start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
najbardziej lubie szowinistyczne kawały
-
nick nieaktualny
-
ten to juz taki z brodą, ale dobry
Po kilku nocach panna młoda skarży się matce:
- Wiesz mamo już kilka nocy śpimy razem i nic, jeszcze sie nie kochaliśmy
- Ależ córeczko, może jest zestresowany
- Ale mamo on tylko książkę czyta, i wcale nie zwraca na mnie uwagi.
- Wiesz córeczko, skoro on nie zwraca uwagi to może ja się położęe zamiast
ciebie i sprawdzę o co chodzi.
I tak zrobiły. Mąż w łóżku czyta książkę, teściowa się kładzie i lezy, nagle mąż
wsuwa rękę pod kołdrę i w majteczki zaczyna rękę wkładać. Wyskoczyła teściowa z
łóżka i do córeczki:
- Ależ kochanie, chwilę leżałam i zaczął się do mnie dobierać!!!
- Tak, tak..., palec zmoczy, kartkę przewróci i dalej czyta ...Plumb80, Ania1986, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Rozmowa telefoniczna:
- Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki?
- Na bazarze jesteś, skarbie?
- Nie, w aptece.
to z tego gatunku:
Przychodzi młody chłopak na stację benzynową:
-poproszę gumki te gruszkowe i jabłkowe, jeszcze truskawkowe, bananowe i malinowe...
na to ktoś stojący za nim w kolejnce:
-Ej Ty koleś, bzykać się będziesz, czy kompot gotować?!
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Mungo ale się ubawiłam aż łzy mi pociekły i męża rozbawiły jak mu czytałam hahahah:)
Anitka czy Ty myślisz że ja mam zaparcia jakieś czy cuś
Kurczę,skoro na kibelku dusisz i boli Cię jeden bok - bardzo możliwe. I ten ból to może być ból jelit. Zjedz jak lubisz trochę suszonych owoców albo kiwi.I pij dużo wody,co wypłuczesz trochę organizm.
-
Leje facet w parku. Przechodzi babka i widząc to mówi: Co za bydle !! - facet odwraca się i mówi: Spoko, spoko - trzymam go...
mungo, kierzynka, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Jedna koleżanka żali się drugiej:
- Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu.
- Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku!
Minęły dwa dni:
- Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.
- Coś ty? Nie zadziałało?
- Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, opier**lił całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suki, Kowalskiej z trzeciego pietra... -
Przychodzi facet do burdeli waży 120 kg i chce schudnąć 30 kg burdel mama kasuje 5000zł zaprasza Pana do pokoju po prawa gdzie jest wielka sala gimnastyczka a tam stoi blondynka z cyckami na wierzchu i mówi do gościa
Jak mnie złapiesz będę Twoja
facet się namachał schudł i poruchał:0
Przychodzi za 3 miesiące i mówi do burdel mamy że chce teraz schudnąć 40 kg burdel mam pokazuje mu pokój na lewo kasuje 8000zł a tam sala tak duża jak sala gimnastyczna brunetka z cyckami na wierzchu i mówi do gościa
Jak mnie złapiesz będę Twoja
Było mu ciężko ale schudł złapał zerżną zadowolony wychodzi
Po 8 miesiącach wraca i mówi do burdel mamy że tym razem chce schudnąć 80 kg kasuje go 500zł face się dziwi bo płacił tak dużo a tu tak mało pomyślał ze to zniżka.. burdel mama pokazuje pokój na wprost. Facet wchodzi a tam pokój 2 na 2 i murzyn z pytą na wirzchu mówi:
Jak Cię złapię będziesz mój:)mungo lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ej a obleśne też mogą być bo mi się jeden przypomniał :p
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Mungo ale się ubawiłam aż łzy mi pociekły i męża rozbawiły jak mu czytałam hahahah:)
Anitka czy Ty myślisz że ja mam zaparcia jakieś czy cuś
Niech Cię Mężuś wymasuje namiętnie Okłady jakieś z ciepłych,wygolonych kuleczek,co Ty na to? -
Dwóch kumpli rozmawia
- Stary łechtaczka u kobiety jest z tyłu czy z przodu?
- Jasne, że z przodu!
- Ku**a, przez godzinę bawiłem się hemoroidem....
Paulia87, mungo, Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość