start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OWOCNEGO i GŁOŚNEGO!!!
-
Wy tu dowcipami zasypujecie, a ja dalej jakas bez humoru..
Do tego mam wyrzuty sumienia bo stwierdzilam ze pewnie sie nie udalo nam w tym cyklu i wypilam sobie drinka.. A teraz sobie mysle ze moze jednak moglam sie powstrzymac.. do tego nrzuch.mnie pobolewa i mega duzo mam sluzu takiego gestego i zoltawego, pewnie sie jakiejs infekcji nabawiłam bo mnie tez z zewnatrz pobolewa:/
Kur**a mam dosc! -
Karmelek nie dołuj się niepotrzebnie. Mnie też się wydaje, że w tym cyklu nici, ale staram się do tego trochę bardziej na chłodno podchodzić, bo i tak mam poza tym mnóstwo stresów, że zwariować można.
co poradzisz, takie życie
najlepiej przejdź się do ginka i zrób stopień czystości, to dowiesz się, czy to faktycznie infekcja jakaś.
Natomiast drinka nie bierz do głowy, bo jeśli jesteś w ciąży, to na tym etapie ten drineczek na pewno Tobie ani bobasowi nie zaszkodzi
i głowa do góryPlumb80 lubi tę wiadomość
-
wczoraj się tak rozluźniłam że zapomniałam sobie zapodać witaminek
Karmleke spokojnie, drinkiem sie nie przejmuj na tym etapie nic się nie dzieje mungo dobrze prawi
dziewczyny uwolnijmy się od stresów!!!! -
iza dzięki ja już się nie mogę doczekać testowania, jak zwykle dopada mnie 'spina'....
-
kada do dzieła!
-
nick nieaktualnyDzien dobry ja tez juz po kawusi, pozniej platki na sniadanko i cwiczenia :p
A na 13.3o do pracy
Dziewczyny, myslicie ze jak sie zachodzi w ciaze to cykl z temperaturka wyglada inaczej niz poprzednie prawda?
U mnie to samo co miesiac temu.. Wiec porazka -
no ja się zachodzi w ciążę to temperatura utrzymuje się na wysokim poziomie, nie spada po owulacji ale jak spojrzysz na mój wykres... załamka. dlatego temperatura nie jest dla mnie jednoznaczną wskazówką.
-
dziewczynki u mnie raczej po cyklu
wczoraj była owulka a brak mąż w niedziele pojechał w nagłą delegacje i miał wrócić wczoraj a bedzie dopiero w czwartek
oni chyba w tej jego pracy wiedza kiedy ja mam owulke bo to już drugi raz od wakacji !!!!Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:no ja się zachodzi w ciążę to temperatura utrzymuje się na wysokim poziomie, nie spada po owulacji ale jak spojrzysz na mój wykres... załamka. dlatego temperatura nie jest dla mnie jednoznaczną wskazówką.
Ja wiem, ze sie musi utrzymac,ale chodzi mi ze teraz w sumie wszystko tak jak w poprzednim cyklu.. Prawie takie same proste linie przed temperature, zadnych wahan itd.. A chyba, jak cykl udany to powinno byc inaczej niz w poprzednich niezaciazonych prawda? Co myslicie ? Trace nadzieje
Mycha przykro mi.. Kurcze szkoda, ze tak wyszlo.. Ale moze jak sie wczesniej to plemniczki poczekaja do owu..
-
hm... Ruda no nie wiem, aj bym na twoim miejscu nie traciła jeszcze nadziei, daj sobie czas najważniejsze że temperatura się utrzymuje wysoko.
Mycha plemniczki są mocne może dają radę -
nick nieaktualny