start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:bo ta najniższa mierzyłaś o innej porze niż zwykle i pewnie OVU nie wziął jej pod uwagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 11:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój teraz 2 ale jakbyś widziała mnie po 1 cyklu akie rozczarowanie było;( masakra zza bardzo sie nasawiłam ze za 1 razem się uda 3 h ryczałam więc teraz staram się tak nie nakręcać ale jak pewnie wiesz ciężko z tym:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo cześć Laseczki Widzę że humorki dopisują i tak trzymać No w końcu piękny czas teraz mamy - serduszkowanie !!! To wiadomo,że chodzi się z uśmiechem na twarzy
Karolcia,wysłałam Ci wiadomość na priv
To mój 4 cykl starań,ale 3 z OVU
Ewelina - no w końcu masz tą swoją wymarzoną owulkę Teraz jeszcze gin i spoko. No a sposób na szwagierkę - kochajcie się głośno i często,to sama ucieknie i wizyta skróci się ;P
Całuję Was kochane i miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 11:18
Karolcia26, Ewelina23, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:mój teraz 2 ale jakbyś widziała mnie po 1 cyklu akie rozczarowanie było;( masakra zza bardzo sie nasawiłam ze za 1 razem się uda 3 h ryczałam więc teraz staram się tak nie nakręcać ale jak pewnie wiesz ciężko z tym:)
-
Ewelina23 wrote:mierzylam ja o 6 bo musialam isc do pracy a tak to mierze o 7 godzine roznicy jest : )
a weź obniż ją o 0,1 i zobacz jak wyznaczy
Karolcia 26 mój 5 z OVU a tak wogóle 1,5 roku bez zabezpieczenia -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:No cześć Laseczki Widzę że humorki dopisują i tak trzymać No w końcu piękny czas teraz mamy - serduszkowanie !!! To wiadomo,że chodzi się z uśmiechem na twarzy
Karolcia,wysłałam Ci wiadomość na priv
To mój 4 cykl starań,ale 3 z OVU
Ewelina - no w końcu masz tą swoją wymarzoną owulkę Teraz jeszcze gin i spoko. No a sposób na szwagierkę - kochajcie się głośno i często,to sama ucieknie i wizyta skróci się ;P
Całuję Was kochane i miłego dniaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-