twarda i lekko średnio otwarta lekko mogę włożyć palca... Zastanawia mnie tylko że powinna byc miekka a jest na bank twarda...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ty się już tak nie podlizuj tylko powiedz czy zamierzasz te sposobności wykorzystać dzis? bo widzi mi sie że masz dni płodne jak nic
-
ha ja nigdy się nie podlizuje tylko pisze jak czuje :*... Już mam plan kopiłam nową seksowną bieliznę która mam zamiar ubrać i zatańczyć mężowi w niej oraz kupiłam winko i seksik do upadłego:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ty piszesz nadymam a ja oczyma wyobrazni widze seks w kiblu
no to norlaka jest przy takim bólu to każde napięcie dodatkowo czujesz. -
Paulia87 wrote:ha ja nigdy się nie podlizuje tylko pisze jak czuje :*... Już mam plan kopiłam nową seksowną bieliznę która mam zamiar ubrać i zatańczyć mężowi w niej oraz kupiłam winko i seksik do upadłego:)
-
nick nieaktualnynezumi wrote:OWULACJA!!! powiem ci tak ja to nigdy na ten ból nie zwracałam uwagi, ale odkąd dzieki ovu sobie uświadomiłam ze jest coś takiego jak ból owulacyjny to boli mnie jak cholera! krzyż, brzuch, nogi wsyzstko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 19:20
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:A ostatnio zdarzyło nam się z mężem w kinie podczas seansu bo my sprośni jesteśmy ale się ludzie oglądali hihi Jak mąż klękał przede mna:)
-
Pauliśka winko to super pomysł, troszkę się rozluźnisz, mniej będzie jajniczek dokuczał
u mnie też w tym cyklu lewy jajnik wypuścił jajo (o ile to się w ogóle stało, bo jakoś wyjątkowo słabo cierpiałam)
i seksik do skutku!!! na nos możecie padać, a działać macie ile wlezie (hehe to takie modne powiedzonko u nas ostatnio) mój jak już w piątek i sobotę z sił opadał, to prosił o ręczną robótkę i tylko kończył w środku, ale po kilku dojściach z rzędu się nie dziwię, ze sił mu brakło hihihi ja po dwóch orgazmiczkach padam plackiemPlumb80, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:nezumi witam gronie moj wpada na szybki numer po pracy i leci do kolegii hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pan Bóg wygnał Ewę z raju i ta idzie taka smutna, zapłakana, aż spotkała węża.
- Ty wredny, ty cholero, ty namawiaczu paskudny, nie dość, że mnie z Raju wygnali, to i jabłko musiałam oddać, a i Bóg mi kazał krwi upuścić...
na to wąż:
-Ewa spokojnie, na ta krew to ja ci wynegocjowałem dogodne raty- co miesiąc po troszku...
Paulia87 lubi tę wiadomość