start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobitki wyznaczylo mi owulke !!!! no I tez jestem zla bo obudzil mnie piotrek dzwoniac do mnie ze przylatuje do nas jego siostra dzis bo do niego dzis zadzwonila szybko nam powiedziala ze bedzie . ah nie lubie jej siedzi nam na glowie nie mamy wtedy jak pobaraszkowac jak bysmy chcieli tylko w lozku
Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem jak to jest jak sie zjawia ktos z rodziny kogo sie nie lubi
ale musisz dac rade przetrwasz jej wizyte jakos
3mam kciuki 
a @ odgonimy i niech spada na drzewo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 10:40
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny2tyg masakra oszaleje . jak wyznaczylo mi owulacje to tak sie ucieszylam jak dzieckoMargotka87 wrote:wiem jak to jest jak sie zjawia ktos z rodziny kogo sie nie lubi
ale musisz dac rade przetrwasz jej wizyte jakos
3mam kciuki 
a @ odgonimy i niech spada na drzewo :* -
nie szalej
no troszke sie na wyznaczenie owulki naczekalas ale sie kochana doczekalas i to jest najwazniejsze :* ja za dwa dni wg mnie mam dostac @ i modle sie zeby jej nie bylo
ale co ma byc to bedzie jak nie teraz to nastepny cykl bedzie moj
Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:mycha28 ja juz byłam z tarczyca mi wyszło tsh 2.250 wiec jak byłam u endokrynologa to pow ze jest w normie

no niektórzy gin nie widzą potrzeby zbijania takiego TSH ale podobno do zajścia w ciąże lepiej mieć 1 najwyżej 2
owulkę wyznacza sie gdy po 6 niskich temperatutach nastepuja trzy wyższe czyli ostatni dzień niskich temp to owulacja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochana u mnie nie wyznaczylo w najnizszej tempce owulkimycha28 wrote:no niektórzy gin nie widzą potrzeby zbijania takiego TSH ale podobno do zajścia w ciąże lepiej mieć 1 najwyżej 2
owulkę wyznacza sie gdy po 6 niskich temperatutach nastepuja trzy wyższe czyli ostatni dzień niskich temp to owulacja

jak to mowia jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
Szymus 2380 g, 50 cm