start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobitki wyznaczylo mi owulke !!!! no I tez jestem zla bo obudzil mnie piotrek dzwoniac do mnie ze przylatuje do nas jego siostra dzis bo do niego dzis zadzwonila szybko nam powiedziala ze bedzie . ah nie lubie jej siedzi nam na glowie nie mamy wtedy jak pobaraszkowac jak bysmy chcieli tylko w lozku
Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem jak to jest jak sie zjawia ktos z rodziny kogo sie nie lubi ale musisz dac rade przetrwasz jej wizyte jakos 3mam kciuki
a @ odgonimy i niech spada na drzewo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 10:40
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:wiem jak to jest jak sie zjawia ktos z rodziny kogo sie nie lubi ale musisz dac rade przetrwasz jej wizyte jakos 3mam kciuki
a @ odgonimy i niech spada na drzewo :* -
nie szalej no troszke sie na wyznaczenie owulki naczekalas ale sie kochana doczekalas i to jest najwazniejsze :* ja za dwa dni wg mnie mam dostac @ i modle sie zeby jej nie bylo ale co ma byc to bedzie jak nie teraz to nastepny cykl bedzie moj
Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:mycha28 ja juz byłam z tarczyca mi wyszło tsh 2.250 wiec jak byłam u endokrynologa to pow ze jest w normie
no niektórzy gin nie widzą potrzeby zbijania takiego TSH ale podobno do zajścia w ciąże lepiej mieć 1 najwyżej 2
owulkę wyznacza sie gdy po 6 niskich temperatutach nastepuja trzy wyższe czyli ostatni dzień niskich temp to owulacja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:no niektórzy gin nie widzą potrzeby zbijania takiego TSH ale podobno do zajścia w ciąże lepiej mieć 1 najwyżej 2
owulkę wyznacza sie gdy po 6 niskich temperatutach nastepuja trzy wyższe czyli ostatni dzień niskich temp to owulacja